• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedvesem! Nagyon köszönöm a randit és a beszámolót is! Ha ismét erre jársz, várlak! Addig is puszillak

  • Egyeztetés:

    Evelynnel telefonon sikerült elöször egyeztetni randiidöpontot. Nagyon egyszerü volt es ügyesen elmagyaràzta a progikat es lefixàltunk egy randiidöpontot vele. Nem is tudtam elöre hogy milyen jò dologban lesz rèszem :). Vègül mèg VTRen is megerösitettem az idöpontot.
  • Megközelítés:

    Mivel a szàllàsom a közelben volt igy gyalog mentem, de 2-es Metroval, 47 vagy 49 villamossal is meglehet àllni a közelben. Parkolni ellenben nem tul egyszerü ès ha lehet is akkor nem lesz olcso mivel Belvàros.
  • Helyszín:

    Mivel lift helyett lèpcsöztem igy picikèt eltèvedtem, igy a sportos kollègàknak ajànlom egy bejutàs elötti pontos egyeztetèst hogy melyik emeletre menjenek. De persze vègül sikerült megtalàlnom a helyes ajtòt ami kicsit màr nyitva is volt es egy szèpen mosolygò Evelyn vàrt ràm. A lakàs maga nagyon klassz. Böven van hely, nagy a szoba, ìzlesesen berendezve. Volt a ruhàknak is szèk, tehàt nekem bejött. Talàn ha adhatok tippet akkor egy kis halk zene mehetne a hàttèrben, de persze igy is jo volt. A fürdöszoba nagyon jol felvolt szerelve. Kàd, zuhany, tisztasàg mindenhol. Sok törülközö es tusfürdök, szàjvizek. Ennèl jobban felszerelt es tisztàbb fürdöben nem jàrtam mèg.
  • Lány külseje:

    Evelyn szerintem egy igazi tünemèny. Nagyon csinos ès fantasztikus alakja van. Cuki mosolyàval engem teljesen elvaràzsolt. Nagyon ügyesen ès kedvesen oldotta a hangulatot is ami miatt sikerült ellazulnom. Vannak tetovàlàsai, nem is 1-2, de nekem tetszettek. Izlèsesek ès szerintem jol àllnak neki. Tehàt, összegezve: nem kell izgulni az arckitakaràs miatt mert nagyon helyes arca van, a fizikai vonalait meg sok làny megirigyelnè. ès igen, szemüveges a hölgyemènyünk, mondjuk en is csak epp nem vettem fel aznap :-)
  • Action:

    Megèrkezèsemmel màris elkezdödött a jo hangulat ugyanis nagyon mòkàsat elbeszèlgettünk az odaèrkezèsemröl, meg a nap dolgairol amig sikerült levetköznöm. Utàna kedvesen elkisèrt a fürdöszobàba es elmagyaràzott mindent, bàr szerencsère tudtam a dolgomat, de igy is kedves volt.
    Amint visszaèrtem, lehuppantunk az àgyra, ami kellemesen rugalmas volt. Annyit mondhatok hogy nagyon ügyesen csòkol. En speciel ezt szeretem es sokszor meghatarozza a talàlkozòt is, ugyanis itt nagyon eldölhet hol van meg a kemia az aktualis partnernèl. Szerencsère ugy èreztem hogy köztünk megvolt es igy felfedezöutra indultam. Illatos es selymes börèt egy àlom volt csokolgatni ès hàt elèrkeztem a kellemes domborulatokhoz. Pajtàsaim, ennyire szèp, jòl àllo ès nagyon kellemes tapintàsù melleket nem tapasztaltam mèg. Mèg az orvos nevèt is elkèrtem utobb a szünetben, hadd küldjek neki egy ajàndèkcsokit ezèrt a remek munkàert. De persze visszatèrve a törtènethez, csokok es cicifelfedezès utàn elèrkeztem az egyik kedvenc intim rèszemhez. Nagyon jol fogadta a nyelves kènyeztetèst ès èreztem hogy nincs ellenère. Egy idö utàn kèrtem vèdöszerkot es felugrott a kèrdès hogy akkor hogyan is induljon a "meccs" (itt is kereste a kivànsàgomat). Èn kèrtem a lovaglos taktikàt ugyanis gyönyörködhettem eme gyönyörü nöben. Durranàs utàn pihi jött. Nagyon jòt beszèlgettünk, söt majdnem elszaladt az idö is, amiböl azt vontam le hogy remek beszèlgetöpartner Evelyn. De a vègère egy gyors menetet mèg beleillesztettünk a programunkba. Itt most a csokok utàn èn kaptam oràlis kènyeztetèst amit nagyon jol csinàlt. Nekem szemèlyesen tetszett a teknikàja. Aztàn jött a spontàn ötlet hogy gumi fel es missziben folytassuk ahol egymàshoz tudunk simulni. Igy is lett a vègem. Maximàlis baratnö feeling volt. Fantasztikus.
  • Elszámolás:

    Az extràkat nem vettem igènybe igy nem tudom hogy milyenek. Elöre adtam neki a csokrot egy kis ajandek csokival. Ezt is ügyesen elmagyaràzta mikor belèptem.
  • Összkép:

    Nagyon jòl èreztem magam Evelynnel. Igazi tünemèny. Szerintem magas szinvonalat kèpvisel ès èn szeretnèm mèg meglàtogatni. Ilyen jol felszerelt lakàst meg persze ilyen fitt hölgyemènyt nem nagyon tapasztaltam mèg. A komplett èlmèny amit kaptam, egyedülàllò volt.
Happy Massage