• LOTTI

  • Beküldte:
  • LOTTI reagálása

    Édes Drága! Nagyon köszönöm ezt a csodás írást! Annyira örülök, hogy ilyen jól érezted magad! Imádom a társaságod a tiszta lelked a pozitív személyiséged a kedvességed a tiszteletet amivel megajándékozol! Úgy érzem az ég kegyeltje vagyok, hogy Te és hozzád hasonló fantasztikus úriemberek látogatják az én kis "rezidenciámat" és megtisztelik szerény személyemet! Köszönöm lélek simogató szavaidat! Maradj mindig ilyen cuki mókus! Várlak vissza örömmel! 🥰😘

  • Egyeztetés:

    Van az úgy, hogy nem tervezel beszámolót írni, a szabadidő hiánya, vagy az előző randi közelsége mindezt érthetővé teszi.Most én is így vagyok ezzel, de a lila köd, tudjátok ami csak lassan száll fel,most megtréfált,csak nem oszlott felettem, plusz lett egy kis szabadidőm, nem beszélve az esedékes bolygók együttállásáról, így tollat ragadtam. Mintegy szűk hónapja találkozta először Lottival, ennek történetét is megosztottam,most pár napja ismét randi, mely törvényszerű volt a Lottival átélt élmény okán. Nos! Alig "hevertem" ki az első randi okozta izgalmakat, már terveztem is a következőt.Írtam is elképzelésemről üzenetben, a válasz hamarosan megérkezett, Lotti örömét fejezte ki, hogy ismét találkozunk. Telefonálásra nem volt szükség, a belső üzenet tökéletesen můködik, bő egy hét múlva újra élvezhetem Lotti csodás társaságát, a várakozás fokozza az izgalmat. Lotti nagyon korrekt, az üzenetben maximálisan megbíztam, nem mellékesen csábító szavait, alkalmasint elolvashattam újra, és újra!
  • Megközelítés:

    Mint mindíg mindenhová autóval megyek,Pestről Budára vezetett utam, a déli órák gyér forgalma miatt szűk fél óra alatt megérkeztem,a már ismert ház előtt várakoztam. Óbuda Duna felöli része, az Óbudai zsinagóga támpontnak
    megfelelő, közel az Árpád híd budai hídfő. Közösségi közlekedés a metró kivételével bármi szóba jöhet, Kolosy tér gyalog 3-4 perc. Autóval érkezők könnyű, fizetős parkolásra számíthatnak, én mindkét alkalommal a ház előtt tudtam megállni.
  • Helyszín:

    Egy kiválló állapotú házba belépve, néhány lépcsőfok, máris Lotti birodalmába léphetünk.Nagy előszoba, hol fogas a kabátnak, majd a fűrdőn keresztül érkezünk a szobába, hol az égen a csillagok, a hold,fények játéka, kellemes illat, tantrikus halk zene,minden az alkalomhoz illik,érzékiséget sugall, megnyugvást ad,nincs helye a feszültségnek,teljes oldódás az első pillanattól kezdve. A szobában ajtóval szemben kanapé, hol a program kezdődik, másik oldalt nagy tarami, hol folytatódik a randi, lábrésznél komód díszekkel, ide helyezhető a diszkrét ajándék. A fűrdő minden ígényt kielégítô, zuhanyfűlke, hol két darab tusfűrdő, de van még a mosdó melletti kis polcon jó néhány közöttük antibakteriális(!) férfi tusfűrdő is. Szájvíz, műanyag pohárkával, többféle dezodor, hiánytalan felszereltség,extra igényeket is maximálisan kielégítő. Számomra a helyszín, és annak higiéniája mindíg fontos, elégedettségem teljes volt.
  • Lány külseje:

    Lottit nem lehet csak a kűlső és belső tulajdonságai alapján jellemezni, bár mindkét szempontból kiválóak az adottságai, Ő teljes valójában egyedi és különleges.Nem véletlen, hogy sorban érkeznek( most én is)a jobbnál jobb írások Róla,mind Lottit magasztalják, nem érdemtelenül.Nagyrabecsült írónk az "Angyali" jelzővel illeti, engedelmével én élnék e jelzővel, Lotti valóban egy Angyal! Azt nem kell mondanom, hogy az adatlapja fedi a valóságot, törékeny testalkatából árad a Nő, az összhang,vékony derék, hozzá harmóniában a csípő, izmos lábak, magasságához és alkatához remekül paszzoló keblek, melyek bár plasztikázva vannak, nagyon szépek és kellemes tapintásúak,bimbói szemtelenül követelik a csókokat.Most is izgalomba jövök, ha rágondolok.
    Lotti arca!
    Mindíg nagy kérdés, ha a fotókon rejtve marad! Az első ami eszembe jut, a szenvedély,kíváncsi, csábító szemek, illatos fekete haj, szép ívű ajkak, hol bújnak hófehér fogai, kissé hegyes orra( ó milyen izgató),csalódásra kevés esélyt látok. És Lotti kedvessége, mely fokozza erotikus kisugárzását,hangja kellemes,hogy fül sem maradjon élmény nélkül. Kell ennél több?
  • Erotikus masszázs:

