• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barbit a zöld jelzésnél hívtam reggel a megadott kezdésének idejében, gyakorlatilag azonnal felvette hiszen ezt jelezte is hogy hívható. Kora estére kértem időpontot ami neki is megfelelt, másfélórában egyeztünk meg. Egyébb kérdéseket nem is tettem fel, mert a lehetőségek nagyjából a korábbi beszámolóból számomra is kiderültek és nem volt okom ezt nem valósnak tekinteni. Barbi ezen időpontra visszatért a masszázs oldalra és nekem ez megfelelt teljes mértékben. Visszatérésének okát találkozásunk alkalmával elmondta, egyebek közt.
  • Megközelítés:

    BKV- val érkeztem, a Lehel piac felől kis sétával. Még számtalan közlekedési eszköz áll rendelkezésre, számtalan irányból. Parkolni is lehet szerintem és valószinű fizetősen. Közel van a Lőportál utca, ami számomra nagyon kedves események és személy emlékét eleveniti fel minden alkalommal ha arra járok.
  • Helyszín:

    A ház majdnem vadonat új. Szép nagy, előtte és mellette folyamatban lévő épitkezés ami azért meghatározza az utca hangulatát. Nekem személy szerint korábban itt volt egy fals találkozom egy ma már nem hírdető lánnyal és az ő már szintén nem hirdető ravaszkás kolléganőivel.
    Félre téve a szép és nem kellemes emlékeimet léptem be a kapun miután Barbi megadta a kódot és az emeleti lakás számot. A kód nem túl bonyolult csak gyors és határozott kézre van szükség. Nekem nem sikerült ez elsőre, de másodjára bejutottam.
    A lakás rendben van, szép és új. A fürdőben kád van függönnyel ami miatt nehéz nem kipocsálni a vizet, és ez sikerült nekem is és az előttem és az utánam jövőnek is, aki tulajdonképpen szintén előttem jövő volt a szeánszom végén. A szoba nem túl nagy, van benne egy francia ágy ami talán kissé süppedős de ez csak térdelésnél észrevehető. Minden tiszta és higénikus. Fürdőszerek és szájvíz pohárkákkal, törülköző mind okés. Szobában még kis padocska és szobainas valamint kis aztalka vizzel és órával amin viszont nem tudtam kiigazodni de ez nem lényeges.
  • Lány külseje:

    Barbit képei alapján tettem már korábban kedvenceim közé. Alakja és arca és különösen az újabban látható piros szetjében lévő beállásaink fotói igencsak hatottak rám. Személyes találkozásunk első pillanatában meggyőzödtem hogy gyakorlatilag fotói a valóságnak teljesen megfelelnek. Arca és szemei pont mint a képeken, vonzották a tekintetemet és örömmel nézegettem, nem csak beszélgetésünk során.
    Alakja, testének minden porcikája kívánatos selymes és sima bőre barna, öröm a szemnek és a kéznek. Közhelyesen, akinek tetszik a képeken és beindul a Barbit típusú nőkre annak a valóságban is nagy örömöt okoz a találkozás. Nekem mindenképpen.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyozásom után beszéltük meg körvonalazva a lehetőségeket, én mit és hogyan szeretnék, de nem véstűk kőbe a programot, teret hagyva a sponteinitásnak is. Ez igaz volt az extrák lehetőségeire is. Ilyen formán hasra feküdtem és Barbi masszázsának átadtam magam, amit ő ekkor még nagyon szép bugyi és melltartó viselésében kezdett meg. Itt mondta el hogy nem sokkal érkezésem előtt tett fel új fotókat, amiket másnap szívesen lájkoltam volna az instán is.
    A masszázs kellemes, simogatós érzékien érintős, pont amit általában kedvelek, Barbi röviddel a kezdés után a melltartót is levette, amit hátra pillantva, örömmel vettem tudomásul, kellemes tenyérbe illő, és megnyugtató volt számomra hogy később, elkerülhetetlenül,kézzel fogható élményt fog adni. Közben beszélgettünk, Barbi nemcsak a telefon beszélgetésünkkor volt kedves és közvetlen hanem itt és most élőben is. Jó volt a társaságában heverészni és élvezni kezei érintését és barátságos, kedves közvetlen de nem tolakodó stílusát. A nem túl hosszú de teljes hátsó felemet érintő masszázs után megfordulván, egy finom combomtól kezdödő érintések után eljutottunk a következő rész első soraihoz.
  • Levezetés:

    Kezei hamarosan az ágyékom után kézbe vették a szintén érdeklődő farkamat, ami ekkor inkább farkincának volt nevezhető de Barbinak hála gyorsan kíérdemelte a felnőtt jelzőt. Miközben Barbi kedveskedett testem fent emlitett részének az én kezeim is elindultak felfedezni az ő testének minden elérhető pontját. Kezdtem tervezgetni hogy helyet kellene cserélnünk de közben Barbi finoman megérintette szájával majd körbe fonta azt a számomra olyan kedves testrészemet a farkamat. Egy darabig ez nagyon lekötötte a figyelmemet, mert nem csak érezni de nézni is nagyon jól esett.
    Mégiscsak eljutottunk a cseréig, mikor is, én Barbi lábai közt térdelve gyönyörködve kiváló testében végig simogatva és csókolva azt, lehúztam a még rajta levő comb fixeket, amik szexik ugyan, de ha fent vannak nem lehet a finom combokat simogatni és adott helyzetben szeretem ha a füleim is élvezik combjai bőrének selymességét.Egy füst alatt a bugyit is lehúztam.
    A helyzeti előnyőmet kihasználva nem csak a füleimet de a szájamat és nyelvemet is hosszan kényeztettem Barbi nagyon nagyon finom és nagyon nagyon izgatóan nedvesedő puncijában.Hosszú és kitartó ügyködésem ellenére csak néhány apró alig észrevehető rezdülést értem el Barbi testében és ténykedésem befejezése után megdicsérte egy két mozdulatát nyelvemnek amit próbáltam reprodukálni segitségét kérve de ez sem hozott eredményt. Viszont megtudtam a titkot hogy hogy lehetne, de azt azt a masszázs keretein belül azt nem lehet. Viszont látogatásomkor már ismét masszázs keretek voltak érvényben. Ezért oldalvást feltérdeltem és Barbi következett kezével és szájával felváltva, mert én ezt nagyon szeretem. Az alám hajoló és fenekével pucsitó Barbi látványa is megér egy nagy misét! Még egy- két pózban tudtam gyönyörködni Barbi testében, kezemmel is próbát tettem istenien nedves puncijában kivül és belül, felül és alul de számára ez sem a megfelelő póz az igazi orgazmus eléréséhez, viszont tökéletesen elég hogy én az érzések és a különböző pozók, Barbi testének látványa, kezének és szájának váltott játéka után kezétől hatalmasat élvezve tettem pontot találkozásunk első alkalmára.
  • Elszámolás:

    Elszámolásra csak a végén került sor és egy extra lett felszámolva az étlap kinálatából, amit nagyon kedvesen a végén, kérésemre, állitott össze. Az igy elkészitett csokromat az asztalon lévő váza mellé helyeztem
  • Összkép:

    Barbi külső megjelenése önmagában megér egy látogatást, amit kedvessége barátnős stilusa és hozzá állása csak fokozza mindazt. A kihivás is megvolt, hogy hátha nekem majd sikerül eljutatni mégis a csúcsra. Mindezért bíztosan meg fogom ismételni a látogatást. De ha "csak" annyi lesz az örömöm mint most, akkor is megér egy újabb látogatást nekem mindenképpen
Happy Massage