• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hetek teltek el, mire sikerült nyélbe ütni ezt a találkozót és vele Berryt. Ha nem is hívtam minden nap, de azért sokszor próbálkoztam, kellett hozzá türelem és kitartás, hogy ne adjam fel.

    Egyszer csak visszacsörgött, újra hívtam. Miután felvette, már egyszerű volt minden. Telefonban teljesen más hangra számítottam, kicsit le is fagytam, amikor meghallottam a telefonban. Olyan cukin, édesen-kényesen de elég halkan beszélt, mint egy kis lány. Szinte azonnal tudott fogadni, egy órán belül már ott voltam azt hiszem. Fürdés,taxi és ennyi.
  • Megközelítés:

    Üllöi útra merőleges utca, Klinikák metró megállójához közel. A Soroksári út felé eső terület irányába esik. Az Üllői út felé egyirányú az utca.

    Rendezett környék, normális, nem lepukkant.
  • Helyszín:

    Újszerű a ház, valamelyik emelet, egyik lakása. A részleteket a kaputelefonba bemondta. Lifttel mentem, ahogyan tanácsolta. Van még ezután egy-két kanyar a folyosón, de nem lehet eltéveszteni. Tiszta, kulturált, retró stílusúan berendezett a lakás. Szerintem ott lakik valaki, mondjuk a szülei, vagy lehet, hogy ő maga is, mert olyan rendeltetésszerű használatban lévőnek látszott ott minden. Nem szalon.

    A fürdő átlagos állapotú, mini méretű, lakótelepire hajazó. Száraz kilépő is volt a kád előtt. A törölköző nem túl nagy, de tiszta volt.

    A lepedő akrobatikus gyakorlatokra egy kis szoba nagy ágya volt kijelölve. Akkor legalábbis olyan kicsinek tűnt az a helyiség, de most visszagondolva, lehet, hogy mégis csak inkább közepes méretűnek mondanám, csak tele volt zsúfolva szekrénnyel, meg fotelokkal. Alig volt benne szabad hely, azért éreztem kicsinek. Körbe járni az ágyat, azt biztosan nem tudtam volna. Célnak végül is tökéletesen megfelelt.
  • Lány külseje:

    Berry élet kora szerintem inkább 30-at súrolja. Alkatra olyan, mint a hirdetésében látható képeken. Vékony nő, fehér bőrrel és kissé puha mellekkel. Nem egy hamvas barack, de teljesen megfelelt nekem. Azok a fotói szerintem pár éve készülhettek, de még közel állnak a mostani valósághoz.

    Arcával is meg voltam elégedve, bár egy kissé másabbra számítottam. Vastag smink volt rajta, a keskeny száját rúzzsal erősitette meg A szemei is erősen ki voltak húzva,igy tette boszorkányossá őket.

    Vegyes kollekcióban várt. Fekete harisnya, bugyi és melltartó volt a munka ruházata.
  • Action:

