• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már voltam párszor Berrynél. Itt a Tűzoltó utcára merőleges utcában a Viola után a körút felé eső részen és a régi helyén is, a Mogyoródi út végén a vasút közelében.

    Ismerjük egymást jól. Gondoltam. Ez azonban bármilyen furcsa is, nem jelent garanciát arra, hogy ő is emlékezzen rám. A telefonban mondtam, hogy ki vagyok, hogy beazonosítson. Nem szükséges az összes formaságot elmondania, tudom, hol rendel és a programot is, valamint, hogy az óra mennyiben fáj. Csak időpontot egyeztessünk le. Olyan volt, mintha megismert volna, örömmel adott időpontot. Aztán megkérdezte, hogy voltam-e már nála? Ez akár vicces is lehetne, hogy ilyen kótyagos a lelkem, de nem az, mert nála mindig benne van a pakliban az, hogy mindent megbeszélünk, aztán mégis elfelejt fogadni. Törzsvendégként főleg rosszul esik az ilyen bánásmód.
  • Megközelítés:

    Üllői út és Tűzoltó utca közé eső egyik kereszt utca a Corvin és a Semmelweis metró megállók közötti szakaszon. Ház előtt és az Üllői úton nem lehet várakozni, úgy hogy, aki autóval érkezik annak célszerű máshol parkolóhelyet keresnie.
  • Helyszín:

    Nem egy mai épület, de a környékhez képest viszont modernek számít a ház. A negyedik emeleti lakás múltat idéző módon van berendezve. Ez magán terület, láttam, amit láttam, nem véleményezem. A szoba ahol akcióztunk, az egy téglalap formájú, világos helyiség. Francia ágyon nyomtuk, az nagyon jól bírta az igénybevételt. Szőnyegen és a szekrényen papír zsebkendős dobozok és testápoló krémek flakonjai szerteszét. Ezek a kötelező elemei Berry műsorának, kell, hogy mindenhol legyen belőle karnyújtásnyira. Ne kelljen keresni, ha gyorsan szükség lenne rá. Laptop és a nyomógombos telója is üzemben volt, azt is használta, amikor olyanja volt.

    A szoba ajtaja nyitva volt végig, engem ez nem frusztrált, megszoktam már nála, hogy ő így adja elő. Amikor leszálltam az ágyról a legvégén, akkor vettem csak észre, amikor a folyosó felé pillantottam, hogy ott egy teli tükrös fal van. Nem vagyok egy ijedős, de azért meghűlt bennem a vér, amikor a szemem sarkából láttam, hogy egy anyaszült meztelen fazon mozog ott. Az én tükörképem volt az. Nem is értem, hogy a korábbi látogatásaim alkalmával, ez hogy lehet, hogy fel sem tűnt.

    A vizesblokkba nem kellett most bemennem. Lévén hogy teljesen lefürödtem az indulásom előtt, steril állapotban érkeztem. Nála ezt így érdemes csinálni, mert akkor már az első percben, akár az ajtóban, még teljes utcai ruházatban szopni fogja a farkadat.

    A végén pedig a kapott törölközővel szedtem magam rendbe. Igazából tiszta maradtam, csak itt-ott egy kicsit krémes. Azt kellett csak eltüntetnem magamról a törölközővel.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő a teste. Jók a formái, vékony alkatához képest nagyok a cicijei és kellemes tapintású a popsija is. Talán egy árnyalattal fehérebb a bőre színe, lévén hogy most tél van. Az adatok szerint 23-nak írja magát, de szerintem 30+. Az arca nem csúnya, de nem is nagy szám, ráadásul erősen sminkeli is magát, ami nekem nem bejövős, de ez nem számít, amíg ilyen jó a programja.

    Ritkás, rendezetlen és rövid most a haja. Pont az a méret és minőség, amivel nem nagyon lehet mit kezdeni. Még egy fodrásznak sem. Az ilyen átmeneti helyzetekre találták ki a parókákat. Lehetségesnek tartom, hogy van is neki, csak ehhez a munkához nem veszi fel.

