• Evelin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon tudtam bejelentkezni, gyorsan egyszerűen.
  • Megközelítés:

    Pakolást nem tudom, BKV 10 percre, a villamos és metró megállók.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szép, igényesen berendezett. Kellemes félhomály uralkodik belépésnél, még kellemesebb illatok, és persze a lány(ok) akikhez érkeztem, szexi ruhában, hatalmas mosollyal, szexi halkan búgó hanggal. Most is libabőrös leszek, ha rájuk gondolok. A szoba közepén matrac (akár 3-an is kényelmesen elférnek rajta), sarokban komód, kis rádió, mellette bőr kanapé. A falakon tükrök, aki kitalálta egy zseni volt. Az ajtó mellett rögtön egy szobainas, amire a ruhákat lehet tenni. Körbe sejtelmes hangulat-LED világít. A fürdő tiszta, tágas, nagy zuhanykabin, mellette rengeteg tusfürdő. A törülköző száraz, puha és illatos.
  • Lány külseje:

    Evelin igazi kis latina, sötét haj, sötét szem, vörösre rúzsozott telt ajak, latinos testforma, széles csípő, kerek fenék, tenyérbe illő mellek. Barátnője Lina (https:/beszamolok.com/beszamolo/index.php?bid=117097) az ellentéte, egy nagyon szexi lány, barátnős, bújós, szőke hajú, nagy cickókkal, feszes bőrrel, testalkata kicsit teltebb, de igazából arányos, szexi teste van. Nagyon tetszett. Mindkét lány csodaszép.
  • Erotikus masszázs:

    Gyors tusolás után visszatérve a szobába a lányok már nagyon vártak. Mosolyogva invitáltak a matracra. Gyorsan ledobtam a kezemből a törülközőt majd hasra feküdtem. A lányok határozott mozdulatokkal kezdték gyúrni a testem olajos kezükkel. Közben halkan beszélgettünk, nem váltottuk meg a világot, de az biztos, hogy a hangulat szépen oldódott hármunk közt. Mikor a hátamat is átgyúrták szinkron mozdulatokkal, Evelin a lábam közé helyezkedett és a fenekem kezdte erőteljesen masszírozni, néha szépen benyúlva a belső combomhoz, ami igen izgató volt. Lina addig a halántékom masszírozta.
  • Levezetés:

    Kezdett kényelmetlen lenni a hason fekvés, hát fordultam, hogy ágaskodó faszom végre ne a testem alatt sínylődjön. Evelint kicsit meglepte a méret Linával meg is nézték közelebbről :P Simogatták az olajos kezükkel, ami még inkább keménnyé varázsolta. Lina végül feljött hozzám csókolózni, isteni finom csókja van, igazi barátnős, nyelves, érzéki... Evelin pedig éreztem letisztítja a dákót, majd kezébe fogja a merev faszom, hátra húzza a bőrt, és beveszi, ameddig csak tudja. Két csók között megjegyeztem, hogy azért ne fulladjon meg. Ezen azért jót vidultunk mindhárman. Míg Lina folytatta a csókolózást, érzékien simogatva a testem, néha a nyakamat is csókolva ami külön nagy plusz nálam, addig Evelin szorgosan bólogatott a kemény farkamon. Éreztem, hogy a kezével a golyókat is masszírozta. Nem akartam csak egy lányt szopatni, hát megkértem Linát, cseréljenek helyet Evelinnel, ő is érezze a farkam a szájában (és én is kíváncsi voltam mit tud). Nem kellett csalódnom, Evelinhez képest talán finomabb az orálja, de a kézimunka legalább olyan jó volt, ha nem jobb, mint a barátnőjé... Evelin csókja követelőzőbb, határozottabb, mint Lináé, de ez nem ok a panaszra, Ő tapasztaltabbnak tűnik. Evelin cickóit is megízleltem, nagyon szép izgatásra jól keményedő bimbókkal... Élvezet volt nyalni, szívogatni a meredező bimbóját, miközben Lina beleadott mindent a szopásba. Hamarosan meg is lett az eredménye a munkájuknak, a farkam remegni kezdett mielőtt végleg kilőttem volna mindent amim csak volt, így Linának volt ideje kivenni a szájából és kérésemre a cicijére élveztem egy hatalmasat, beterítve mindkét csodás hatalmas mellet. Diszkréten elment mosakodni, én pedig lenyugodtam, majd szintén zuhanyozni mentem. Öltözés után ölelés és puszi a két lánynak, majd távozás.
  • Elszámolás:

    Nem volt különösebb extra kívánságom, kölcsönös fr, illetve szájba élvezés ami extra a tájékoztatásuk szerint, de most egyikkel se éltem. Legközelebb viszont biztosan.
  • Összkép:

    Nagyon korrektek voltak, imádtam minden pillanatát a talinak. Nem hiszem, hogy egy óra elég a hölgyekkel, legközelebb többre kell jönnöm, hogy minden porcikájukat felfedezzem.
Happy Massage