• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm szépen hogy írtál a randiról! Várlak legközelebb is! Puszillak

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk az időpontot, ahol kedves volt és aranyos mint mindig. Könnyű elérni és maximálisan tájékoztat mindenről. Itt az oldalon találtam meg Evelynt és nagyon jó választás volt. Rugalmas az időpontot illetően és ami fontos hogy nem óra nezegetős.
  • Megközelítés:

    Én BKV-val érkeztem, jó a közlekedés és kB 3 perc séta. Az utcába autóval csak behajtási engedélyel lehetséges, de ez engem nem érintett. Megérkezéskor csörgés és már lehet is felmenni hozzá. Nem kell várakozni a kapuban. Nagyon egyszerű megtalálni az utcát.
  • Helyszín:

    A lakás régi bérház, a bejárás maximálisan diszkrét nem látnak a szomszédok. Hatalmas tágas tiszta szoba ami szépen berendezett és nem zsúfolt. Az előszobából nyílik a fürdőszoba ahol tisztaság és rend van. Törölköző hatalmas választéka, tusfürdők, dezodor, szájíz. Mindenből maximális kiszolgálás.
  • Lány külseje:

    A fotóknak teljesen megfelelő csinos és gyönyörű hölgy várt mikor megérkeztem. Átlátszó fekete kis köntösben fogadott ami egyből beinditotta a fantáziámat. Minden tetszik rajta, nincs olyan testrésze ami ne tetszett volna. Szeretem a lábakat és az övé gyönyörűek és imádnivaló lábujjak.
  • Action:

    Megérkezés után kis beszélgetés és utána tusolás. A szobába beérve ott várt a kis köntösében ami sugallta hogy vegyél le. Kis simogatás és puszilkodás után el kényelmesedtünk az ágyon és lekerült csodás testéről a köntös. Gyönyörű alakja van és alig vártam hogy hozzá bújjak. Nagyszerű élmény amikor elkezdődik a huncutkodás. Simogatással és csókókkal kezdtük a játékot ami egy nagyszerű kézimunkával folytatódott amit nagyon jól csinál. Franciával folytatta a kényeztetést amit alig bírtam hogy ne menjek el. Kértem is hogy húzzunk gumit és lovagoljon meg. Nagyszerű teljesítménnyel csinálta amit nagyon élveztem. Utána hasra fektettem és úgy szeretgettem meg a finom punciját és úgy lett végem. Kicsi pihenő és egy nagyszerű masszázst kaptam ami jól esett. Mikor éreztem hogy harcra kész vagyok áttértünk ismét az erotika részére. Most én kezdtem a kényeztetést amit nagyon szívesen vett és jól érezte magát a kezeim között :) aktust nem kértem, második alkalomra csak kölcsönös franciát és kézi játékokat ami nagyon jól sikerült. Maximális Evelyn élményben részesültem.
  • Elszámolás:

    Extrát ezúttal sem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam, legszivesebben el sem jöttem volna annyira jól éreztem magam. Nagyon korrekt mindenben gyönyörű és szexi. Jókat lehet vele beszélgetni és nevetgélni.
Happy Massage