• lilike

  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Köszönöm hogy ennyi év után is újra újra jössz …. És ugyanolyan kanosan nézel rám ;). Csók

  • Egyeztetés:

    Esélytelen nyugalmával telefonáltam rá 10.45 kor, kor elsőre felvette a telefon kicsit meg is lepődtem, kedves hanga mint mindig. Kedvesen üdvözölt megkérdeztem az árváltozásokat. jelezte kb 12-től dolgozik Mivel még volt dolgom kértem kicsit tartsa az időpontot mert átszervezem a napom meg szeretném látogatni. 10 perc múlva hívtam sikerült ismét elérni 12 megbeszéltük a címet már ismertem voltam ott korábban. Hirdetése most ezen az oldalon aktív.
  • Megközelítés:

    Gps pontos cimet mutat bár már rutinból mentem. Könnyű megtalálni a házat . Parkoló fizetős de pontosan a ház elött volt szabad hely- Tömegközlekedés szempontjából a dózsa gy u .Váci út kb 6 perc gyalog.
  • Helyszín:

    Lakás állapota tiszt a, fürdő tiszta tiszta törcsi frissen mosott. Baszoba én voltam az első még minden tiszta rendbe, szóval amire kell a hely arra fullos. Ami engem kicsi zavar a baszoba ágy széle fa. De csak azértmert múltkor csúnyán belerúgtam a sípcsontomat.
  • Lány külseje:

    Utolsó találkozásunk óta fiatalodott nem tudom, hogy csinálja, de még mindig az a tini lány feelingem volt vele a a mai nap ami 6-8 évvel ezelőtt. Lehet hogy pont ezért is elnézést de kicsit fura dumám volt .
    Csillogós kis ruci volt rajta bugyi nélkül így várt? Tényleg olyan mint ha fiatalodna és a stílusa semmit nem változik csak pozitívan.
  • Action:

    Szóval fél órára érkezet, puszi érkezéskor, megcsodálom a csillámos ruhát és a gyönyörű alakját. irány fürdés , tisztálkodás után pici beszélgetés elkezdet simogatni itt ott gyorsan hadrendbe álltam. Óvatosan elkezd tett a nyelvével játszani a péniszemen, pici szopás is volt de most erősen dugás volt bennem, Hagytam egy kicsit de az idő rövidsége miatt célra tartottam feltérdeltem feje mellé és punciját cicijét simogatva szájába tettem a velem egykorút. Simogatás és ujjazás gyorsan meghozta az eredmény , felszólító módba jött a célzás húzzunk gumit, mit lehet ilyenkor tenni én cicizek puncit simogatok ok persze végül is a popsi szex miatt jöttem . Óvatosan felhúzta a gumit és finoman rám ült puncival, puha mozgások után élvezetes szorításokat csinált ami nagyon jó érzés volt. Csakhamar vágtába kezdett de vissza fogtak a zsokét nehogy eldurranjak .Kértem váltsuk popsira guggolva ült rám kérésem megfelelően ilyen még nem nagyon volt volt. Nagyon óvatosan engedett magába , nem is nagyon mozgót eleinte csak szorítgatott és rám feküdt. közbe amikor tudtam a cicket puszilgattam markolásztam, Imádni való cicik voltak előtt,. Pár perc mozgás után kérésemnek megfelelően fel guggolt rám popsiba folytatva lovagolt közbe simogatta punciját. Na ez az a látvány volt ami bele égett a retinámba. Az a látvány hogy a popsiba eltűnik a péniszem és ez a bájos kishölgy diktálja a tempót ez az amiért érdemes felkelni reggel... 5-6 percig tartott ez az akció ami után még volt energiám folytattam a popsi szexet misszionárius pózba a popsija alá tettem még egy párnát magasabba emeljem az anúszát a jobb látvány és élvezkedés érdekében. Irány a popsi bejáratás már megvolt rákérdeztem mehet a erősebben csak mosolygott.Dugás közbe a punciját izgatta és a cickokat simogatta komolyan úgy éreztem magam mint egy jobb pornó filmben. Elkezdtem most én az erősebb mozgást 3-4 perc után sajnos meg roppant a térdem így kicsit viccesen elöltem. Kicsi pihi mondtam ha lehet dogyba folytassuk ismét popsiba. Hamar magamra találtam felálltam mögé somfordáltam ő kéjesen kipúcsított és go a popsi. Tövig lehetett tolni a látvány és a feeling itt is feenomális, itt viszont kérte pár perc után hogy máskép folytassuk időm sem volt sok ezért mondtam neki feküdjön az ágyra feje fölé által terpesztve és kedvenc befejezésemet csinált. Nyalta az ánuszom én meg a cickokra élveztem.( na ez most ment mindenhova elnézést utólag de eldurranok tőled :))

    Tisztálkodás elmegyek fürdeni közbe telefonál , idővel már plusz 10 percbe vagyok, kijövök felöltözök két puszi megint kéjesen nevet ááááá ez a nevetés ettől megörülök gyerünk vissza munkába...
  • Elszámolás:

    1000% amit vállal korrektül betartja ha kedvébe jársz még jobban.
    Megérte remélem még sokáig elérhető lesz.....
  • Összkép:

    Számomra Ő a NAGYBETŰS SZOLGÁLTATÓ! sok sok lánynál voltam de amikor biztosra akarok menni hozzá megyek...

    Helyesírásom miatt bocsi!!!
Happy Massage