• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az elmúlt időszakban többször próbáltunk időpontot egyeztetni. Ez Bia egyéb elfoglaltsága miatt egy kicsit nehezebb volt. Végül VTR-en sikerült közös időpontot találni.
  • Megközelítés:

    BKV-val szerintem nagyon egyszerű az odajutás. Autóval is könnyű odajutni, csak parkolót egy kicsit nehezebb találni. Az általa megadott információk alapján egyszerűen megtalálható a helyszín.
  • Helyszín:

    Bia egyedül fogad, egy tiszta lakásban. A fürdőben minden megtalálható, ami ilyenkor szükséges. A türcsi, mérete nagy volt, tiszta és illatos. Az esemény helyszíne egy lesötétített szobában található nagy , kényelmes ágyon.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, egyértelműen Biáról készültek. A fogadó szett egy csinos testhez simuló rövid nyári ruhácska. Nagyon szexi volt benne és ezzel Bia láthatóan tisztában volt. Összességében Bia egy nagyon nőiesen formás, szép kerek popsival, nem túl nagy, szép kerek cicikkel rendelkező lány. Olyan aki után megfordul az ember az utcán.
  • Action:

    Ajtónyitás után kedvesen beinvitált. Már ekkor éreztem itt minden rendben lesz a hátralévő időben. Bia kedves, aranyos lány, igen nyitott személyiséggel. Ez a habitus végig jellemezte a randit, ami egy oldott, könnyed hangulatot teremtett. Kaptam törülközőt és útbaigazított a fürdőszobához. mire végeztem Bia az ágyon fekve fehérneműben várt. Mellé fekve folytattuk az ismerkedést, de ekkor már szavak nélkül. Miután lekerült minden textil Biáról elindultam délre felfedezni szép testét. Eljutottam kelyhéig, ahol elidőztem egy keveset. A fogadtatás elég ösztönző volt, így nem esett nehezemre az időtöltés. Ezután fordultunk és Bia kezdett kényeztetni. Nagyon jól esett, simán elidőztem volna hosszú ideig, de nem szerettem volna visszaélni a vendégszeretettel és még voltak más terveim a randival. Gumit kértem, Bia ügyesen felpattintotta a szerszámra. Rövid egyeztetés után már nyeregbe is pattant. Lendületesen kezdett lovacskázni. Közben apró csókok csattantak, nagy nyelvcsaták nem alakultak ki most sem. Pózváltás után kutyusba fordultunk. Nagyon szép látvány volt, ahogy Bia kerek popsiját kitolja. Ennek hosszú ideig nem tudtam ellenállni így lett végem. hagyott lenyugodni, nem sietett.
    A randi hátralévő részében kellemesen beszélgettünk. Bia egy nagyon intelligens lány, sok mindenről lehet vele beszélgetni, mesélt a terveiről, igazán kedves lány. Egy gyors zuhany után érzékeny búcsú, majd tipli.
  • Elszámolás:

    Mivel az étlap elég egyértelmű, nem is volt bonyodalom az elszámolásnál. A végén történt.
  • Összkép:

    Bia egy kedves, intelligens és nem utolsó sorban szép lány. Vendég centrikus, jó beszélgetőpartner, mellette repül az idő.
Happy Massage