• Áfonya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néha a véletlen hoz össze egy lánnyal és ez most így történt. Volt egy lebeszélt randim reggel egy másik lánnyal és bár én ott voltam pontosan, nem volt elérhető, így szétnéztem a kínálatban ki elérhető és tetszik és Áfonyára esett a választás. Mikor hívtam egyből felvette és tudott is adni két órával későbbre időpontot. Már telefonon is nagyon kedves kislányos hangja volt.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem a környékre. Könnyű megtalálni, a parkolás fizetős, de Vác elvétve pár hely. Érdemes kis időt ráhagyni. Szerintem BKV sem gond. A ház egy kereszteződésben van és elsőre ennek paramétereit kaptam meg, aztán telefonon a részleteket. A ház elől hívtam pontosan, ő egyből felvette, a bejutás probléma mentes volt.
  • Helyszín:

    A helyszín egy csinos tiszta kis lakás. Ízlésesen berendezve, az ágy a nappaliban kényelmes, kellően kemény. A fürdő tiszta, zuhanyzás a kádban, sokféle tusfurdő, köztük semleges és illatos változatok. Törölköző kikészítve.
  • Lány külseje:

    A képeken sok minden látszik, de a legjobb rész el van takarva. Gyönyörű egzotikus és erotikus arca van, kicsit vágott szerintem zöld szemek, amolyan spanyol beütés lehet, dús fekete gyönyörű haj, ízlésesen feltöltött az összképbe tökéletesen passzoló szépen rúzsozott száj. Hófehér ápolt fogak. Kislányos tv-be illő szinkron hangja van, ahogy beszél cuki és egyben kedves.
    A megadott adatok pontosan szerintem, ami látszik az alkatán, hogy korábban nehezebb lehetett és viszonylag gyorsan lefogyott. Emiatt nem olyan feszes mindenhol a bőre. A ciciket csak pár hete csináltatta meg, ami a beavatkozás miatt még további pár hétig érzékeny marad és kicsit alakul is még a formája. Emiatt nagyon óvatosan is kellett bánni vele. A kisugárzása nagyon kedves és pozitív.
  • Action:

    Egy fekete melltartó és bugyi kombóban nyitott ajtót. Egyből láttam, hogy jó helyen járok. Beinvitált a nappaliba és rövid csevegés után rátértünk az együttlét tartalmára. Én általában csak simán szeretkezni megyek, nincs szükségem rá, hogy megkorbácsoljanak vagy fojtogassanak, szóval általában az alaban van minden, amit szeretek. Ami extrát ezúttal kértem az a natúr francia, mivel ez nála feláras, de ez az adatlapján is szerepel és az ár érték arány még így is rendben van.
    Ezután elmentem fürdeni, itt higiénia kifogástalan. Ez utóbbira nagyon ad, viszont ezen tényleg tapintatosan vezeti végig a vendéget. A fürdőből kijövet jön még a fertőtlenítő kör: kézfertőtlenítést ő végezte rajtam (cserébe viszont használattam az ujjaim, szerintem fair) és ott öblögettem szájvízzel (nincs kibúvó :) ). Én ezeket nem bántam, hiszen egyrészt így érzi magát ő is biztonságban és tud felszabadultan viselkedni, másrészt meg tudom, hogy én sem kapok el semmit.
    Van nála egy ajánlott koreográfia :), amit én szívesen elfogadtsm, gondoltam ha menet közben nem tetszik, akkor majd változatok rajta.
    Felfeküdtem a tetthelyre, ő pedig finom olajjal elkezdte a lingam masszázst, mint bevezető részt. Bevallom őszintén, hogy ez volt a kedvenc részem, ezt kár kihagyni. Valóban nagyon ügyesen és érzékien csinálja, értem ez alatt, hogy nem beolajozza és kiveri, hanem profi technika és dinamika van. El tudtam volna menni így is simán, de nem ez volt a tervem. Ezután következett a szopás fejezete, amit elmondása és az én tapasztalatom szerint is szeret csinálni. Nem akartam befolyásolni, hogyan csinálja. Mondtam csinálja úgy, ahogy szerinte a legjobb nekem. Tényleg nagyon ügyes, néha le is köpte a farkamat, hogy jó nyálas legyen. Ez elsőre meglepett, de amúgy nagyon izgatott is a látvány. Miután tovább nőtt bennem a feszültség, javasoltam, hagy nyaljam én is egy kicsit. Nem ellenkezett. Finom ápolt csupasz puncija van. Lassan kezdtem el nyalni és szépen előkészítettem a lukát a későbbiekhez. Néha használtam az ujjamat is. Szerintem élvezte a kényeztetést, de nem ismerjük még annyira egymást, hogy el tudott volna így menni szerintem. Értékelem, hogy nem játszotta meg magát, jobb ha tudom mi a helyzet. Itt volt az idő gumit húzni és ha már a hátán feküdt, hát szemből mentem bele. Finom lassú mozgással óvatosan adtam a tempót, mert könnyen eljöhetett volna a vég, de nem akartam elsietni. Közben puszilgattam a nyakát és finoman a melleit. Finom nedves puncija van, nagy élvezet volt benne lenni. Nemsokára elért az elkerülhetetlen vég és egy nagyot élveztem a gumiba.
    Végül mellé bújtam és kellemesen elbeszélgettünk, akadt bőven közös téma is. Végül zuhany, öltözés, érzékeny búcsú és távozás.
  • Elszámolás:

    Ahogy írtam, a natúr francia extra volt, lehet van még pár, de mást nem vettem igénybe. Az ár nekem elfogadható volt, azt gondolom lassan ez a szint a piacon és mivel jól éreztem magam, megérte.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam és szerintem Áfonya is. Azt mondta szívesen találkozna még velem, aminek alkalomadtán eleget is teszek. Azt gondolom ő az a lány, aki több alkalom során bontakozhat ki igazán. Fontos neki, hogy legyen idő ráhangolódni a másikra és ebben talán kicsit lassabb, mint mások. Viszont azt éreztem, hogy elég elfogadó és én nagyon könnyen fel tudtam oldódni a társaságában. A lingam masszázs egészen egyedül álló, már ezért külön megéri. Van benne egy apró merevség, ami abban nyilvánul meg, hogy enyhén irányítja az eseményeket. Ez nekem nem volt zavaró, mert éreztem, hogy ettől érzi magát komfortosan, én pedig nem nagyon akadok fenn ilyesmin. Erős egóval rendelkező kalandorokat ez zavarhat.
Happy Massage