• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt figyeltem fel Shilára és a mostanában kapott írások hatására kerestem meg. SMS-ben írtam Shilának, mert láttam, hogy válaszol rá. Így is történt hamar jött a válasz. Amit kipróbálásként VTR-en is lefoglaltam az időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, mert a kényelem nagy úr nálam. A parkolás nehézkesen sikerült, de nem a háznál, hanem a másik oldalon az útnak a panel épület mögött. Szóval aki autóval megy erre számítson. Lehetséges a korai órák miatt lehetett ez a parkolási nehézség ezt nem tudom. Ahogy láttam villamosok járnak a ház előtt több fél is. A cím pontos, amit VTR-en is kaptam. A GPS odavezetett csak szabad parkolót nem találtam.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű sorházban található, ami egy szobás olyan amerikai jellegű. Liftet nem vettem igénybe, mert gyalog hamarabb felértem a kapott emeletre, mint hogy a liftre vártam volna. Minden tip-top volt a lakáson belül. A fürdőben tusfürdő választék is volt illatmentes is. Szép nagy nedvszívó hatású törölközőt is kaptam. Száj vízből is kétféle. Kézfertőtlenítő is a mosdón. Az ágy kényelmes nagy méretű franciaágy volt párnákkal. Nekem tetszett a lakás.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő hölgy nyitott ajtót. Aki már első alkalommal is úgy állt hozzám mintha már régóta ismernénk egymást. A képek hűen tükrözik alakját csak arc nélkül, de meglepetés nem ért mosolygós közvetlen egy kicsi lenge szexi selyem fehérneműben fogadott. Már Itt tudtam, hogy jó helyre jöttem. Cicijei formásak bimbói érzékenyek erre fel is hívta figyelmemet.
  • Erotikus masszázs:

    Pici szünetben megkínált üdítővel, amit megköszönve elfogadtam. Elment szájat öblíteni. Megkérdezte milyen masszázst szeretnék mivel nem maradt sok időnk így a talp masszázs mellett döntöttünk. Műanyag henger alakú támaszt tett a bokám alá és olajozással kezdte a szakszerűnek tűnő talp masszírozást már amennyire megtudom ítélni a szakszerűségé, de hogy jól esett az biztos. Kezdte a jobb talpammal újaimtól a sarkamig végig masszírozott többször is következett a láb csere a műanyag henger alakú támaszt is át tette a másik lábam bokája alá. Ugyanúgy, mint a másik talpamat átgyúrta rendesen az újaimtól a sarkamig szintén többször is. Megköszönve ezt a felejthetetlen találkozást, mert az idő is lassan lepereg a fürdőszobába mentem tusolás erejéig. Felöltöztem közben iszogattam a kapott üdítőt is. Szájra puszival és egy öleléssel váltunk el. Még Shila is megköszönte a látogatásom abban bízva, hogy látjuk még egymást.
  • Levezetés:

    A lakásba lépve szájra puszikat kaptam egy kicsit meg is lepődtem milyen közvetlen hölgy. Még le se vetkőztem már igazi nyelves csókkal kezdődött ez a találkozás, ami jó sokáig tartott. Mivel én is szeretek csókolózni így hamar egymásra hangolódtunk. Közben azért elkezdtem levetkőzni. A pajti is ébredezett a csókok hatására, de a kölcsönös simogatások is közre játszottak ebben. Azért sikerült levetkőzni, ha nehezen is. Együtt mentünk a fürdőszobába, ahol tusoló van, de ketten is simán elfértünk. Kölcsönösen behabosítottuk egymást míg a pajtival foglalkozott addig én a popsiját és a punciját simogattam és a cicijeit is, de szólt, hogy óvatosan, mert érzékenyek a bimbói. Ismét csókolóztunk közben két csók között megbeszéltük a részleteket, hogy erotikával kezdjük, ha marad idő akkor masszázzsal fejezzük be. A tisztálkodás letudva. Szájvizet használtam és kezet fertőtlenítettem. Irány a szoba, de az ágy előtt szembe fordulva ismét csókolóztunk, ami nagyon finom és igazi. Javaslatomra az ágyon folytattuk. Shila a hátára feküdt én pedig rá elkezdtem a cicijeivel foglalkozni, de mivel elég érzékenyek voltak így inkább puncija felé vitt az utam végig puszilva testét érkeztem a puncijához. Már nedvesedésnek is indult a csókok és testünk érintkezésének hatására. rendkívül szűk puncija van ezt az ujjammal tapasztaltam. Nyelvemmel is adtam a puncijának. Hamar izgalmi állapotba került, ami olyannyira jól sikerült, hogy nagy orgazmus lett belőle. Tovább nyaltam és ujjaztam is közben mire megjött a második orgazmusa is, kicsit puszilgattam finom punciját és környékét. Átadtam neki magamat helyet cseréltünk. Ismét csók következett, amin már nem lepődtem meg, mert éreztem és tapasztaltam is, hogy szeret csókolózni. Bal oldalról mellém térdelt én pedig mozizhattam a szekrény tükrében. közben punciját simogattam addig Shila pajtásommal törődött majdnem mélytorkos franciával, de mivel olyan nincs nála így majdnem maradt. Helyet váltott a lábam közé térdelt és most már szemből foglalkozott pajtimmal, de szem kontaktus és mosolya szinte végig megmaradt. Látni raja, hogy szereti csinálni ezt a munkát. Egy kicsit bekente magát olajjal vagy valami hasonlóval egy kicsi csúszka masszázst is kaptam, de akár hányszor szám közelébe ért csókot váltottunk. Áttért olyan lingam masszázsra, ha jól gondolom, mert a kezével játszott pajtimon. Ismét a szájában kötöttem ki a hajába túrtam és érezhette, hogy nemsokára kivégzi a pajtit így érezhetően gyorsabb tempóra váltott, amit hangok is kísértek. Jól érezte sikerült egy nagyot élveznem a szájába, bár én nem szeretem ezt a szájba élvezést, de mivel Shila masszázs hölgy így, hogy nincs aktus nála ezt módját az élvezésnek el kell fogadni. Hagyott egy kicsit még szájába majd gondosan rendbe tette pajti és környékét. Törlőkendőbe kerültek pajti utódai. Hát nem sok időnk maradt a masszázsra, de ezt fentebb írom le.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt volt minden. A virágszálak nyilvánosak így mindenki láthatja. Olvastam az adatlapján, hogy gyümölcs a kedvenc étele így abból vittem egy kis válogatást. Az ő virágszálait felöltözésem után tettem le a cukros tál mellé.
  • Összkép:

    Nagyon kellemesen csalódtam első masszázs hölgynél járva. Bár az igazi masszázs elmaradt, de majd legközelebb pótoljuk. Azért köszönök mindent én nagyon jól éreztem magam. Csók a csókos szádra.
Happy Massage