• EMILI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem őt hívtam telefonon, de a telefonos hölgy figyelmembe ajánlotta. Mivel már hozzá is szerettem volna eljutni, nagy szerencsémre nemsokára nála lehettem.
  • Megközelítés:

    A GPS az utca más szakaszára vitt, így elég messze tudtam parkolni. Szerencsére 5 perc késéssel megúsztam. A házba és lakásba bejutással már minden flottul ment.
  • Helyszín:

    A célnak tökéletesen megfelelő garzon egy új építésű házban, teljes diszkréció, tisztaság, hangulat, illat. A program egy kényelmes masszázspadon történik. Minden tökéletes.
  • Lány külseje:

    Meglepődtem, amikor ajtót nyitott egy fekete bodyban, mert sokkal alacsonyabb mint amilyennek képzeltem és a haja is más. Ha nem arccal hirdetne, azt mondtam volna, valaki máshoz érkeztem, de a szeme csillogása alapján 100% ő volt. Helyes és kedves arcú pici lány, a képekre azonban csak hasonlít (talán szándékos is ez, és épp ezért hirdet arccal, nem tudom).
    Szeretném hangsúlyozni, hogy csalódás egyáltalán nem ért, mert helyes, szép lány, de a képek nem tükrözik a valóságot.
  • Erotikus masszázs:

    Mindenféle ízületi nyavalyáim miatt leginkább egy masszázs hiányzott aznap az életemből, és ebben (is) tökéleteset kaptam. Emili hozzáállása az első pillanattól kezdve profi, képzett masszőr. Ott és úgy alkalmaz erőt, ahol és ahogy kell. Nagyon hiányzott ez már a legtöbb helyen tapasztalható simogatós alibi-masszázs után.
    A programja a ráfordított időhöz képest pontosan koreografált, tényleg minden rendben van.
    Még annyi, hogy Emili maga is átszellemülten masszíroz. Nincs fecsegés, nincsenek közhelyes témák. Csend van (= halk relax zene), csukott szemek, érintések, élmények.
  • Levezetés:

    Emilinél egyetlen lehetőség a kézi levezetés, amelyre a telefonos hölgy fel is hívta a figyelmem, de tudtam is, hova megyek. A masszázs során annyira ellazultam, hogy nem is vágytam volna semmi másra, sőt, ha kimaradt volna a levezetés, sem lettem volna nagyon csalódott. De természetesen nem maradt ki, így amikor elérkezett a pillanat, Emili szinte suttogva megkérte, hogy forduljak meg. Ekkor vettem észre, hogy a body felső része már nincs is rajta. Ezután nem egyből nekem esve, hanem a combjaimat masszírozva - simogatva, ágyékomat alaposan beolajozva simogatni kezdett, majd egy mennyei, lassú lingamban részesített. Profi munka és isteni érzés volt, amellyel Emili megkoronázta az együtt töltött időt.

    Nem pornós, nem barátnős kaland, hanem egy igazi erotikus masszázs. Más kategória.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, az elszámolás a végén történt, a csokorméret szolid. Minden egyes rózsaszálat megért az élmény.
  • Összkép:

    Ezt nevezném az eddigi egyetlen igazi erotikus masszázs élményemnek, ahol a masszázs és átszellemülés a lényeg, az erotika pedig hab a tortán, de mégis szerves része a szeánsznak. Biztosan visszatérek még.
Happy Massage