• ALEXA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alexát hívtam, elsőre felvette a kolléganő, korrekten elmondta a lehetőségeket, költségeket. Sőt időpontot is kaptam másnapra (félórával későbbre a számomra ideálisnál). Abszolút rendben.
  • Megközelítés:

    A hely a kollégák által sokszorosan megénekelt Margit körúti ház a Mechwart ligetnél (ahol még soha nem voltam). Az autót a Mammut parkolójában hagytam, egyébként reménytelen a parkolás. Innen 1 villamosmegálló és 1 perc séta a ház. Nyilván a GPS is odavisz, nekem GPS-re a Mammut parkolóba való benavigáláshoz volt szükségem. Ritkán járok arra. A ház elől felhívtam, eligazított, ahogy a kollégák írták, a lakás számát kell keresni, az emelet/félemelet könnyen összezavarja a hozzám hasonlókat.
  • Helyszín:

    A lakásban Alexa várt, nem hallottam, nem láttam senki mást, elegáns nagypolgári lakás, nem tudok olyan részletes leírást adni mint a kollégák, én elvesztem Alexa testét, melleit figyelve. Annyit jegyeztem meg, hogy csak asztalból 3 van a szobában, ezen kívül nagyméretű masszázságy és szintén nagyméretű tatami.
    A fürdőszoba is igényes, kényelmes, kellemes. Igyekeztem a fürdéssel.
  • Lány külseje:

    Alexa a képeknek abszolút megfelelő bombázó. Tökéletes , napbarnított test, nagy és szép mellek (csak sejteni lehet a szilikont), teljesen természetesnek hatnak. Lapos has. Amikor visszamentem fürdés után a szobába, tanga melltartó kombinációban fogadott. Leesett az állam, a zsinóros tanga hátul semmit nem takart csak kihangsúlyozta a tökéletes feneket, elöl a pici háromszög éppen elfedte a puncit. A melltartóból majdnem kibuggyantak a mellek.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs a 2 kényeztetés között volt és minimális. Az első kényeztetés után jól is esett, lazított és újult erővel folytathattam az erotikus részt.
  • Levezetés:

    Fürdés után a tatami mellett állva ölelkeztünk, lassan elkezdtünk csókolózni. A mellek nagyon igyekeztek előbújni, közös erővel levettük a melltartót, az így előkerülő mellek semmit nem vesztettek magasságukból, teljesen természetesnek hatottak. A mellbimbókat kezdtem kényeztetni, nyalogatni, a nyalogatás hatására megnőttek, megkeményedtek. Annyira izgató volt a zsinóros tanga, hogy elgondolkoztam levegyem-e róla.
    Aztán Alexa javasolta, hogy folytassuk a tatamin, nem volt ellenvetésem. Megszabadultunk minden ruházattól. Ölelkeztünk, csókolóztunk a tatamin. Alexa erős izmos nyelve átcsúszott a számba, közben megcsodáltam újra a melleit és lapos hasát, simogattam a punciját. Óvatosan, lassan becsúsztattam az ujjamat. Itt újabb meglepetések fogadtak, egyrészt jó nedves volt a puncija, a nedvesedés később fokozódott, másrészt egyszer csak játékosan de határozottan megszorította az ujjamat a puncijával. Sajnos nem a farkamat...
    Aztán Alexa haladt lefelé a testemen, puszilgatva, simogatva, elérkezett az éppen félárbócon álló farkamhoz, lassan a szájába vette, nem volt meglepetés hogy a félkemény farkam tövig eltűnt a szájában, viszont ahogy a farkam keményedett ugyanúgy tövig elnyelte. Végül a (nem túl nagy) farkam kőkeményen állt és Alexa változatlanul teljesen eltüntette a szájában, sőt sokáig úgy is tartotta, reflexből időnként megfogtam a fejét, ráhúzó mozdulattal, de teljesen felesleges volt, hiszen Alexa saját magát mélytorkoztatta. Kérésemre ahogy lenn tartotta a száját, az ajkával megszorította a farkamat. Ezektől állandó orgazmus közelben voltam. Párszor elvettem tőle a farkamat, csókolóztunk, majd újra eltűnt a farkam a szájában. Végül már nem nem bírtam tovább és nyögve a szájába élveztem. Kivárta amíg lenyugszom, csak ezután engedte ki a farkamat a szájából, és küldte az utódokat a papírtörülközőbe.
    Ekkor jött a masszázs részben ecsetelt nagyon rövid masszázs.
    Utána újra a tatamira heveredtünk. Csókolóztunk, most kicsit nehezen ébredt a farkam (öregszem..) Alexa nagyon segítőkészen dolgozott a szájával, ahogy megkeményedett a farkam, kérésemre rendkívül lassan csúszott végig a szája a farkamon, majd teljesen bekapta a farkamat újra és újra. A második kört már jobban bírtam.
    Alexa két mélytorkozás között feljött hozzám egy buja, mély nyelves csókra, aztán folytatta az eszméletlen szopást.
    Aztán gondolt egyet, meglovagolt, lába közé illesztette a farkamat, a puncija csúszkált a farkam szárán, a makkom meredezett a hasánál. Csak nyögni tudtam, a hasadra fogok élvezni.
    Elmosolyodott, OK. És lőn, a felhő kiadta csapadékterhét, nem spriccelt, csak bugyogott a lapos hasára.
    Először úgy éreztem, újraélesztésre lesz szükségem, de magamhoz tértem és kis pihenés után érzékeny búcsút vettünk.
  • Elszámolás:

    NIncsenek extrák, Alexa maga extra...
  • Összkép:

    Összebenyomás az, hogy egy eszméletlen buja, nagyon jótestű hölggyel találkoztál, akivel olyan az erotikus együttlét, mintha 100 éve ismernétek egymást. Azt a szorítós puncit azért jó lenne megpróbálni, dehát ez egy másik helyzet.
Happy Massage