• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta szemezgettem már Jázmin hirdetésével, aztán egy csütörtöki napon gondoltam felhívom. Viszonylag hamar sikerült , egyeztettünk időpontot , de az én hibámból át kellett raknom péntekre , de nagyon rugalmas volt és hamar kaptam is időpontot.
  • Megközelítés:

    Parkolóhely van bőven , BKV megálló is van a közelben.
    Cím pontos , könnyű odatalálni.
  • Helyszín:

    Lakás a célnak tökéletesen megfelel, fürdőben kád található , tusfürdő választék bőséges.
    Szoba tipikus hálószoba , 1 ágy és egy szék a ruhaknak , szoba falán tükrök amiket jól ki lehet használni.
    Torolkozo tiszta és illatos.
  • Lány külseje:

    Jázmin pont olyan, mint a képeken, sőt élőben szerintem még jobban is néz ki, arca nekem bejött, pont olyan pornós mint amire számítottam.
    Egy hálós felsőben fogadott, ami csak dobott az alapból jó összhatáson, igazi bombázó a hölgy.
  • Action:

    Megérkezést követően üdítővel kínált , egy pohár vizet elfogadtam. Átbeszéltük újra a programot illetve az extrákat amiket telefonban is említett , mondtam neki hogy menet közben majd meglátjuk mit is akarok igénybe venni pluszban. Kedvesen kérdezte hogy kérem-e a törölközőt, amire igennel feleltem, alig vártam már hogy letudjam a kötelező fürdőszobás kört.
    Visszaértemkor zene mellett már négykézláb várt az ágyon, a törölköző hamar le is került a nemesebbik részemről , és Jázmin mosolyogva konstatálta, hogy már ide visszatérve a gondolattól hogy egy ilyen nővel leszek már kemény vagyok.
    Belekezdett a mások által is már megénekelt igazi pornós, mélytorkos, köpködős igazi kemeny franciaba, szolnom is kellett hogy kicsit lassitson, mert ez így nem lesz hosszú.
    Kértem, hogy cseréljünk és én is kenyeztethessem kicsit , amit jól fogadott.
    Az ékszerrel díszített illatos kelyhet nagyon élveztem kényeztetni, hanghatások kísérték munkásságom Jázmin részéről, mikor lassítottak kicsit, egyből kérte vissza az addigra már robbani készülő ferfiassagom a szájába , első körben NFVT-vel lett végem.
    Ezután felkínált egy masszázst , amit inkább erősebb simogataskent jellemeznek, de nem is ezért voltam nála , jól esett ez is egy ilyen kinézetű nőtől , és nagyon érdekes témákról hosszan el is tudtunk beszelgetni közben.
    Kérdezte kész vagyok-e a második körre , már fordultam is , belekezdett az előző körben tapasztalt kemény pornos franciaba, jeleztem is neki hogy ez mennyire jól esik, hosszabb napom lévén meg is kellett dolgoznia azért hogy kemény legyek újra , de tökéletesen abszolválta ezt a feladatot is. Ezután csináltuk missziben, lovagolt és végül doggyban fejeztük be, ezekben is aktív volt, látszik rajta hogy élvezi amit csinál és tudja is hogy kell valakit a végletekig kifacsarni. Gyors zuhanyra még volt idom , aztán fizetés után távoztam .
  • Elszámolás:

    1 extrát vettem csak igénybe ez a csók volt, ami teljesen megérte nekem. Elszámolás végén történt.
  • Összkép:

    A sokak által irt beszámolók alapján kerestem fel Jazmint és teljesen azt kaptam amire számítottam. Hosszú nap után fáradtan érkeztem, de ez sem jelentett problémát , mindenben partner volt a hölgy , nagyon magas színvonalú szolgáltató , mindenképp top kategóriás, szerintem az egyik ha nem a legjobb hirdető az oldalon.
    Mindenképp vissza fogok még menni hozzá.
Happy Massage