• Lili40

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elore is elnezest az ekezetekert, de angol billentyuzetrol irok. Lilivel regota ismerjuk egymast, most par honapja nem volt elerheto, de miutan meglattam hogy ujra hirdet azonnal irtam neki Viberen es egybol valaszolt is:)
  • Megközelítés:

    Szokasos cim, a gps pontosan oda visz, bar en mar rutinbol megyek:) parkolas fizetos de mindig van hely a haz elott.
  • Helyszín:

    A lakalsban ketten rendelnek mar evek ota, kulon szoba mindenkinek igy meg nem futottam belel soha kinos szituba. Egyebkent minden rendben, furdo, baszoba korrekt, celnak tokeletes.
  • Lány külseje:

    Nem sok ujat tudok leirni, 40+os Lili de kb 30 kozepenek nez ki, fiatalos test es punci, tenyleg legalabb 10 evet letagadhatna. Vekony, formas, alacsony aki ezt a tipust kedveli nem fog csalodni:)
  • Action:

    Megerkezesemkor ismeroskent udvolztuk egymast, megdicserte a munkaruhazatomat (oltony) ami mindig jol esik az embernek meg ha ez a mindennapos viselet is:D Ez utan gyors zuhi meg dumi arrol hogy miert nem volt az elmult 4 honapban, en mar azt hittem hogy kielepett ebbol a melobol, de kiderult hogy mas oka volt amit itt most nem reszletezne a siszjrecio jegyeben. Egy szo mint szaz a szobaba visszaerve kis beszelgetes utan mar nem birtam magammal es elkezdtem simogagni, majd csokolni amire o sem volt rest es elem fekudve elkezdett franciazni. Pontosan tudja hogy szeretem es finom lagy francia kozben a kezelvel a gatamat es popomat izgatva melytorokra veve frenetkus franciat kaptam:) de meg mielott elsultem volna kertem hogy cserelejunk. Ez igy is lett es finom de hatarozott nyalakodasba kezdtem amit viszonylag hamar egy komolyabb orgazmus kisert a reszerol, en is tudom hogy o hogy szereti:) majd utana ismet franciat kertem es annyira bele melegedtunk hogy annyi tudtam kinyogni mehet a szadba?:) majd a bologatas utan oriasit lottem. Valahogy ugy ereztem hogy most ez kellett.. utan hosszas beszelgetes arrol hogy kivel mi tortent. Az ora lejarta elott meg rakerdezett hogy mehet e a masodik kor es el is kezdtuk de mar nem voltam teljesen harckesz es igy megallitottam szopas kozben, sajnos ez most igy sikerult miattam.
  • Elszámolás:

    Az elszamolas szokas szerint utolag, korrekt ar egy jo szolgaltatasert.
  • Összkép:

    Tole mindig jo kedvuen tavozom, nem ert meg csalodas:)
Happy Massage