• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal ezelőtt hívtam, de nem vette fel, egy kis idő múlva visszacsörgött és én hívtam megbeszéltünk egy időpontot, amit ő ajánlott elfogadtam. Előző nap hívni nem tudtam így küldtem neki egy SMS-t, amire válaszolt és írta, hogy jó neki, hogy vár. Előtte azért egy órával csörögjek rá ezt kérte. Így is történt akkor megkaptam a pontos címet és a bejutáshoz szükséges információt.
  • Megközelítés:

    Gyalogos módot választottam mivel az autóm szervizbe vittem. BKV-val is elég jól megközelíthető a Klinikák metrótól pár perces sétával. Mint írtam fentebb pontos cím birtokában mentem. GPS-re nem volt szükségem, mert gyalog mentem így erről nem tudok mit mondani.
  • Helyszín:

    A helyszín új építésű házon belül található annak is egy magasabb emeletén. Az emeleten egy kicsit kanyargós út vezet a lakáshoz a folyosó végére. A lakáson belül minden rendben volt higiéniailag is. A fürdőben volt tusfürdő választék is tiszta törölköző is oda volt készítve a mosógépre. A szoba egy kicsi, de kényelem szempontjából tökéletes. Székre tudtam tenni ruháimat és egyebeket. Az ágy kényelmes francia ágy méretű.
  • Lány külseje:

    A külseje képeknek megfelel bár arc nélkül hirdet, de egy kicsit meglepődtem mikor megláttam fénylett az arca a sok testápolótól. Zöld cicitartó volt rajta egy picike fehér színű szoknya és necc harisnya. Extra vékony alkatú a cicijei nem igazán jól reagáltak kényeztetésre. Egyik bimbója kiállt a másik pedig inkább befelé fordult. Ilyet nem tapasztaltam még pályafutásom alatt.
  • Action:

    Gyümölcs válogatást az érkezésem után odaadtam neki, majd megkérdezte, hogy szeretnék-e tusolni. Persze ez alap nálam, hogy letusolok. Elkísért a fürdőszobáig majd magamra hagyott. Kinyitottam a meleg vizet és nem akart jönni a meleg víz így szóltam Berrynek. Elfelejtette bekapcsolni a gáz kazánt vagy mi a fenének hívjákot. Bekapcsolta és jött is a melegvíz szinte azonnal elnézést kért a figyelmetlenségért. Tusolás után visszamentem a szobába, ahol a törölközőt letéve magamról. Letérdelt elém az ágy előtt és egyből rábukott a pajtimra. Egy kicsit rásegítettem a kezemmel, hogy jó mélyen vegye be a szájába kicsit kényszerítve itt ismét ért egy meglepetés, hogy testápolóval bekente pajtimat vagy valami hasonló lehetett. Úgy döntöttem most már feküdjünk az ágyra ott kényelmesebb. Ennek a kérésemnek eleget téve az ágyon találtuk magunkat. Ott folytatta, ahol az ágy előtt pajtim a szájába itt ismét kényszerítve egy kicsit, hogy mélyen legyen a torka közelében pajtim jó sok testápoló félét tett pajtimra és bekente a punciját is. Megszólalt, hogy dugjunk akkor. Én mondtam Berrynek, hogy még ne dugjunk előbb kényeztetni szeretném a punciját. Letörölte puncijáról, amit rákent én pedig ezek-után elkezdtem az cicijeit nyalogatni, mint írtam, hogy nem igazán reagáltak jól erre a kényeztetésre, ami egy kicsit meglepett. Próbáltam csókolózni is, de az elég nyögve nyelős volt így inkább a puncija felé vettem az irányt. Itt már érezhető volt, hogy valami megmozdult, de nem volt az igazi. Közben beszélt szinte be nem állt a szája sokszor nem is értettem mit mond. Én rendületlenül foglalkoztam puncijával, még az ujjaimat is bevetettem ez talán tetszett neki is, de szerintem nem jártam sikerrel. Így szóltam Berrynek, hogy dugjunk akkor most. Gumit bontott majd ráhúzta pajtimra. Megkérdeztem, hogy szeretné végül a kutyus pózt választotta. Puncija rendkívül szűk így nem is bírtam sokáig pár mozgás után elvéreztem. Egy rövid ideig benne maradhattam, majd előbújva gondosan megtörölgette pajtimat. Meg maradt egy kis idő így felajánlotta, hogy megmasszírozna én pedig elfogadtam ezt az ajánlatot. Hasra feküdtem Berry pedig mellém térdelt és testápolóval gyengéd masszázst kaptam. Közben be nem állt a szája sokszor ismét nem értettem miket mond. Az cicijeivel foglalkozott, hogy milyen lenne, ha szilikonos lenne, mert tervezi, hogy megcsináltatja a cicijeit. Az időnk is lejárt lassan így megköszönve a masszázst és egyebeket. A fürdőszobába mentünk, ahol megmosta pajtimat, majd ott hagyott. Újabb fürdés után a szobába visszatérve felöltöztem és indultam haza. Búcsú puszikat adtunk egymásnak. Az is egy kicsit furcsa volt, hogy azt mondta, hogy tudom merre van a bejárati ajtó és nem kísért ki. Így a cipőt felvéve elhagytam a lakást.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe csak az alap dolgok közül válogattam. Elszámolás korrekt volt felöltözésem után tettem le a szekrény egyik polcára, ami lényegesen átlag alatti volt.
  • Összkép:

    Nekem az volt egy kicsit sok, hogy rengeteg testápolót használ, elmondása szerint száraz a bőre. Összességében minden rendben volt. Lehetséges, hogy a kémia nem volt tökéletes, de ez így van rendjén, mert nem lehet mindenkivel működő kémia. A korrektsége azért rendben volt. Végig csak rám figyelt.
Happy Massage