    Ez az ok, amiért érdemes volt kitartóan próbálkozni Berrynél. Ugyanis onnantól számítva, hogy ajtót nyitott, egyből fülledt erotikus feeling-ben teltek a percek. Az első szava, az érintése, a köszönése, ahogyan csámpázott előttem, meg a hangja is, szóval totál szexi minden. Nem elegáns úri hölgy módjára bánt velem, nem is kényeskedve, miss Elit Picsaként, hanem, a jó értelemben vett „kurvásan” fogadott, ahogyan ezt egy ilyen helyzetben kell. Már a lakásba lépve a folyosón a farkamat markolászta, az első csók közben már a sliccemet is lehúzta. Alig, hogy bekisért a kis szobába, és épp hogy bemutatkoztam, meg a szokásos udvariassági köröket leutottam, és már ült is az ágy szélére, oda húzott magához a kibontott nadrágszíjamnál fogva és szó nélkül oboázni kezdett. Nem úgy volt, tévedtem, mert am, mégiscsak kérdezett előtte valamit, nevezetesen azt, hogy indulás előtt meg mostam-e a farkamat. Természetesen lefürödve érkeztem hozzá. Úgyhogy gond nélkül csapott bele szopásba. Nem finomkodott sokáig, pár ismerkedős nyalintás, meg egy kis nyálcsorgatás, és ahogyan érezte, hogy rendesen bekeményedtem, már nyelte is be tövig a répámat. Fele kézi munka fele orál. Nem hisztizett, hogy ez túl nagy és vastag, nem óvatoskodott, hogy majd hozzá kell szoknia, vette be ameddig csak bírta. Ez a mélytorkos, brutál szopós, kényszer franciskával fűszerezett cumi annyira jó volt indulásnak, hogy már csak ezért is érdemes volna betérni hozzá. Néha a polcról lekapott egy flakont és valami fehér krémet nyomott a rudamra, és a tarsolyra és azzal a lendülettel cumizott tovább. Közben obszcén szavakat mondott nekem, az agyamat is húzta nem csak a bőrt a farkamon. Verbálisan egész idő alatt folyt az izgatásom.

    De ami ezután jött, az minden képzeletet felülmúlt.

    Első körben hátra dőlt az ágyon, lábait szétterpesztette, és a bugyiját oldalra tolta. Csupasz punciját felkínálta nekem. Nyalni. Mit felkínálta, belenyomta az arcomba, azzal, hogy nyaljam, addig, amíg el nem élvez. Tekerte, forgatta a csípőjét amikor ujjaztam. Én pedig megtettem mindent, ami tőlem telt. Közben a melleit kibujtatta a melltartóból és azokkal is foglalkozott. Aztán a kezemet rátapasztotta a cickóira, hogy azokat is gyurmázzam közben.

    Miután elélvezett, kicsit hálálkodott és az odakészített gumiért nyúlt. Észre vette, hogy nem voltam éppen csont kemény, ezért még előtte felszopott. Villám gyorsan felöltöztetett és kérte, hogy misszibe dugjam szét a pináját. Testápoló krémmel bekemte a punciját. Fenekemre markolt, felemelte a csípőjét és húzott magába. Remek helyre került a nyél. Nagyon együttműködő és szókimondó volt. Pikáns és perverz szavakkal hozott hangulatba. A pózváltást előbb én kértem, de ő is ötletelt. Voltam benne kutyusosban és oldalról is. A lovaglásban volt a legjobb. Nekem.

    Arra még az elején figyelmeztetett, hogy ne a gumiba menjek el, hanem a szájába, mert azt ő nagyon szereti. Imádja amikor a férfi teste belefeszül és elélvez. Nem akartam konfrontálódni, hogy jövök én ahhoz első vendégként hogy ettől az erzéstől megfosszam, ezért amikor mindent pozitúrát jól kiélveztem, akkor szóltam neki, hogy akkor most jöjjön és fejezze be az ajkaival.

    Az a síkosító krém ekkor újra szerepet kapott. Megcsillogtatta ismét a francia tudását. Szopásban verhetetlen.Káprázatosan jó és durvulós, pornós volt. Hatalmas robbanással ért véget a szájában a show.

    Sokáig a szájában tartott, minden cseppjét kiszívta a dns-ből készült sűrítményemnek.

    Krém alkalmazása miatt fürdőhasználatra igényt tartottam a távozásom előtt.
  • Elszámolás:

    Ez a masik amiert megéri.Elején letettem,sluszpaszz.
  • Összkép:

    Összképet róla pár sorban nehéz összefoglalni. A fentiekből minden kiolvasható. Berry rendkívül jól franciázik és baszik. Felnőtt filmek rajongói nála jó helyre érkeznek. Barátnős, szerelmes összebújásra vágyóknak is izgalmas lehet egy ilyen szexi boszi, bár szentimentális érzelmeket ne várjon senki tőle. Szívesen mennék vissza hozzá, akár már ma is, ha nem volna olyan hektikus a bejutás hozzá.
Happy Massage