• Laura

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még csütörtökön hívtam fel az oldalról. Aznapra nem tudott időpontot adni, így a "B" terv alapján szombatra kértem. Meg is kaptam.
  • Megközelítés:

    Busz, villamos, metró, autó, roller, kerékpár, taxi, stb. Sok mindennel el lehet jutni hozzá. Én a metrót választottam, mivel a vonal vonzásában lakom. A metrótól pár perces séta és már meg is érkeztél a házhoz, melyben fogad. A kocsisok készüljenek némi apróval.
  • Helyszín:

    A lakás rendben van. Mondanám, hogy lakótelep, de szerintem ez már az újabb szériából van. A kellő tisztaság, higiénia megvan a szobában és a fürdőben egyaránt.
  • Lány külseje:

    A képek alapján választottam és élőben sem bántam meg. Nagyon jó alakja és teste van a lánynak. Az arctakarástól sem kell tartani, szép az arca is. Illik hozzá.
  • Action:

    Miután kijöttem a fürdőszobából Ő már a hálóban az ágyon hasalt ruha nélkül. Mikor elém tárult az a gyönyörű látvány, egy pillanatra lefagytam, amin ő huncutul mosolygott. Aztán feleszméltem és mellé telepedtem. Végigpusziltam a hátát, miközben simogattam a popsiját, araszoltam lejjebb, majd a combjait is kontroll alá vontam. Nagyon finom, kellemes és egyben izgató élmény volt. Eközben Lau sem tétlenkedett féloldalra fordult és megkereste a szám, majd simogatások és ölelkezések közben néhány apró puszi után összegabalyodtunk. Csókok és ölelések közben cirógató ujjaim megkeresték a hölgy legérzékenyebb pontját és szép finoman elkezdtem simogatni, masszírozni a csiklóját. Kis idő múlva kibontakozott ölelésemből és huncut félmosollyal rácuppantotta száját a farkamra.
    Fiatal kora ellenére nagyon tudta mit kell csinálnia, a finom lágy , érzéki játékba bele-bele vitt egy kis vadulást is. Nagyon kellemes és jó volt. Aztán átfordultunk 69-be így már én is megfelelően tudtam kényeztetni. Simogattam nyelvvel, az ujjaimmal s miközben játszottunk egymással egyre inkább éreztem, többet szeretnék ennél. Benne akarom tudni a farkamat a forró puncijában. Megérezhette gondolataimat, mert rákérdezett, hogy mit szólnék egy kis lovagláshoz. Csak bólintani tudtam, mire elővett egy gumit, amit fel is adott, és belekezdtünk a lovaglásba. Ez most nem egy elnyújtott lassan kibontakozó galopp volt, hanem egy erős, kemény nagyon élvezetes vágta. Ebben a vágtában ért véget a randi is.
    Kicsit beszélgettünk még, letusoltam , Lau pedig egy köntösbe burkolózott és indulás előtt búcsúzóul kaptam még egy nagyon finom csókot és egy meleg ölelést is.
  • Elszámolás:

    Szerintem az elején adhattam oda, mert arra sem emlékszem, hogy a végén hogyan kerültem haza. Persze emlékszem, de egész úton Ő járt a fejemben és az ágyékom is sokáig emlékezett rá.
  • Összkép:

    Milyen érzéssel távoztam? Leírhatatlan. Nagyon jól éreztem magam vele és már most tervezem, hogy visszamegyek hozzá.
Happy Massage