• Happy Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Általában szeretek előre tervezni, így ha Happy élményre vágyok már hét elején ellenőrzöm, hogy ki mikor elérhető és online foglalok. Viszont az online foglalással lehet valami, mert legutóbb se kaptam választ, nem 30 perc alatt, de még a randi előtti nap sem, úgy hogy írtam emailt közben, de végül kénytelen voltam telefonálni, amivel semmi bajom, csak akkor az online felületnek nem sok értelme van. Ezért most is a telefonálás mellett döntöttem, amit azért nem szeretek mert ilyenkor nem tudja az ember, hogy még mindig él-e a randi, előző nap muszáj megint csörögni.

    A másik ami érdekes volt, hogy bár én ismerem a helyet egyik lány sem mondta el a telefonban hova kell mennem és mit kell tennem a megadott időben, ezért ha valaki nem volt még ott, akkor ne felejtsen el rákérdezni. Nekem is korábbi emailt kellett visszakeresnem.
  • Megközelítés:

    A környék még mindig kellemes helyen fekszik, tömegközlekedéssel viszonylag közel megközelíthető, parkolóhelyet még mindig találni a ház előtt, bár most kifejezetten sokan voltak, a közvetlen környéken nem nagyon volt több 10-15 szabad helynél. Persze pár perc sétára azért már akad.

    De engem ez most nem érintett, mert gyalogolni szerettem volna, így gyalog mentem, nem sietve. A cím még mindig könnyen megközelíthető és jól kitáblázott.
  • Helyszín:

    Most nem a fő lakásban, hanem a mellette lévőben voltam. Nem is tudtam, hogy ilyen is van, bár ahogy megnőtt a létszámuk időszerű volt. Ez a lakás kisebb, mint a fő lakás, de teljesen rendben van. Amit talán hiányolok a szobából az a buddha szobor, valamint az egyik oldalt a tükör nem ér végig a radiátor miatt. A tv elfogadható a szobában, bár ha az ember a félhomályos relaxációt kedveli, akkor túl sok fényt termel, de biztos ha valaki kéri ki lehet kapcsolni, engem nem zavart.
  • Lány külseje:

    Ayse egy nagyon szép teremtés, teljesen hasonlít a képeken lévő lányra. Első benyomásom, hogy nem olvastam el a magasságát, de egyáltalán nem zavart élőben. Ami tetszett nekem, hogy már az ajtóban volt egy olyan belső kisugárzása, amiből tudtam jó helyen vagyok. Váltottunk pár szót és zuhanyozni indultam, majd a szobában kezdődött is a program.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs nem valami erőteljes, inkább gyengéd simogató. Tökéletesen megteremti a hangulatot és jót lehet alatta beszélgetni. Ebben időztük el az időtartam olyan 65%-át majd megkért, hogy forduljak.
  • Levezetés:

    Fordulás után a két lábam közé ült be és elkezdte a bokámtól felfelé a masszázst, majd egyszer csak rátért a fő attrakcióra. Kevés lingam elemet használ, de valahogy mindig érzi azt, hogy mikor szükséges az a plusz, hogy továbblépjen az ember. Észrevettem, hogy rám is figyel közben és viszonylag gyorsan elér a vég ilyen helyzetben. Ami meglepett, hogy ekkor már az idő 3/4-e is letelt és bevallom kicsit aggódtam, hogy beleférünk-e egy második levezetésbe is és képes leszek-e kiteljesedni újra. Hát... nem csalódtam. Picit hosszabb idő alatt, de újra célt ért és még az idővel is jól álltunk, így kis lenyugvás és tisztogatás után mégegyszer tudtam zuhanyozni majd öltözni.
  • Elszámolás:

    Oldalon megtalálható árak, a masszázs végén hagytam ott a szobában. Extrák nem felárasok, aki élni akar velük az oldalon tájékozódhat arról ki s mit vállal.
  • Összkép:

    Hogy mi a mellékhatása egy ilyen látogatásnak? Egy pár napig kellemes zsibbadás és úgy érzi az ember, hogy újra szeretne nemi életet élni a találkozó után. Pedig ezt csak 2 kéz és egy kellemes beszélgetőpartner okozza. Számomra teljesen megérte és köszönöm neki.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage