• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ráíratm itt, kérte, hogy hívjam is fel. Így is tettem, aztán sms-ben még pontosítottunk az időponton.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Lágymányosi új építésű negyed. A GPS szépen odavitt, és több szabad parkolóhely is volt. Fizetős, de meglepően olcsó.
  • Helyszín:

    Nagyon kulturált, jó ízléssel berendezett kis lakás. Az ágyat három irányból is tükör veszi körül, igazi dolby stereo élmény. A fürdőszoba tiszta.
  • Lány külseje:

    Aletta igazi nagyvad. Már a fogadó szettje is odaszögezett az padlóhoz, pláne mikor lekerült. Csodás alak, izmos, kerek fenékkel és az orvostudomány rendületlen fejlődését demonstráló művészi színvonalú gyári cicikkel. Mindehhez nevetős macskaszem és szép arc társul. A foglalkozás során már csak egy fekete combfix maradt rajta. Ja, meg némi piercing a köldökében.
  • Action:

    Rövid ismerkedés után, irány a tusoló. Utána már melltartó nélkül várt Aletta. Álló helyzetben némi csókolózás következett, majd ismerkedés az ikrekkel. Aletta egy idő után szépen térdre ereszkedett és csak azért nem lehelt életet kis barátomba, mert már nagyon is volt benne élet. A kiadós felvezetés a tükörből is követhető volt. Ezután irány az ágy, ahol a francia lecke folytatódott. Felajánlottam a viszonzást, amit örömmel fogadott, még egy hízelgő dicsértet is sikerült bezsebelnem. Missziben kezdtünk, amiből szép lassan féloldalra, majd teljesen oldalra fordultunk – nagyjából öt-öt perces epizódokban. Közben csókokra is jutott idő, amit nagyon finoman és érzékien csinál. Végül – a látvány kedvééért – egy szemből lovaglós menettel zártunk, amit élőben és a két oldalsó tükörből egyszerre követtem. Remélem, beégett a pupillámba, hogy majd a halálos ágyamon legyen min merengeni. Végül egy majdnem mélytorkos franciával lett végem. Tisztálkodás után felajánlott egy masszázst. Egy pillanatig gondolkodtam rajta, hogy esetleg egy második tárat is felhasználnék, homályosan még a kebelszex lehetősége is felvillant bennem, de a masszázs végül olyan jól esett, hogy nem bántam a folyamatok alakulását. Olyan szakszerűen és erősen csinálta, hogy mondtam is neki, kész szerencse, hogy nem keveri a két üzemmódot. Minden felgyűlt csomót kimasszírozott belőlem, közben jót beszélgettünk. Tusolás és érzékeny búcsú.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor letettem a csokrot az asztalra, nem is került szóba.
  • Összkép:

    Aletta tényleg nehézbombázó. Gyönyörű, nagyon ért a férfi testhez, és még jó fej is. Minden szempontból megérte.
Happy Massage