• Szederke

  • Beküldte:
  • Szederke reagálása

    Köszönöm szépen ezeket a kedves sorokat! Nagyon jó volt a társaságodban lenni. Remélem még találkozunk a közeljövőben. Vigyázz addig is nagyon magadra! Millió csók és ölelés!

  • Egyeztetés:

    Szederkére már néhány hónappal ezelőtt felfigyeltem, extrém különleges képei egy bohém csajszit feltételeztek számomra. A konkurens oldalon is hirdet, ott még több kép volt róla. Elolvastam néhány ottani értékelését is, hogy valamennyire én is képben legyek. Jó pár hete aztán randit kértem tőle VTR-en, amit sajnos le kellett mondanom. Közben itt is megszületett egy beszi róla, ami egyértelművé tette Szederke meglátogatását. Nehezen tervezek előre, ezért párszor, amikor nekem jó volt megcsörögtem. Ma szerencsém volt visszajelzett, tudtunk egyeztetni egy órával későbbi randit.
  • Megközelítés:

    Szederke bérleménye a 7. kerületben található, nem messze a Nagykörúttól és a Rákóczi úttól. A tömegközlekedés jó választás lehet, villamos, busz, metró, vonat a közelben, meg egy rövid séta. Autóval sem nagy kihívás, több szabad helyet is láttam közvetlen a ház előtt.
  • Helyszín:

    Átlagos bérház, a lépcsőházat elhagyva egy kis parkszerűségbe érünk, teszünk egy jobbost és az első kapun be. Nem kell túl magasra menni a lépcsőn, hogy a bejárati ajtóhoz érjünk. Belépéskor egy kicsit félhomály van, de azért a lényeget látni. Az előszobával szemben egy konyha, abból nyílik a fürdő. Zuhanykabin megfelelő számú tusfürdővel, világító zuhannyal, mosdónál minden mire szükség lehet. A bejárattól jobbra egy nappali, ülőgarnitúrával, asztal székekkel, működő tv-vel, pendrive-ról zenei klippek.
    Itt is félhomály, hangulatos fénygömbök végig a lakásban. A nappaliból nyílik egy kisebb szoba a terápia helyszíne. Az események az ágyon zajlanak, kényelmes kétemberes, a célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Szederke nagyon csinos, egy fekete áttetsző felsőben fogadott, alatta nagyon szexi, kicsit dominára hajazó cuccban. Volt egy kis parám Szederke arcával kapcsolatban, de jelentem ő egyszerűen szép. Hollófekete haj, gyönyörű mélybarna szempár, érzéki száj, bűbájos tekintet. Alakja karcsú, arányos mindenhol, keblei tenyérbeillőek, feneke szépen ívelt, lábai formásak, nőiessége szépen zárt. De ami ennél is fontosabb, legalábbis számomra, az a kisugárzása, ami őt vonzóvá teszi.
  • Erotikus masszázs:

    Első randim volt Szederkével egy ismerkedős rövidebb masszázst kértem tőle. Megkérdezte visszavegyen-e valamit magára, de nem ragaszkodtam hozzá. A közös zuhanyozás is elvitt némi időt, úgyhogy csak módjával kértem egy bemutatót. Hasra feküdtem, Szederke olajjal dolgozott, finoman, amolyan relax érintésekkel. Nagyon finomak a kezei, minden egyes érintése ajándék volt testemnek. Sajnos csak rövid ideig tartott, Szederke fordulásra bíztatott. Az ezt megelőző és az ezt követő események már az erotikusabb kategóriába tartoznak.
  • Levezetés:

    Szederke programja tartalmaz egy közös zuhanyozást is, ami vagy az elején, vagy a randi végén kérhető. Én az elején szerettem volna, úgyhogy együtt mentünk zuhanyozni. A fényt a világító zuhanyrózsa biztosította, tetszett ez a megoldás. Szederke bekente és megmosta az általam nehezen elérhető területeket. Farkam kezébe adtam, amit szintén alaposan megtisztított. Miután visszatértünk a szobába következett először a masszázs, majd fordulásom után már jöttek a vérpezsdítőbb részek. Tulajdonképpen egy tantrikus kényeztetéssel kezdett Szederke, kezei a bokámtól indúltak, nagyon finoman a combjaim irányába, olajos kis kezecskéi hamar elérték a makkost is ami attól kezdve főszereplővé vált. Kis idő múlva egy kis olajat kent még magára és egy fergeteges csúszkával kápráztatott el. Nem szoktam külön kérni a csúszkát, annyira nem vagyok oda érte, de Szederke teste, ahogy le-föl mozgott rajtam, mindent vitt. Becsukott szemmel élveztem Szederke ténykedését, de nem szerettem volna kihagyni az ő kényeztetését sem. Kérésemre ő feküdt a hátára, kezembe olajat pumpáltam. Nyakátol a puncijáig simogattam, kicsit játszottam a csiklójával is. Becsukott szemmel, adta át magát kezeimnek, miközben a farkam az ő kezében volt. Később egy kicsit közelebb térdeltem, hogy szájával elérje hímtagom. Finoman bevette, a makkost szopogatta, de olyan lágyan amit én is szeretek. Saját örömét sem játszotta túl, gondoltam nyelvvel még beköszönök, hátha. Sajnos erre most nem került sor, mert elég kevés időnk maradt. Ok., akkor gyorsítsunk! Hátamra feküdtem, Szederke újra szájába vett, semmi pornós, finoman úgy ahogy eddig is. Megnyugtattam, vigyázok, szólók időben, tudom nála nincs végén szájba. Így is lett, mikor már a srácok a kanyarban voltak jeleztem neki, ő meg a hasamra terelte őket. Lassan felocsúdtam, Szederke nedvestörlővel tisztogatott. Hát igen, kevés időnk volt igazán megismerni egymást, de legalább hasznosan töltöttük.
  • Elszámolás:

    Elején kérdeztem, hogy mikor rendezzem, rá ért a végén egy kis Buddha szobor alá helyeztem. Egy extráról tudok, az az újjazás, de nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Annak ellenére, hogy hamar elszállt az idő, kellemes élményekkel távoztam Szederkétől. Sokat beszélgettünk, nagyon kedves, okos, szexi. Ő azt hiszem a lágyabb erotikát képviseli, persze ez csak az első benyomás és hát mint tudjuk minden randi más. Ajánlom őt, leginkább a finomabb érzékiséget prefeláló uraknak.
Happy Massage