    Öltözetéről csak annyit, hogy szexin eklektikus, más lehet úgy fogalmazna, hogy szedett-vedett. Olyan mintha bekötött szemmel benyúlt volna munkaruha szekrényébe, és amiket elért, azokat magára kapta. Aztán ez most így sikerült. Konkrétabban: necc harisnya (fekete combfix), fehér-fodros miniszoknyával. Valami hálós szövésű body (válltól derékig érő) és egy pink színű, ujjatlan top. Bugyi az nem volt.
  • Action:

    Résnyire nyitott ajtóval várt. Kopogtam majd bementem a lakásba és a kis szoba felé vettem az utamat. Az ágyon térdelve nyomkodta a laptopját, amikor ráköszöntem, hogy helló, itt vagyok. Felém fordult, átölelt, megcsókolt és így szólt:

    - De jó hogy itt vagy! Mondta.

    - Megismersz? Most már tudod, ki vagyok? Kérdeztem.

    - Így, arcról nem vagyok biztos benned, de mutasd csak a farkad és megmondom ki vagy!

    Az analizálást egyből elkezdte. Lehúzta a sliccemet és kikurkászta a farkamat. A kezébe fogta, elővezette, megszaglászta. Úgy csinálta min egy kutya. Az orrát az ágyékomba nyomta, közel a golyóimhoz. Aztán szemrevételezte is, majd bekapta. Cummantott párat rajta és elégedetten nyugtázta, hogy finom. Most már tudja, hogy ki vagyok, és hogy biztosan voltam már nála. Emlékszik velem kapcsolatban mindenre. Jó pasi, ápolt faszi vagyok, és hogy milyen jót dugtunk a múltkor is. Ez igaz is, de hogy ezt csak úgy mondta, vagy tényleg felismert abban nem voltam biztos. Nem százas a luvnya.

    Úgy vetkőztem le, hogy közben végig lágyan cumikázott. A ruháimat nem volt mód szépen összehajtogatni. Helyette a fotelba hanyagul ledobtam és az ágy közepére ugrottam Berry mellé. Térdelve franciáztattam tovább. Ekkorra már jó kemény voltam. Mondtam is neki, hogy mi ez a lágy szopikálás, hagyja abba most már és csinálja úgy, ahogyan szokta nekem, hardcore módban, prüszkölősen, mélytorkosan. Ekkor sem engedte ki a falloszomat a szájából, úgy nyúlt a szekrény polcára a Nivea krémért. Abból nyomott egy adagot a tenyerébe és azt a rudamon és a zacsin, vastagon szétkente. A fejére fogtam és ráhúztam tövig a brémre. Lenyomva tartottam, ameddig csak bírta. Aztán levegőért kapkodva, prüszkölve, lihegve engedte ki a szájából. Nyála a fehér krémmel keveredve csorgott végig az arcán. Könnyei is folytak a szemfestékkel együtt. Papír zsebkendővel letörölte a nagyját majd folytatta az orális pressziót. Csak annyi időre hagyta abba a kényeztetésemet, amíg a csörgő telefonját kinyomta. Valamit gagyogott, hogy elbaszott valamit. Átállította rezgőre. Aztán jött vissza és szopott tovább lelkesen. Technikája pornós, szenvedélyes, attraktív. Mogyorókat is szereti szívogatni. Hangokkal nem bánt csínján, bár ebben a kényszer mélytorkozós, kényszerezős franciában nem is lehet csendben maradni. Végig erős offenzíva alatt tartottam, mert ő ezt igényli.