    Nem fogok a klaszzikus masszázs-levezetés felyezetekben írni,a kétórás randink, mintegy másfél óráját egy egészként írom le, inkább csak egy halvány választóvonal mentén bontom szét, a könnyebb megértés érdekében.Egy percet sem töltöttem hason fekve,ez ugye a masszázs kezdeti póz, és bár volt masszázs, de ez más volt. Testet, lelken keresztül gyógyító, símogató érzéki érintèsek,a kezdeti cirógatás után a teljes beteljesülésig, gondolom sokan sejtitek már, hogy a tantráról beszélek, és ez igyekszem visszaadni írásomban. Hogy sikerül-e? Nem tudom!
    A Tantráról!
    Az egymás iránti tisztelet, az öröm okozása oly módon,hogy nem pusztán a testiségen legyen a hangsúly, hanem a lelken keresztül érjen a beteljesülés! Nincs koreográfia,minden mozdulat az azt megelőzőtől függ, annak következménye. Megérkezésemkor azonnal ölelés és csókok, sem én sem Lotti nem rejtette örömét, hogy ismét találkozunk, kabát fogasra, cipő le, és már mentünk is a szobába, hol ismét csodáltam a hangulaton, a látványon, átadtam ajándékomat pár mondat kíséretében, miért olyan különleges ez az olasz csokoládé,majd átbeszéltük az elmúlt két hét eseményeit, mindezt úgy, mintha évek óta ismernénk egymást. Irány a fürdő, ezt nem részletezem, Lotti a kanapént ült és várt kéjes pózban, azonnal csókokkal halmoztam el, melyet nem volt rest viszonozni. A fehérneműt közösen vettük le (róla, ugye én ...), a keblei szabaddá váltak, köszöntöttem őket,Lotti felált, fenekét felém fordítva szabadult meg immár csak alig takaró fehérneműjétől, "szent ég" ahogy megcsókoltam popsiját, majd megfordult,átöleltem és csodáltam immár fedetlen testét, de máris letérdelt elém. Ugye tudjátok miért? Lotti nem húzta az időt, engem annál inkább,arra gondoltam, hogy ilyen kezdés után nem lesz tantra! De sebaj! Tervem pusztán az volt, hogy Lottira bízom magam.Tizedmásodpercek alatt teljes merevedésem lett, de Lottinak tervei voltak, kézenfogott,a matrachoz vezetett.
    "Akkor tantra?" kérdezte mosolyogva! Bólintottam, vagy sem már nem tudom, "feküdj hátra, hasra úgysem tudsz" ismét mosolygott,így tettem, szemem becsuktam, Lotti birtokba vehetett. Tollak, hosszú tollak siklottak végig testemen, Lotti hajával cirógatott, kirázott a "forró hideg", megfeszültem, nagyokat sóhajtottam,leheletnyi csókokat kaptam,ajkai alig érintettek,de éreztem leheletét,alig érintettük egymást,mégis szinte egymásban voltunk.Nagyon lassan erősödtek mozdulatai,érintései,Lotti egyre szorosabban bújt hozzám, majd elémtérdelt és olajat csurgatott magára,mellein elkente így megcsodálhattam fénylő testét.Egy-egy szemkontakt, képzelem ebben az állapotban miként nézhettem rá enyhe öntudatlanságomban, viszont démonizálóan hatott mindez. Majd mozdulatai egyre határozottabbak lettek, és célja világos volt, mely alant ágaskodott, csókjai is valóságossá váltak,lejjebb csúszott majd olajos kezével megfogta az immár főszereplőt. Keze óvatos, érzéki lingamba kezdett, szájával csak rálehelt, nagyon érzéki volt,iszonyú merev lettem, és éreztem, hogy nagyon közel vagyok. Kis lassítás, majd folytatta kezével, de szájával is kényeztetett immár. Éreztem,hogy perceim vannak hátra, de az godolom hogy ha csak ránéz, attól kielégülök, meg is történt, kezei között ért a végzet. Lotti mosolyogva nyugtázta elégedettségemet, hozzámsímult, pár perc pihenés múlva olajat öntött kezeire, finoman elkezdett maszírozni. Lábfejem ölébem, majd a vádli, utána a combjaim hosszan, a tédemtől az ágyékomig. Háton fekve élveztem tekintetét, majd végigsiklott rajtam, farkam mellei között pihent kicsit, egy finom csók, testünk szorosan egymáson, átöleltem, magamhoz szorítottam. Ez nem klasszikus masszázs volt, inkább a két érzéki hullám közötti szünet, mely felkészített a folytatásra, ami viszont már cunami volt.
  • Levezetés:

