• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves Milf1!
    Nagyon jól éreztem magam. Szívesen látlak máskor is :)
    Pusziii :)

  • Egyeztetés:

    Itt találtam rá Panni hirdetésére. Hívtam pár csörgés után fel is vette a telefont. Egy szép hangú nagyon kedves lány szólt bele a telefonba.
  • Megközelítés:

    Gyalog mentem otthonról a kapott címhez. Ami a Corvin negyedben található. Autóval most elég nehéz parkolni, mert építkezés van a környéken és ezért macera lehet az autóval érkezőknek a parkolás. GPS nem teszteltem mivel, hogy gyalog mentem, de gondolom pontosan ismerné a címet. Akik a BKK-t válasszák, mint én is azoknak van több irányból is lehetőség. Klinikák metró megállótól pár perc séta úgy ez a a séta vár azokra is akik a másik irányból a Baross utca felől érkeznének. Szóval könnyen megközelíthető a hely.
  • Helyszín:

    A lakás az egyik legmagasabb házban van annak is majd nem a legfelső emeletén. A lakáson belül minden rendben van patika tisztaságú minden. Nagy szoba kényelmes franciaágy és egy ülő kanapé van a szobában ahová tudunk lecuccolni. A fürdőben pár tusfürdő van segítség képen, hogy lemossam az út porát magamról. Patyolat tisztaságú nagy törölköző is volt a mosógép tetejére téve. Tökéletes hely az ilyen jellegű légyottokra.
  • Lány külseje:

    Panni külseje nőiesen telt alkatú. Van popsi, poci, nagy cicik. A cicik gravitálnak, de jó nagy bimbó udvarral rendelkezik. Amik a kedvenceim voltak. Fekete szexi fehérnemű együttesben fogadott. Nekem nagyon bejött így elsőre nem is ért csalódás. Azt kaptam, amit a képein is láttam. Arca is szép mosolygós nagyon kedves lány, de ezt már akkor is sejtettem mikor telefonon beszéltünk.
  • Action:

    A megbeszélt időpont előtt picivel hamarabb sikerült odaérnem. Hívtam, mert jelezni szerettem volna Panninak, hogy megérkeztem. Nem volt probléma mehettem is. A lakásba lépve bemutatkoztunk kölcsönösen egymásnak, mert ezt így illik. A szoba felé kísért, ahol megbeszéltük jövetelem célját. Levetkőztem megmutatta a fürdőszobát ott hagyott. Gyorsan letudtam a tusolást, már rávoltam kattanva nagyon. Száj öblítést is elvégeztem mielőtt visszamentem volna a szobába. Törölközőt ledobva magamról az ágy előtt simogatással kezdtük el várhatóan kellemes egy órát. Csókolózással folytattuk, ami igazi nem csak szájra puszi. Az ágyra huppantunk. Lefeküdtem és balról mellém térdelt pont úgy, hogy hozzá férjek az cicikhez és a puncijához is. Iszonyatosan jó franciát kaptam mélytorkosan meg kényszerítve is rásegítve a kezemmel a fejét pajtimra nyomva. Én is szerettem volna foglalkozni testével így szóltam, hogy cseréljünk helyet. A helycsere megtörtént ismét csókkal folytattuk következtek kedvenceim a nagy cicik, amik roppant jól reagáltak kényeztetésre. Tovább haladva testén pocija is kapott puszikból rendesen. Már ott is voltam a finom puncijánál nagy élvezettel estem neki. Hol a nyelvemmel vagy az újaimmal esetleg mindkettővel sikerült tűzbe hoznom Pannit. A popsit se hagyhattam ki a sorból oda is bekukkantottam az ujjammal és egyszerre a punci és popsit ujjaztam közben a nyelvemmel is ténykedtem. Meg is munkásságom gyümölcse összerezdülve mély sóhajok kíséretében el is élvezett. Tovább nyaltam ujjazás nélkül, majd visszaadtam pajtit újabb mélytorkos kényszerfranciás kényeztetés reményében, ami nem csak hiú ábránd volt meg is kaptam. Nem szerettem volna elvérezni még így jeleztem, hogy eljött a gumi húzás ideje. Gumizás után missziben kezdtük a vég játékot, amit csókkal fűszereztünk, de a cél a kutyus póz volt. Így hamarosan kutyus pózra váltottunk itt már annyira közel volt a vég, hogy nem is tudtam kiélvezni ezt a lehetőséget, mert elvéreztem. Na nem szó szerint csak egy nagyot élveztem a gumiba. Egy rövid ideig maradhattam még puncijába előbújva a tisztába tevést rám bízta a hozzá tartozó kellékeket papírtörlőt és nedves törlőt biztosította. Beszélgettünk olyan ismerkedős beszélgetéssel zártuk le ezt a remek randevút.
  • Elszámolás:

    Semmilyen extrát nem kértem, mert Panni volt az extra. Teljesen korrekt elszámolás, ami nyilvános így mindenki láthatja. A végén rendeztem a dohányzó asztalra téve az előre megbeszélt csokrot tettem le.
  • Összkép:

    Nagyon megvoltam elégedve mindent megkaptam, amiért mentem. Nagyon korrekt lányt ismertem meg Panniban. Köszönök mindent, amiben részesítettél meg biztos fogok menni hozzád. Nagyon jól éreztem magam veled.
Happy Massage