• LOTTI

  • Beküldte:
  • LOTTI reagálása

    Kedves Tome!
    Nagyon köszönöm a látogatásod és a beszámolódat! Örülök, hogy jól érezted magad és elégedetten távoztál! 😊 😘

  • Egyeztetés:

    Lottival az oldalon keresztül üzenetben vettem fel a kapcsolatot, hetekkel korábban. Mivel akkor nem volt közös metszéspontunk, így jó előre leütöttük a randi időponját..Megerősítő üzenet ment előző nap, visszaigazolta, hogy izgatottan vár.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem a helyszínre. Tűpontosan a ház előttig visz a Gps, parkolóhelyek bőven voltak, uh könnyedén tettem le az autót.
  • Helyszín:

    Régi nagy belmagasságos bérház, de szép állapotban. Földszinten diszkréten nyitott ajtó vár a kapucsengetés után. Lakás szépen berendezett, fürdő is tiszta, rendezett.
  • Lány külseje:

    Lottit formás alakkal ajándékoztak meg, amelyhez kedves, mosolygós arc, és huncut szemek társulnak. Szexi ferhérneműszettben fogadott. Érkezés után a kanapéra invitált, ahol ismerkedősen beszélgettünk, majd puszikkal, csókkal üdvözölt, amely egy mohó csókólózasba csapott át, mely után megállapítottuk, hogy mindketten fekete övesek vagyunk a témában. 😎 Mivel a tisztálkodás még előttem volt már spurizam.is a fürdőbe.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra a.randin középső szakaszában került sor. Ügyesen lelkiismeretesen a talpaktól indítva végigmasszírozott. Azonban amikor a tatamin fekve mellém térdelt, kezem elkalandozott belső combjai irányába, és mély sóhajtásai jelezték, hogy el tudja enhedni a masszázs program háttalévő részét. Elkezdett simogatni, és a fülembe szuszogni apró puszik kíséretében, uh nem kellett sokáig bíztazni a fordulásra. Természetesen ezután érdemi masszázsra már nem került sor.. 😉
  • Levezetés:

    Fürdés után ott folytattuk a csókcsatát, ahol abbahagytuk. Kiegyenlítettem a rajtunk lévő ruhadarabok számát, elővarázsolva gyönyörű melleit a melltartóból, és bugyiját lecsúsztatva barackjáról. Finoman a számba vettem melleit, amelyre érzékenyen reagált, uh hamarosan hanyatt fektettem vendéglátómat, hogy az egész testét feltérképezhessem. Rövid kalandtúra után megérkeztem szép kelyhéhez, melyet finoman kezdtem kényeztetni. Lotti sóhajai jelezték, hogy igénye lenne magasabb fokozatba kapcsolni, melyet szívesen megtettem. Aztán rákérdeztem, hogy szeretné e ujjaim bevetését, melyet örömmel üdvözölt így teljes fegyverzettel röppentettem el párszor vendéglátómat a boldogság mezejére. Kis pihegés után ő döntött hanyatt és finoman indulva mohón csúszott rá farkamra. Változatos technikát bevetve , minden érzéki finom fogást, nyalást, mélytorkozást alkalmazva komoly franciázásba kezdett, melyet nem volt okom megszakítani..így én is elreppentem a boldogság mezejére... 💯😎😉 Masszázsszesön után újabb izgalmi állapotba hoztuk egymást, ahol sikerült ismét komoly nemzetközileg is jegyezhető eredményeket elérnünk egymással, uh fáradtan, de a legnagyobb megelégedettséggel vettem irányba fürdőt.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, extrák nincsenek, megbeszéltek szerint.a.kis ajándékommal együtt már a randi elején letettem a kis asztalra.
  • Összkép:

    Lotti kedves, érzéki vendéglátó. Úgy érkeztem hozza, hogy tantra programját próbálom ki, de ez végül elmaradt..😉
Happy Massage