• Pálma

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel telefonon egyeztettünk, a hívástól számítva 2 óra múlva találkoztunk.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. Parkolás fizetős, szerencsémre volt egy szabad hely a közelben.
  • Helyszín:

    Mikor felértem a lépcsőn már nyílt az ajtó, mögötte Pálma fogadott. Bemutatkoztam, cipő le, majd beinvitált az egyik szobába. Volt bent egy masszázspad, matrac, kis kanapé, szobainas és egy kis bőr puff talán (?). A lakás a célnak megfelelően, hangulatosan berendezett, de nem erre koncentráltam, mivel nem tudtam levenni a tekintetem Pálmáról. Megkérdezte kérek-e inni valamit, én vizet kértem. Kaptam egy kis tálcán egy pohárral, mellé édességet. Ez nagyon kedves volt tőle. Elmondtam, hogy mit szeretnék, kaptam egy puha törülközőt és udvariasan elkísért a fürdőig. A fürdőszoba tágas, wc-vel egyben kialakított, igényes és tiszta, nagy sarokkáddal. Több tusfürdőből lehet választani. Mosdónál szájvíz, egyszer használatos műanyag poharakkal és kis szemetessel, ahogy lennie kell.
  • Lány külseje:

    Nem tudom mennyire látszott rajtam, de az első pillanattól kezdve a mennyországban éreztem magam. Pálma annyira gyönyörű, hogy ha a TV-ben látnám a Miss World szépségverseny végén, ahogy felrakják a fejére a koronát, azt mondanám: a legjobb helyre került. Voltam már sok szép lánnyal, ebben most semmi túlzó nincs. Hihetetlen kisugárzása van, szép mosollyal. Az alakja kifogástalan. Vékony lány, formás popsival és cicikkel. Bőre feszes, selymes.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után választhattam a matrac és masszázspad közül, utóbbi javára döntöttem. Elsősorban azért, mert ez mellett van egy klassz tükör, amiből közben láthatom Pálmát. Hasra fekvés után felpattant a combjaimra és kaptam egy igen kellemes masszázst, a gerincemet is végigropogtatta. Jól esett. Közben végig beszélgettünk, ismerkedtünk. Elmondtam mivel foglalkozom, mi a hobbim, majd erotikus témába váltottunk. Hogy ez hogyan történt, már nem emlékszem mert az egész masszázs, és közben a beszélgetés nagyon könnyed és természetes volt. Olyan szexuális témákról beszélgettünk, amiből úgy gondolom, hogy gyorsan egymásra tudtunk hangolódni szellemileg is. A masszázs végén lekerült a ruha felső része és megláthattam csodás melleit. Az erotikus témákra eléggé beindult és elkezdte puszilgatni a hátamat felfelé a nyakamig. Miközben kissé oldalra fordultam a tükör felé, mert mindent látni akartam, lenyúlt gyengéden a farkamhoz. Megkérdeztem megfordulhatok-e ...
  • Levezetés:

    Miután megfordultam és felültem, ő az ölembe pattant és csókolózni kezdtünk. Annyira jól csókol, hogy azt pontosan visszaadni írásban még egy irodalmárnak is Nobel díjat érne. A borítón egy tökéletes női száj lenne nagy betűs felirattal: A CSÓK. Hihetetlenül érzéki és mindezt én átélhettem. Közben tökéletes melleit is megfogtam, majd nyalogattam, öleltem, simogattam. Ő közben a farkamat simogatta. Hátradőltem és végignéztem ahogy ez a gyönyörü nő érzékien a szájába veszi, nyalogatja, eltünteti. Volt kis mélytorkozás is benne a legelején, de épp csak mutatóban. Érzéki, nagyon szenvedélyes a technikája. Itt bizonyította: aki istenien csókol, annál a franciázás is világbajnok.
    Kérdeztem, hogy kényeztethetem-e én is szájjal, de pont olyan napjaiban volt, hogy erre nem volt lehetőségem.
    Felálltam, hogy igyak egy kis vizet. Mire a poharat letettem, már ott volt előttem, hogy tovább élvezhessem francia nyelvleckéjét. Közben végig a szemembe nézett vadmacska tekintetével. Ezt így látni, átélni ... fantasztikus volt.
    Ezután átült a kanapéra és éreztem rajta, hogy nagyon örülne, ha láthatna elélvezni. Mindent pontosan úgy csinált, ahogy az elején kértem tőle a kivégzésemmel kapcsolatban. Kérdeztem, hogy szeretné-e, ha elélveznék és ő mosolyogva bólintott, abba nem hagyva a kényeztetést. Jött az örömmámor, az utódokból jutott a szájába, az arcára és a gyönyörű testére is.
    Segítettem neki a tisztogatásban, kicsit nevetgéltünk még és ismét kaptam egy új, tiszta fürdőlepedőt.
  • Elszámolás:

    Az elszámolásra a legvégén került sor, a rózsákat a számomra kínált víz és csokik mellé helyeztem el. A randi elején rögzítettük, hogy szeretnék csókot és franciás befejezést, a rózsák számából nem gondolom, hogy ezek extraként lettek könyvelve.
    Nagyon bejött, hogy az ajtóban is csókkal váltunk el egymástól :)
  • Összkép:

    Számomra eldőlt, hogy akármikor lehetőségem lesz romantikus időtöltéshez, nem megyek máshoz. Csakis Pálma lesz az, akit hívni fogok. Nemcsak külsőre az esetem, az egész lénye nagyon megtetszett. A randink utáni eufória végigkísérte napomat.
Happy Massage