• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szalont az egyik telefonszámán kerestem egyeztetés céljából és így sikerült egy Sophie-Eszter párost összehozni.
  • Megközelítés:

    A jól ismert Happy szalon. A weboldalukon pontos instrukciókat kapunk a megközelítéshez. Autóval és BKK járataikkal is egyszerű. Busz-troli-metrópótló trióból tevődik össze a tömegközlekedés errefelé. Parkolóhely mindig akad, mert láttam szabad helyeket; ugyanakkor fizetős.
  • Helyszín:

    A megszokott helyszín. Sokszor jártam már itt. Nem tudom mi újat írhatnék ide. 3 szobás szalon és most is a lakás végében lévő baldachinos szobában és a vele szemben lévő fürdőben töltöttem el huzamosabb időt. A higénia magas szintű és a fürdőben van elég tusfürdő. Ha a csók elérhető opció lenne; akkor biztos, hogy sokféle szájvízet is látnának a vendégek a fürdőszobákban. Természetesen lenne hozzá kis pohár is apró szemetessel. Sajnos ez csak szép álom.
    Elvileg a szalon nemsokára megújul. Legalábbis a lányok állítása szerint.
  • Lány külseje:

    Sophie-t már többször leírtam. Még mindig helyes az arca és átlagos az alkata. A cicik is átlagos méretűek és markolni való a popsija. Karcsú lábakkal kiegészülve kapjuk őt teljes valójában. Fekete body volt a fogadóruha
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor puszi mindkét lánynak és bemutatkoztam Eszternek, mivel ő még nem ismert engem. Miután ez megvolt cipő le és irány a szoba. Leöltöztem és elvonultam fürdeni. Miután lemostam az út porát visszatértem a szobába. Fél perccel később belibbent mindkét lány és ekkor odaléptem Eszterhez és mögé kerülve elkezdtem simogatni a testét. Elé álltam is adtam pár puszit és megszabadítottam a textiltől és megcsodáltam a testét. mivel nem ellenkezett gondolom ő is a vetkőzős lányok közé tartozik. Mondjuk a szalon oldalán az együtt zuhanyzás lehetősége erre utal. Utána Sophie-hoz léptem és őt is kibújtattam a ruhájából. Puszik neki is majd a tatamira feküdtem. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kezdték el megdolgozni. Lassan haladtak felfelé és közbe csevegtünk. Itt kiderült, hogy Eszter kevésbé kommunikatív. Csendesebb ugyan, de nem szótlan. Már a derekamnál jártak amikor volt pár benyúlás mindkét lánytól. Haladtak feljebb és a hátam átsimítása után Sophie kezdett el csúszkálni rajtam. Sophie fordulást szeretett volna csúszkája után, de Eszter nem akart kimaradni ezért maradt a hason fekvés és Eszter csúszkált rajtam. Utána már a tényleges fordulás következett a szokásos varázsszóval: megfordulhatsz. Én ekkor felültem és mindkét lánynak adtam puszikat és ölelések is voltak. Mindkét lányt simogattam és utána jöhetett az erotika.
  • Levezetés:

    Sophie kezdte ismét a csúszkát a mellkasomon és én közbe a testét simogattam míg Eszter a lábaimat dolgozgatta így elölről. Csere következett és Eszter kezdett el csúszkálni. Valamiért Sophie megunta egy kicsit a mostani passzív szerepet és elkezdte a lingamot. Rászóltam, hogy nem így beszéltük meg. Itt Eszter befejezte a csúszkát és ő kezdte el a lingamot és közbe Sophie visszatért a felsőtestem simításához. Eszter kicsit lassan épített fel a technikáját, de nem bántam, mert elég kellemes volt. Simogattam a két lány cicijeit míg ők tovább folytatták a programot. A felsőtestem alapos munkát kapott Sophie-tól és mikor befejezte akkor Eszter már mindent bevetett és éreztem, hogy közeledik a vége. Még pár mozdulat és a tudása legjavával juttatott el a beteljesüléshez.
    A lányok megtörölgettek engem és utána jöhetett a szerepcsere. Eszter feküdt hasra és elkezdtem végigsimítani a hátát popsiját és a lábait. Megfordult ő is és a ciciket kezdtem el kényeztetni. A szokásos simogatós-gyurmázgatós mozdulatok voltak. A mellmasszázs után jöhetett a tusolás.
    Eszterrel terveztem ezt is, de Sophie is bekéredzkedett, ezért végül hármasban mentünk be a fürdőszobába.Egymás után másztunk a kádba. Én voltam középen Eszterrel szemben Sophie pedig mögöttem. Rendesen megmosdattuk egymást és utána visszamentünk a szoba. A lányok felöltöztek én pedig frissítőt fogyasztottam. Mikor ezzel végeztem akkor visszahúztam a gönceimet. Csokorrendezés és ki az előszobába cipőmhöz. Visszahúztam és ölelés mindkét lánynak búcsúpuszik végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és nyilvános adata a szalonoldalán, amit én minden szeánsz előtt áttanulmányozok, ezért sosem ér meglepetés. Még mindig teljesen megéri.
  • Összkép:

    Ismét egy jó párost találtam a szalonban. Úgy érzem, hogy a szalon most egy magasabb szinten van. Jobb élményeket kapok, mert korábban nem éreztem ilyeneket. Az a véleményem, hogy ezt a szintet kéne fenntartani; amíg csak lehet.
Happy Massage