• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia kedves!💋 Köszönöm a beszit nagyon tetszik!❤️ Várlak vissza sok szeretettel! 💋 csók mindenhova!😘

  • Egyeztetés:

    Rugalmasan, gyorsan ment. Vtr-n kértem időpontot másnapra, melyet gyorsan kis módosítással vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Valószínűleg BKV val is könnyen megközelíthető. Én autóval érkeztem. A parkolás fizetős, cserébe még én is könnyen tudtam helyet találni. (Elég nagy vassal érkeztem.)
  • Helyszín:

    Újépítésű házban, nem túl magasan található a lakás. Tiszta, rendezett, karbantartott találkahely. A fürdőszobában tucatnyi tusfürdőből lehet választani. A mosdón szájvíz és tiszta poharak. A szobában méretes franciaágy friss lepedővel, hangulatos led világítással. Gardrób szekrény, az ajtókon tükrökkel.
  • Lány külseje:

    Kátya képein is figyelemre méltó hölgy, a valóságban azonban sokkal nagyobb élményt nyújt vizuálisan.
    Képei nem tudják átadni kisugárzását, kedvességét.Nehéz ellenállni igéző szemének.
  • Action:

    Az ajtóhoz közeledve elfogott a kétely vajon jól döntöttem? Jó partnert választottam? Sokáig nem töprenghettem, nyílt az ajtó és beléptem. Mikor szemem hozzászokott a félhomályhoz és megpillantottam Kátyát, már tudtam "megérkeztem" .
    Kölcsönösen végigmértük egymást, majd beinvitált a játékszobába. Rövid ismerkedés, majd irány a fürdőszoba. Visszatérve nagyon rövid egyeztetés a "programról". Rövid volt, mert minden elképzelt variációt, fantáziálást elvesztettem. Elvesztettem, mert csak néztem, sőt csodálattal néztem Kátyát. Elvesztem.Csak csodáltam Őt.
    Rábíztam magam, tudtam éreztem jó kezekben (helyen) vagyok.
    Letérdelt elém és fergeteges franciába kezdett. Mélyre vette, nyalogatta, becézgette. És közben igéző szemeivel végig nézte, várta a reakciókat. Kis idő múlva az ágyra ültetett és ott folytatta a kényeztetésemet. Továbbra is kitartóan, kontrollált.
    Kértem én is kenyeztethessem egy kicsit. Hátulró kezdtem, majd szemből bújtam oda a kéjbarlang nyílásához. Lassan, óvatosan ízleltem. Fennséges érzés volt. Nyaltam, faltam s közben gyönyörködtem kedvesemben.
    Kátya ismét átvatte kezdeményezést, hátamon fekve folytatta a kényeztetést.
    Gumizás után átadtam ismét magam Neki.
    Őrült lovaglásba kezdett. Először ügetés, majd vágta.
    Rákérdeztem a Kátya pózra. És egy pillanat műlva már űgy is folytattuk. Gyönyörködhettem csodás fenekében miközben irgalmatlan vágtába kezdett. Így is lett végem. Lecsendesedtünk.
    Megtisztogatott engem, utánna magát.
    Egymás mellet hevertünk cseverésztünk, mintha ezer éve ismernénk egymást. Eperről, csokiról, mákról, mogyoróról, medvékről, sportról, anyajegyekről, utazásról stb...
    Közben csodáltam Kátyát. Nem tudtam betelni vele.
    Az idő elszaladt, időm lejárt. Kikisért a fürdőbe. Öltözködés után részemről fájó búcsú.
  • Elszámolás:

    A Rózsacsokrot a randi végén helyeztem a kis asztalkára, az elején kisfiús zavarban voltam. Extrát nem vettem igénybe, majd legközelebb!
  • Összkép:

    Kellemes csalódás volt számomra Kátya. Örülök, hogy rátaláltam. Megfogom még látogatni. Szeretném még untatni egy kicsit.
Happy Massage