• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Sziaaa. 😊 Köszönöm szépen a pozitív visszajelzést. 😊 Nagyon kedves vagy .🤗 Örülök hogy jól érezted magad velem én úgyszintén veled. 😊 Várlak vissza sok sok szeretettel. 🤗 Pusziikaa😘

  • Egyeztetés:

    Nagyon egyszerűen és gyorsan ment minden. Viberen kerestem meg, elég hamar válaszolt is a részletekkel és találtunk is nagyon gyorsan egy megfelelő időpontot pár nappal későbbre. A napján még kért egy megerősítő sms-t, amit küldtem is. kb. 2 órával előtte írt, hogy érkezzek egy 10 perccel később, ami nem okozott problémát nekem, szóval így számoltam az érkezést.
  • Megközelítés:

    Én kocsival érkeztem, többször voltam már a környéken hasonló okok miatt, így könnyen meg is találtam a címet, de a navigáció is odavisz egyértelműen. Parkoló természetesen volt sok. BKV nem tudom mennyire közel rak le, talán egy 10 perc gyalog onnan.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, szép lakás, tágas, vendéglátóm említette később, hogy ketten vannak, de ha nem mondja, akkor fel sem tűnik, figyelnek nagyon a diszkrécióra. Minden tiszta, a fürdő jól felszerelt, van bőven tusfürdő, kaptam tiszta törcsit is. A szobában kellemes illat, hangulatfények, hangulatzene, nagy franciaágy.
  • Lány külseje:

    Domi elképesztően jól néz ki. Nagyon szép arca van, nagy boci szemek, telt ajkak, hosszú haj, tökéletes puha bőr. Na és a csodás vonalai pedig tényleg lélegzetelállítók. Gyönyörű kerek, kemény popsi, formás cickók, áramvonalas csípő. Valami nagyon mini szexi nővérkeruhában, vagy hasonlóban várt, ami alatt őrületes szexi fehérnemű lapult és egy combfix. Nagyon betalált a szettel, iszonyatosan dögös volt, nagyon vártam, hogy a kis miniruha lekerüljön :)
  • Action:

    Megérkezésem után megmutatta a szobát, kérdezte, hogy szeretném-e használni a fürdőt, persze igen, úgyhogy levetkőztem, kaptam tiszta törcsit és lezuhanyoztam. Visszatérésem után pontosan nem is tudom már, hogy mi történt, de ott volt Domi és pár finom puszit váltottunk, közben végigsimítottam a testén, ahol csak értem, puszilgattam a nyakát. Az a popó te jó ég, tökéletesen markolható, nagyon imádtam, úgyhogy leültem az ágy szélére, így egy szintre kerültem a popóval és közelebb húztam, hogy ott is végigpuszilgathassam. közben megszabadultunk a kis ruhától és a melltartótól is, így már csak a tanga volt és a combfix, a kedvenc kombóm. Majd Domi felpattant az ágyra, bepucsított és kérdezte, hogy puszilgassa-e a farkam, mondtam, hogy persze, nagyon jó lenne. Istenien használta a száját, lágy, mégis lendületes technikával, kicsit kértem, hogy lassabban, ennek eleget is tett, én közben markolásztam, majd kérte, hogy inkább térdeljek fel és úgy folytatta a ténykedését, ami meglehetősen finom volt. Időnként teljesen mélyrevette a szájába, ott is tartotta, kicsit mozgatta is a fejét így is közben. Ez ment egy darabig, majd kértem 1 perc szünetet, hogy ismét a testét imádhassam közelebbről, úgyhogy mégjobban pucsított, még mindig rajta a tanga, eszméletlen látvány volt. A gyors pihi után kértem, hogy had üljek az ágy szélére és ő pedig térdeljen elém és folytassuk úgy. Természetesen így is tett, a franciája pedig még mindig isteni volt, közben gyönyörű látvány is. Elkezdte egyre vadabban csinálni, közben szexi hangokat adott ki. Egy percig gondolkoztam, hogy kérjek-e gumit vagy hagyjam, hogy így menjen végig, végül az utóbbi mellett döntöttem, és kis idő után bele is sodródtam a csúcsba, ami a szájában történt. Mondanom sem kell, isteni volt.
    Tartottunk egy rövid beszélgetős szünetet, Domi végig közvetlen volt és nagyon aranyos. Majd elkezdtem ismét feltérképezni a testét, aminek úgy láttam, hogy örült majd megkérdeztem, hogy kényeztethetem-e. Az igen válasz után aztán elindultam szép lassan lejjebb, a bugyi ekkor már nem volt rajta, valamikor korábban levettük, de már ki tudja mikor pontosan :D Nagyon finom puncija van, jó volt nyalni. Nagy kitörő örömet ugyan nem okoztam, de azt mondta, hogy kellemes volt, majd cseréltünk helyet és ő ügyködött rajtam egy kicsit szájjal, amikor éreztem, hogy itt az ideje, akkor kértem gumit és misszibe kezdtünk. Ott már nagyobb hangja volt a drágának, igyekeztem óvatosabban kezdeni, de egész lendületes ütem lett belőle. Először ráhajoltam, közben egykét puszi a finom szájára, nyakára. Iszonyat szexi volt közben a hangja. Talán sikerült is neki célbaérni ennél a résznél, majd a lábait a nyakamba kaptam és úgy folytattam. Egy darabig ez így ment, aztán kértem, hogy félig forduljon el, majd egy olyan pózt vett fel, hogy félig hason, egyik lába nyújtva, másik pedig behajlítva terpeszben és így nyomta ki a csodás popsiját, megnyitva a punciját, hogy odaférjek. Aztán be is raktam így, eszméletlen jó volt ebben a pózban "döngetni" Domit. Egykétszer lassítanom is kellett, mert még akartam folytatni. Jó pár percig voltunk így szerintem, aztán megkérdezte, hogy "Kutya?", én pedig mondtam, hogy neeem, szeretném ha meglovagolna. Na ez a rész aztán tényleg feltette az i-re a pontot. Beleült és kb twerkelt, közben rámhajolt, így pár puszit is tudtunk váltani, a kezemmel pedig markoltam ahol tudtam, de főleg a fenekét és a csípőjét. Nagyon tetszett, hogy néha nézte magunkat a tükörben oldalt. Ez a rész elég lendületes volt, egyszer kicsit aztán lassított és jobban beleült, így mozgott. Majd egyszercsak gugoló pózba vágta magát és úgy folytatta. Ez a rész is valami elképesztően jó volt, a lendületből aztán átkapcsoltunk kb turbó módba, ezt a részt nem is bírtam sokáig és elengedtem magam, hogy ismét a csúcsra érjek. Majd lassított, hagyott szépen lassan lenyugodni kaptam még puszit és csak utána szállt ki.
    Utána fújtam egyet, kicsit még dumáltunk, aztán öltöztem és egy szájrapuszi után kilebegtem az ajtón.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam egy kis édességgel együtt, nem szoktam direkt a végére hagyni, nehogy elfelejtődjön véletlenül a nagy mámorban. Minden úgy alakult, ahogy megbeszéltük előre, Domi nagyon korrekt partner. NFVSZ-t kértem extraként.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Domival, már régóta meg akartam látogatni, csak sajnos az én munkaidőm pont nem összeegyeztethető ezzel, maximum szabadság esetén, de egyáltalán nem bántam meg, hogy Domira szántam időt egy ilyen szép napon, hiszen tényleg egy csodás partnert ismertem meg, akivel minden perc ajándék. Köszönöm szépen, és remélem találkozunk még! :) Puszpusz!
Happy Massage