• Kingus

  • Beküldte:
  • Kingus reagálása

    Kedves Hirobo,
    köszönöm,hogy ismét ellátogattál hozzám, nagyon jól éreztem magam a randin.
    Ölellek😘

  • Egyeztetés:

    Két nappal előtte egyeztettük a randevút . Nagyon kedvesen és türelmesen válaszolt minden kérdésemre . Hangja nagyon érzéki , kommunikációja kimondottan intelligens .
  • Megközelítés:

    Autóval mentem , megközelítés teljesen könnyen ment . Parkolás majdnem szemben történt .
  • Helyszín:

    Helyes kicsi lakás . Teljesen tiszta és rendes , célnak maximálisan megfelel . Jól felszerelt fürdővel !
  • Lány külseje:

    A képek a valóságot tükrözik , gyönyörű melegbarna szemek , mesés hajzuhatag . Nagyon jó test , minden feszes , rendszeresen sportol .
  • Action:

    Megérkezésem után puszival fogadott olyan érzésem volt mintha barátnőmhöz mentem volna. Üdítővel várt kis csokival is megkínált, beszélgettünk egy kicsit, mert már elég régen voltam nála így volt mit megbeszélni. Kibeszélgettük magunkat irány a fürdőszoba egy gyors tusolás után már az ágy előtt várt. Egy igazi hamisítatlan nyelves csókkal kezdtük bemelegítés képen majd az ágyra ülve ott folytattuk ahol abba hagytuk. Kértem, hogy kezdjem én a teste felfedezését már nagyon kíváncsi voltam a cicijeire is így hamar levetettük a felesleges kellékeket és elém tárultak a szép feszes cicik. Nem bírtam ellen állni és kezelésbe is vettem őket a hátára fektettem és mindenét végig csókoltam a szájától a barlangja bejáratáig ahol el is időztem egy kicsit hol a nyelvemmel hol pedig az ujjaimmal mire ő el is élvezett mondta is hogy ez nem igazság és hogy most ő következik. Így is lett most én feküdtem a hátamra és ő csókolta végig szerény testemet mire az ezredes már az ég felé kiáltott egy mélytorkos franciával nyugtázta, hogy vette a lapot amit nagy jól csinál. Szóltam is neki húzzunk védősapkát szemből kértem hogy láthassam a cicijeit, tudjam egy kicsit markolászni. Egy kis idő múlva kutyus pózt kértem és így is megdöngettem egy kicsit, de ő is mozgott rendesen és bevégeztetett nekem is a védősapkába landoltak az utódok hagyott egy kicsit lenyugodni. Majd gondosan megtörölgette a dolgát becsületesen elvégző ezredest. Kicsit még simogattuk egymást majd mivel az idő fogyott nem maradt már sok mindenre idő gyors tusolás következett és megittam a maradék üdítőmet .
  • Elszámolás:

    Már nem először voltam nála így utólag tettem az asztalra a telefonja alá .
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudom aki csalódni nem szeretne. Köszönök minden finomságot amit kaptam. Csókjaim .
Happy Massage