• Hédi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Közeli időpontot beszéltünk meg. Pikk-pakk nála voltam. Illetve... a parkolás nem az igazi. De sikerült megugrani. Westenddel szemben, felüljáró mellett.
  • Megközelítés:

    BKK a legjobb, ha valaki azzal jár. 4-6 villamos. Metró. Kocsival nehézkes, inkább a Westend felöli oldalon célszerű parkolni majd átsétálni.
  • Helyszín:

    Régebbi polgári társasház felsőbb emelete. Szépen rendben tartva. Nagy fürdő, szabályok kicetlizve. Mit szabad, mi az elvárt, mi nem elvárt, pl. kisdolgot ne a kádba engedje a vendég. Ilyesmik. Az első fürdésem a kádas fürdőben volt, a második egy WC-zuhanyzóban. Jóval kisebb, de ügyes megoldás.
  • Lány külseje:

    A képek a másik nagy oldalon láthatóak. Ebben kevés hiba van, arcosak a képek. Plusz néhány kg, de nem zavaró, jó az összkép.A cickók méretesek, úgy gondolom, hogy tuningoltak, mert a mérete ellenére felfelé állnak :) de nem a feszes, hanem a természetes fajta. Szép. Bugyi nem került le, éppen napok voltak.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs inkább nagyon óvatos krémezés. Tényleg óvatos. Nagyon. Szinte csak simi, de nem erotikus simi, csak krémezés. Túl sokat nem is tudok erről sem írni, mert nem sok írni való van. Lábbal kezd, combok következtek, de nem volt benyúlkálás vagy izgatni próbálás. Csak krémezés. Közben beszélgettünk. Nagyon vártam a fordulást. Nehezen, de eljött. Illetve az órámra pillantva volt még elég idő. Csak valahogy nehezen telt.
  • Levezetés:

    Fordulás előtt egy nagyjából 10 másodperces cickóval csúszka masszázs következett. Masszázs idézőjelben, illetve a hossza sem az igazi. A hátamhoz hozzáértek a mellek. Fordulás. Kézi izgatás a részemre. Ekkor kérdeztem rá a bugyira. Ma marad. Néha a szájába vette, de nem lassan, nem finomat, amolyan tudjuk le a dolgot módjára. Majd kézi. Majd amikor 1 perc után nem sültem el, akkor irtózatos kézi sebességre váltott. Jeleztem, hogy egy kicsit lassabban. Néha a szájába vette. Kérdeztem, hogy mehet-e a cége szájba. Ő ilyet nem vállal. Majd megint irtózatos megasebességben verte a farkamat. Hát valahogy összehoztuk az élvezést. Innentől újra mosoly, jókedv. Zuhanyoztam, majd el.
  • Elszámolás:

    Előre tettem le, mire visszaértem, eltette. Rendben van ez így. Mostanság ez már elfogadott, csak az ellenérték volt kevés.
  • Összkép:

    Korábbi beszámolók alapján egészen másra számítottam. A külső rendben volt, a masszázs és a levezetés részt leszámítva rendben volt. De hát nem zuhanyozni mentem ugyebár. Biztosan eszem ágában sincs visszatérni.
Happy Massage