    A tantra folytatódik, Lotti finom érintései után csólózásba kezdünk, nem vad de intenzív, valódi csókok, vágyam újból a tetőfokán,és észrevettem Lottinak is éledeznek a vágyai,nem is titkolta, kezemet melleihez szorította,széttárt lábakkal rámhasalt, jobb combomhoz szorította punciját.Nemes egyszerűséggel szretkezett velem úgy, hogy a combom helyettesítette a nem illő testrészemet.Közben csókolóztunk, átöleltem, magamhoz szorítottam, Ő pedíg mozgott rajtam, élvezkedve,ez bizony szeretkezés élmény volt(tantraszex?), majd elémtérdelt, kicsit beindulva szájával kényeztetett. Észrevettem, hogy kezével keres valamit a párna alatt,s lám a kis ismerős került elő! Lotti kezembe adta a búgó játékszert, tudtam a feladatom, kértem némi segítséget, nehogy rosszul bánjak vele,de mozdulataiból látva jól tettem dolgom.Lotti rámhajolva, kezével szájával kényeztetett, én a minden bevethető módon.Egymás mellett oldalt fekve, voltunk, könnyen egymáshoz fértünk, de a cunami, engem hamarabb elért, nem tudtam a látvány, az extra feledat élménye miatt visszafogni magam. Úgy élveztem el, hogy közben Lottit kényeztettem, de nem lehettem önző, Lotti is koncentrálhatott immár magára,hamarosan láthattam a jeleket. Combjai széttárva, izmai megfeszülve, majd összeszorította lábait és rámrogyott, szemei ragyogtak, élvezte, nem kétséges.Percekig egymáson feküdtünk, lassan viszzatért a tudatunk, szemem sarkából az órára néztem, még kicsit dumcsiztunk,fürdés, ölelés és távoztam, elégedetten és extra élményekkel telve.
  • Elszámolás:

    Még az első randink előtti beszélgetésünkkor volt említés a tiszteletdíjról, ami a két órás randira vonatkozik. Távozásomkor tettem le a komódra, sok szót nem ejtettün róla, így nincs mit erről írni. Talán annyi, hogy korrekt a csokor mérete, és Lotti ezen a téren is kiszámítható és megbízható.
  • Összkép:

    Az előző beszámolómban már részletesen leírtam Lottival kapcsolatban az érzésemet, benyomásaimat, most inkább megerősítem mindazt, bár lehet egy-két friss érzés előjön. Lotti hihetetlen érzéki nő, így a második randink alkalmával ez az érzés még intenzívebben hatott rám. Kicsit már ismert, tudta például, hogy a "játékszer"mennyire izgalmas dolog számomra, ezért készült a "bevetésére"! Rendkívüli figyelmesség én azt gondolom. A tantráról már beszélgettünk telefonon, és ez első találkozásunk alkalmával is,tudta, hogy szeretném, ezért meg is kaptam tőle, kiegészítve az igényeimmel amitől az élmény még fokizottabb lett. Kivételesen érzi a férfi gyengéit, igényeit, ez nem kétséges, esetemben azt mondhatom, jobban tudta mire vágyok mint én. Nagyfokú tisztelet a vendég iránt, állandóságot képviseli, ez magas inteligenciára vall, tudja, érzi a fontosságát hogy elégedett vendégei legyenek, ez mind számára, mind számunkra a közös cél. Jókedvű, elégedett, kiegyensúlyozott és figyelmes, remek partner, remélem sokáig élvezhetjük társaságát. A besorolásnál az istennők közé kell emelnem Lottit, habár szűkösek a lehetőségeim, de az általa számomra nyújtott élmény mindenféleképpen az egyik legkimagaslóbb a sok felejthetetlen élményeim között.
    Köszönet Kedves Lotti"angyal"!
    Megtiszteltek, kik végigolvassátok!
Happy Massage