    Fél órás orális felvezetés után következett a progresszív dugás. A védelmet nagyon precízen tette rám, majd bőven meglocsolta a korábban használt krémmel a falloszomat. Elsőnek lovagolós pózzal kezdtük. Már csattogtunk pár perce, torzult is az arca, el is élvezett ahogyan az kell, amikor egyszer csak leugrott rólam és a laptopjához ment és egy punk zenekar youtube csatornájának egyvelegét indította el. WTF? Rock muzsika és a 4/4 ritmus az sehogyan sem illet oda. Nekem, aki trance emotion dj-ék deep house melleiből szívtam magamba a jó kis lágy dallamokat, nekem egyenesen szürreális volt. De Berry ilyen, ezt el kell fogadni.

    Visszajött, rá ült a banánomra és galoppozott tovább. Előbb csak a mellbimbója aztán a fél csecse is a hálós mintázatú rucijának résein rendre kibuggyant. Aztán ismét szó nélkül leszállt rólam és a notebookját nyomkodni kezdte. Letette a tálcára a korábban elindított klippet és egy szaftos pornó oldalt nyitott meg. Visszaült rám, de ekkor már nekem háttal és úgy kúrtunk tovább. Szoknyáját felhúzta és a farpofáira tette a kezét. Ő és én is néztem közben a felnőtt film pikáns jeleneteit. Amikor azon a videón pózt váltottak, kutyusosban nyomták tovább, akkor mondta nekem Berry, hogy én is basszam úgy őt, mint ahogyan azon a filmen csinálják. Felvettük azt a pózt és csapattam neki. Lendületesen, dinamikusan. Nem finomkodtak a csajjal abban a videóban, én se bántam kesztyűs kézzel Berryvel. Akkor sem sértődött, meg amikor a kezét hátra tekertem és leszorítottam a hátára. Fejét a lepedőbe nyomtam. Ha megálltunk, az csak azért volt, mert orrot kellett neki fújnia, vagy újabb síkosítást hajtott végre. Ja és egyszer azért, mert bedezodorálta magát. Azt mondta úgy megizzasztottam. WTF? Mondom én, hogy kissé flúgos a nő.

    Végig csináltuk a filmet, az összes pózzal. Nagyon jó volt így, nekem és neki is tetszett. Azzal a különbséggel, hogy én nem a seggére élveztem a végén mint a Rocco S. alteregója, hanem a szájába.

    Már régen a stáblista ment, amikor én végre eldurrantam a szájába. El akarta kapni a fejét, de én nem engedtem. Garatban landoltak az utódok. Becsületére váljon, nagyon szépen tűrte ezt a részt is.

    Az sem tudtuk hol járunk az időben, de abban biztos voltam, hogy túlszaladtunk az órán. Csak az élmény volt a lényeg számára. Nem érdekelte, hogy rezeg a telefonja szüntelen, és hogy esetleg a kolléga már lent várakozik. Mentségemre szóljon, hogy én nem húztam az időt a fürdéssel. Majd otthon. Megtörölgettem magam, felitattam a krémet meg a nyálat. Amíg öltözködtem, addig összefüggéstelen témákról gagyogott nekem. Társkereső oldalon tett kalandjairól, koncertre járási szokásairól, külhoni szexipari kalózkodásáról, meg ennek a lakásnak a bérletéről. Alig bírtam követni a bolondos nőcit.
  • Elszámolás:

    Egy órás, full extrás csokor nála elég kicsi, amiben minden benne foglaltatik. Törzsvendég ide, vagy oda előre elkérte tőlem is.
  • Összkép:

    Nem mindig vágyom az ilyen típusú élményekre, de időnként kell egy kicsit megőrülni, vadulni. Jól esik „állatnak” lenni. Erre az egyik legalkalmasabb partner Berry. Infantilis lány jó alanya az ilyen perverz akcióknak. Jó, nem egy szépség, de ebben a műfajban verhetetlen. Az 50 első randi főhősnője jut róla az eszembe. Akinek minden nap új élményt jelent, mindenre őszintén rácsodálkozik, mindent teljes elánnal meg akar élni. Nem tudok rájönni, hogy szerepet játszik, vagy tényleg ilyen őrült.
Happy Massage