• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagy szerencsémre szinte azonnal elértem . 13 órára már tudtam is menni hozzá .
  • Megközelítés:

    Blahánál van , én 4-6-os villamossal mentem , nem volt gondom a parkolásra.
  • Helyszín:

    Régi bér ház , lakás cuki szerelmi bungaló . Fürdőszoba jól felszerelt , tusfürdő arzenál fogadott . Szobában kényelmes matrac szolgált a bujálkodáshoz .
  • Lány külseje:

    45+ pluszra van kiírva , de simán letagadhatna egy tízest . Feszes kemény popsi , fantasztikus cicik . Nagyon jó beszélgető partner , és végtelenül jó humorú !
  • Action:

    Amíg megtettem a gyors fürdőszoba kört addig kérésemre rajta maradt a kis egybe-részes fekete ruhácska amiben fogadott. Az ágy előtt állva kezdtük el az ismerkedést, ölelgettem, simogattam, puszi arcra, nyakra, szájra, alányúltam a szoknya résznek, megmarkolásztam a kis féltekéket , csók, felemeltem a szoknyát, feltartotta a kezét, felfelé lehúztam a ruhát, előbuggyantak a gyönyörű mellek, játszottam velük egy darabig mint a kisgyerek.
    Leültettem , bekapta a már ágaskodó testrészemet, kb. harmadáig, feléig el is tüntette kis kezezéssel amit egy idő után megfogtam, meg a másik kezét is, és akkor már csak bólogatott, de azt se vette rossz néven amikor én tologattam, maradtunk nagyjából a feléig bekapós szinten, de nem is erőltettem többet, jól esett, kellemes volt, nem is nagyon bírtam volna tovább sem. Lefeküdtünk az ágyra, ölelkeztünk még egy kicsit, kényeztette még egy kicsit a farkamat, majd javasoltam hogy akkor inkább beöltöznék.
    Felszereltem amit kell, missziben kezdtünk, szűk volt és kellemes, puszi, csók, kitolattam teljesen hogy egy kicsit tovább bírjam, majd visszaraktam, a vég előtt még átfordultunk kutyusba, beraktam és elgyönyörködtem még egyszer a csodálatosan tökéletes kis féltekékben, jól meg is fogtam őket és beletörődtem az utolsó rohamba, durr, utána is tologattam még egy kicsit.
    Elrendeztük magunkat, kimentem egy gyors tisztálkodásra, majd elbeszélgettük az idő hátralévő részét. Nem csak kedves és csinos, de értelmes is, kellemesen repül vele az idő aminek a vége felé még egyszer letapogattam mindent hogy vésődjön ami csak lehet az emlékezetembe, öltözés, búcsú puszik és balra el.
  • Elszámolás:

    Az elején intéztem , a kis asztalra raktam le , de nem is nagyon figyelt rá .
  • Összkép:

    Kedves, aranyos, készséges, nagyon szép Nő , és nagyon jó partner .
Happy Massage