• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Általában online szoktam ide foglalni, kb. 10 perc alatt jött most is a visszaigazolás, minimális változtatással (hogy jöjjek később 15 perccel).
  • Megközelítés:

    Számomra már ismert helyszín, tökéletes (fizetős) parkolás mindig a ház előtt. Bővültek a lányok, jelenleg két, külön bejáratú, de egymás melletti lakásban folynak a programok.
    Kb. fél éve voltam ezelőtt utoljára, így ez számomra meglepetés volt, most az újabb lakásba érkeztem, amelynek kialakítása szinte azonos.
  • Helyszín:

    Szokásos szalonos jó minőség, tusfürdők, törcsi, tisztaság rendben van, a mosogép folyamatosan zakatol :)
    Az általam látogatott szobában kellemes hangulatfények, Sophie által kevert zene (jó ízlése van) és egy masszázspad volt található.
  • Lány külseje:

    Sophie, mint a képeken, ehhez nem fér kétség, nincsenek rajta plusz kilók, nem tíz évvel idősebb. Jelenleg kicsit vöröses-barnás árnyalatú a haja, de a kisugárzása, karcsú, de formás alkata a régi. Ezért és kedvességéért járok vissza hozzá néhány havonta.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a szokásos simogatós volt, ha komoly masszázst akar valaki, nem itt kell keresgélni. Pontosan tudtam, hogy erre van szükségem, egyszerűen el akartam lazulni, amire sajnos a fél óra nem is volt elég, de Sophie igyekezett.
    "Régi" vendégként (néhányszor voltam már nála) üdvözölt, és ez nem kamu, megismert, ami a beszélgetésből egyértelműen ki is derült.
    Fél órába természetesen nem fér sokminden, de igyekezett gyorsan átsimizni, sőt - bár a programnak fél órában nem része - egy gyors csuszkát is nyomott rajtam, ami közben feltérdelt a masszázspadra, csupasz popsiját pucsítva a tükör felé fordítva. Elég durva látvány :D
  • Levezetés:

    A szalon egyetlen levezetési lehetősége a lingam, ez nyilván mindenkinek ismert, aki ellátogat.
    Fél óra lévén nem telt sok időbe, mire elkezdte, de nagyon kedvemre valóan csinálta. Közben magyarázza, hogy mennyire szereti ezt nekem csinálni, ez pedig attól függetlenül nagyon jól esik az embernek, hogy őszintén mondja-e, illetve mindenkinek ezt mondja-e. De hitelesnek hangzik, és ez a lényeg.
    Órát sajnos nem láttam, ezért nem tudtam mennyi ideig élvezkedhetek, így saccra tíz perc után ellőttem a cuccot, Sophie pedig szépen letörölgetett.

    Az action után vettem még egy zuhanyt, ami közben kisebb logisztikai probléma adódott, épp jöttem volna ki a fürdőből, már nyitottam résnyire az ajtót, amikor hallom, hogy épp távozik egy kolléga. Diszkréten megvártam, amíg csukódik a bejárati ajtó, és innentől extra eseményektől mentesen távoztam, két puszival búcsúzva vendéglátómtól.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek (sajnos), minden elszámolás tiszta és korrekt. Az ajándékot utólag kell rendezni.
  • Összkép:

    Mint mindig, most is csak pozitív érzésekkel és élménnyel távoztam. Sophie még mindig egy tünemény, nem a masszázsért, nem pornós élményért, hanem az cserfes, cuki hozzáállásért, a remek lingamért és a jó hangulatért megy az ember.
Happy Massage