• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves MisterNobody!🤗

    Köszönöm szépen itt is, hogy pennát ragadtál és időt, energiát nem sajnálva ilyan csodás besorolást kaptam tőled! Csak reménykedem, hogy nem vársz megint éveket egy újabb randihoz!😃
    Hmm legközelebb kipróbálhatnánk a közös tusolást is, hiszen bőven elférünk benne.🤗
    Szóval várlak sok szeretettel!😘
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Zsantillt már korábban is könnyen elértem itt az oldalon üzenetben, és telefonon is. Az érdeklődésem már 2021 nyarán elkezdődött, szerintem akkor láttam meg a hirdetését. Váltottunk pár üzenetet és hívtam is. A telefonban is szimpatikus volt, aztán még volt pár kedves és vidám üzenetváltásunk, ami szintén megerősített a látogatásban. Úgy érzem, hogy a humor fontos számomra az ilyen típusú randikban, kellő intelligenciát feltételez a leendő partnerről és a találkozás feszültségét is oldhatja. (Ja, jut eszembe, telefonon diszkréten egyszer visszacsörög, ha nem veszi fel!)
    Aztán, mivel az utóbbi időkben csak pár masszázs szolgáltatásra korlátoztam magam, Zsantillra végül másfél évig vártam.
    Annyit már most előre vetítek, hogy a halogatás hiba volt, de a várakozás megérte.
  • Megközelítés:

    A célpont könnyen behatárolható az adatlap alapján is, a Zsantillal való beszélgetés után pedig pontosak és egyértelműek a koordináták. Könnyű a megközelítés bármilyen földi eszközzel. Én kivételesen "belföldre" is az autót választottam. Közvetlenül a bejárat előtt tudtam leparkolni. A parkolás hétköznap természetesen fizetős. Aki nem figyel oda, mint én, annak ráfizetős.
  • Helyszín:

    Félhomály volt, nagyon nem csekkoltam, pedig igazából érdekelnek az interiőrök, de sok minden elvonta a figyelmemet, főleg Zsantill.
    Amit láttam, az szép, tiszta és igényes volt. Az ajtóban felakasztottam a kabátomat a fogasra, cipő le, mindennek volt hely. A folyosó még kanyarodott egyet balra, arra nem jártam. A mi szobánk a bejárattal szemben volt, a fürdő pedig egy lépéssel vissza.
    A fürdő nagyon szépen felújított, tágas zuhanykabinnal, bizonyára ketten is simán el lehet férni benne, ha erre van igény és lehetőség. Ha van, akkor máskor akár ellenőrizhetném is, tuti bejönne. Itt működött a mosógép is, szépen kimosta a kapott törölközőt. Tusfürdő volt többféle is, tudtam választani. A szájhigiéniához volt bekészítve szájvíz, és két kis üveg stampedli is, ha szerinted csak ökör öblöget magában, és koccintásra vágynál. Én nem bánom, ha nem szaporítjuk a műanyag hulladékot egy mentolos gargalizálás miatt. A szobában volt egy kényelmesen magas ágy, szék a levetett ruháknak, tükör a falon(!), ablak lehúzott redőnnyel stb. Ez már nem igazán érdekelt, tisztaság és rend volt, és ott volt Zsantill, normális ember ezen a ponton már csak neki szenteli a figyelmét. Annyi talán, hogy őt szerintem érdemesebb jól megnézni, és később sem érdemes szem elől téveszteni, szóval nekem talán kicsit túl sötét volt. De nem tettem szóvá, és nagyon jól elvoltam így is, lehet, hogy ez változtatható. Mondom, volt redőny, villanykapcsoló, meg minden! :)
  • Lány külseje:

    Yeah!
    Pontosan ahogyan a képeken is látható: Magas, vékony hölgy, egyenes szőke hajjal. A cicik kerekek, kemények, szépek, jó fogásúak. Zsantill valamikor, valamiért módosítást kért rajtuk, biztosan nem bánta meg. Engem például egyáltalán nem érdekel a múltjuk, mivel csodás a jelenük.
    Az arc a diszkréció végett ki van takarva a fotókon, ennek más oka nem is lehet. Szép és kedves lány várt, természetes mosollyal. Előzetes kérésemre viselt valamilyen fekete felső ruhát is a fehérnemű fölött. Ez csak valamiért bekattant, amikor egyeztettem vele a randit, úgy gondoltam, hogy szívesebben látom először úgy, mintha spontánabb körülmények között találkoztunk volna. Aztán úgy éreztem, mintha épp amiatt lett volna minimális zavarban, mert nem várhatott a szuperszexi szerelésében. Erről váltottunk pár szót, és hamar lekerült róla a kiskabát. Alatta fekete fehérnemű volt, nem csalódsz, ha láttad ilyenben a képein. (Amiket most valamiért 4 darabra limitált, pedig jó sok volt, és egyikkel sem volt gond.)
  • Action:

    Szóval, alapos tisztálkodás és a mentolos shot után a fürdőből kijutva, egy fordulással a besötétített szobába kerültem. Vendéglátóm megkínált innivalóval, én egy pohár vizet választottam. Lehúztam a vizet, Zsantillról pedig a bugyit. Hát, valahogy így kezdődött. Pontosabban, először valahogy mögé keveredtem, így a nyakába belepuszilva, a vállán át lenézve is volt alkalmam megcsodálni a csodálatos ciciket. Nincs ellenére az sem, ha megfogod. Szóval, úgy, hogy szorosan előttem áll háttal, azaz a feneke a farkamhoz ér, én pedig a nyaka tövét puszilom, a cicijét markolom, a sima bőrét simogatom... hát, nem sokáig marad rejtve a merevedésem. Ezt ő is észreveszi, és mire feleszmélek, ő már előttem térdel és a farkam a szájában van. Kicsit később az ágy szélén ülök, és a farkam még mindig a szájában van. Kicsit később keresztben fekszem az ágyon és a farkam még mindig a szájában van.
    *Állj! Szóval, miután üldögéltem az ágy szélén, nem bírtam ellenállni (nem is akartam) Zsantill vonzerejének, ezért az ágyra ültettem, és elkezdtem jobban felfedezni. A cicik után lejjebb jutottam, a bugyi nagyon szexi és trükkös volt, mindenféle vékony pántokkal. A puncit kezdtem puszilgatni, félrehúztam a bugyit, Zsantill segített és lehúzta. Mintha némi pánt még ezután is maradt volna, nagyon dögös és szexi volt minden, de itt már inkább a szuper puncira koncentráltam. Volna, ha el nem csábított volna a feneke. Szóval, közben azon kezdtem igyekezni, hogy megfordítsam és hátulról is foglalkozhassak vele. Erre megkérdezte: "popsi mániás vagy?". Édesjóistenem, dehogyis cici mániás, dehogyisnem, ezen a ponton már mindenmániás voltam, mindenét akartam. Ő meg megint szopni akart, biztos én is akartam, fene tudja, valószínűleg jobb lenne ilyenkor, ha az embernek több keze és farka lenne.
    *Na, valahol itt jött el a keresztben fekszem az ágyon és ő ott is szopja a farkam, kicsit oldalról, a feneke elérhető, és mivel észreveszi, hogy arra is szükségem van, ráfordul egy jó kis 69-ben. Ő még mindig szopja (nagyon finoman kényeztet, végig a szájában van, tényleg, mintha soha ki sem vette volna, nem veri, nem akar kivégezni, tudod, hogy csak készen tart, hogy bármikor dughassatok végre), a feneke és a puncija felettem, nyalom alulról, simogatom felülről. Emlékszem a leírásból, hogy az ujjazásból nem kér, kicsit sajnálom, mert ösztönösen, nagyon finoman, persze, hogy bedugnám kicsit az ujjamat is, hogyne próbálnám meg így is izgatni, bárhogyan, csak egy kis örömet okozhassak neki is. Nekem már az is örömet okoz, hogy ahogy egyszerre simogatom a popsija felől és nyalom alulról, egyre nedvesebbnek érzem. Nagyon jó puncija van!
    Eljött az idő! Valahogy minden olyan, mint amikor egy új barátnőmnél voltam először. (Biztosan ő is azt akarta, hogy olyan legyen, levette ezt már arról, hogy azt kértem, hogy ne levetkőzve várjon.) Feltérdeltem, rám került a védőfelszerelés. Nagyon adta magát a misszi, talán a nagyon tetsző lányokkal mindig így szeretkeztem először, biztosan így volt, biztosan szeretkezésre készültem, nem kemény dugásra. Pedig Zsantillt biztosan nagyon jó lehet jól megdugni, nagyon megdugnám bármikor. Szóval, most szeretkeztem vele. Felette voltam, benne voltam, lassan mozogtam, kiélveztem minden mozdulatot. Közben pusziltam a nyakát, vállát, csókolóztunk. Tudod, úgy igaziból, nyelvesen. :) Egy ponton a lábait felemeltem, a harisnya még rajtuk volt, kicsit összeszorítottam őket egymás mellé. Lenéztem, a farkam szorosan fogta a puncija, ahogy ki-be mozgattam, én meg fogtam a hosszú, fekete harisnyás lábát a mellkasom előtt, néztem a melleit, ránéztem Zsantillra, rámnézett Zsantill... Gyorsan megkérdeztem, hogy a cicikre mehetek-e. :D Késő volt, mentem a gumiba, meglepődve kereste is magán a ragacsot, de semmit sem talált. Azt hiszem, hogy egy bizonyos, elég hosszú határig Zsantillnál mindent korai magömlésnek minősítenék, de addig mindenképpen, amíg el nem hiszem, hogy neki is sikerült elmennie. Erről esetünkben szó sem volt, én itt csak az első randis kisfiú voltam, aki azért - kicsit önző módon - így is nagyon jót szeretkezett. Azért csak kicsit, mert megtett minden tőle telhetőt. :)
    Vágyaim között természetesen egy második menet is szerepelt. Ezt a valóság felülírta, és minden kerek volt így is, eszembe sem jutott megpróbálni. Talán idő lett volna rá, de nem néztem órát, és sokkal egyértelműbb volt Zsantill részéről, hogy inkább egy nagyon finom, de nemcsak simogatós hátmasszázsban részesített. Az időm lejártával még egy zuhanyt vettem, aztán puszi-puszi, tipli. A zuhany frankón kétszemélyes, mégegyszer mondom, buta voltam, hogy nem hívtam be Zsantillt, talán kevesebb krém maradt volna a hátamon, belőle meg jó lett volna több. Az adatlapon adott a lehetőség.
    Minden nála töltött percem jó volt úgy, ahogy volt, csak kevés volt belőle. Tényleg csak annyiban különbözött a való élettől, hogy akkor még maradtam volna, ha esély van rá.
    Ja, és Zsantill képein és beszámolóban is szerepelt már egy bizonyos szexhinta is, ami valahol máshol van, de tuti érdemes azt a helyet is meglátogatni egy kicsit más stílusú randihoz. ;)
  • Elszámolás:

    Minden a leírtak és a megbeszéltek szerint. A vetkőzés során megemlítettem, hogy van itt valami, amit nem szeretnék elfelejteni és a kisasztalra (éjjeliszekrényre) teszem. Egy papírcsomagolást tettem le, amin egy kis smiley volt. Mással nem tudtam készülni a logisztika miatt, de biztosan örül egy kis tiramisunak, ha nem tudsz brassói aprópecsenyét hozni. Oda van írva az adatlapjára, akkor tutira így van, mert minden más is úgy volt!
    A piros csomaggal a szélvédőmön is megérte, elég elnézően tudtam mosolyogni magamon, hogy mekkora hülye vagyok.
  • Összkép:

    Minden annyira természetes volt, mintha ott helyben nem egy üzlet köttetett volna meg. Elég ritkán kalandozom el, beszámolót még ritkábban írok. Amikor úgy gondoltam, hogy írni fogok, akkor sem tettem meg, úgy gondolom, hogy erre már nem érek rá, örülök, hogy legalább a randi összejött. Pedig azért voltak itt jó találkáim is. Ez a beszámoló egy hónap elteltével íródott, de semmi fikció nincs benne. Talán jobb is, hogy ennyit vártam. Érdekes, hogy ennyire fel tudom eleveníteni, gondolom, ha rászántad az időt, hogy elolvasd, akkor nem lep meg, ha azt írom, hogy bármikor visszamennék.
    + Utólag is váltottunk még üzenetet, nagyon cuki volt, megosztott velem még egy titkos kódot is! :)
Happy Massage