• Eszter

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eszterrel még a felkerülése környékén beszéltem néhány szót telefonon. Kicsit meglepett, egy mély hangú és megfontolt hölgy benyomását keltette, aki meg tudja húzni a határait. De sokat nem tudtunk csevegni, mert pont vendége érkezett akkor, viszont ahhoz elég volt a beszélgetés, hogy a látogatás mellett döntsek.

    Végül saját weboldalukon keresztül foglaltam időpont néhány nappal előre. Itt két lépcsőben történik a foglalás, erre érdemes figyelni! Az első e-mail megjött, a második pedig több órával később sem, úgyhogy telefonáltam a központi számra. Egy kedves hölggyel beszéltem - aki biztosan nem Eszter -, ő beírt és utána kisvártatva megjött a második, foglalást igazoló e-mail. Ezt még egy külön válasz-emaillel meg kellett erősíteni. Nem tudom, hogy ha rögtön telefonálok és felírnak akkor mi lett volna a helyzet, ez így nekem kicsit sok körnek tűnik, de ez van, a szalon szabályai.
  • Megközelítés:

    A cím nagy része szintén nyilvános a weboldalukon, a másik oldalon a hirdetésében pedig szám szerint szerepel is, az e-mail viszont mindent tisztáz. Vicces módon a Google Maps-en is szerepel a szalon, de el van gépelve a nevük és a szomszéd házszám alatt hozza a találatot. (Én csak azért kerülgetem, hogy pontosan megadjam, mert nekem azért mégis fontos a diszkréció.)

    Úgyhogy GPS pontosan odavisz, webes keresés is rásegíthet. BKV szempontjából kis sétával a Dózsa György úti irodakomplexumok világa, illetve a dunaparti 15-115-ös busz és 79M troli lehet a megfejtés. Parkolni kb. annyira lehet, amennyire egy lakótelepi környezetben vasárnap délelőtt ez összejön.
    A házat könnyű megtalálni, egy újabb építésű hely a kockapanelek között, jól feliratozott házszámokkal és egyértelmű útbaigazítást kapunk telefonon a házon belül is. Nekem volt szerencsém a lépcsőházat is megismerni, mert elhívták a liftet és nem kell magasra menni.

    Az emeleten 2 masszázs-lakás van, én az I.-ben voltam, szépen ki van táblázva a helyszín.
  • Helyszín:

    Szokásos hangulatú lakás – elsőre kicsit sötét, hangulatfények, LED-gyertyák és Buddha szobrok, fogas és cipőtartó a bejáratnál. A cipők alapján lehet következtetni a látogatókra, de a kabátom felajánlották/megkérték, hogy vigyem be a kezelőszobába.
    Én a fürdővel szembeni szobát kaptam, ez tatamis és szövet helyett bőr/műbőr huzat van rajta, plusz egy filc védőhuzat. Ez utóbbi miatt csúszós lehet a fekvés, amúgy meg kicsit recsegős ha mozogsz, de itt nem kell nagyon mocorogni. Ezen kívül egy hasonló huzatú párna és egy kis kéztörlő törölköző szolgálja a komfortot. A párna és a tatami is saját brandelt huzatú, amin én jót mosolyogtam.
    A cuccaidat székre rakhatod, vagy a mellette lévő hotelszobás kishűtőre. Bent egyébként szintén a lilás hangulatvilágítás van LED-gyertyákkal megtámogatva, de megszokja a szemed. Én most alapvetően a masszázst mentem élvezni, úgyhogy engem nem zavart.
    Oldalt két hatalmas tükör szolgálja a kilátást, ezek szép tiszták és stratégiailag végre jó helyen vannak, úgyhogy IMAX-ban lehet mozizni.

    A fürdő első blikkre szép tiszta, a Baba-család teljes arzenálját felvonultatja és a törölköző (szintén lila) is megfelelő. Szájvizet nem találtam, de mivel a csók nem opció, így végül is érthető a hiánya. A kilépőn első körben látszódott a használat - a lefolyóban lévő habból ítélve pont előttem járt ott valaki. A víz frankó meleg volt, nem kellett órákat várni rá.
    Távozáskor kivételesen újra zuhanyoztam, akkor teljesen száraz kilépő és frankó tisztaság fogadott, plusz feltűnt, hogy kicsit lötyögött a kád csapja, de nem volt vészes.

    Érkezésemkor meg lett kérdezve, kérek-e frissítőt és amíg a fürdőben voltam, ő meghozta.
  • Lány külseje:

    Mostanában divat számon kérni az objektivitást a besziken, így megkísérlem előbb az objektív, majd a szubjektív leírást.
    Eszternek nagyon szépek a képei, azonnal megragadott az arca, a szemei és a mosolya - emiatt döntöttem úgy, hogy ráteszem magamra az istrángot és elfogadom a szabályzatát.

    Élőben egy kicsit fáradtabb és a smink hiánya miatt természetesebb Eszter fogadott, aki az ajtó mögé bújva várt egy fekete fehérnemű-szettben. Szerintem jó választás, szépen kiemeli a kerek idomait és a vékony derekát.
    Eszter arcos képekkel hirdet, így mindenki dönthet, számomra tündéri a pofija, bár azt a szép mosolyt (nekem) elő kell(ett) csalogatni belőle. Arcbőrét most nem fedte smink és a fogait sem takarták szép formájú ajkai, így leginkább a drapp fehérneműs képet jelölném meg, mint a mostani valósághoz legközelebbi fotó.
    Haja többnyire kontyban vagy teljesen feltűzve volt ottlétem alatt. Így azt nem tudom, mennyire hosszú, de szép sötét színű és jó illatú volt.
    Néhány tetoválás van rajta, úgy emlékszem csak a kezén, de ez is látszódik is a képein.

    Válla és háta szép ívű, jól masszírozható és pont annyira izmos, ami az elmúlt idő aktív életmódjából következik. Elmondása szerint korábban sokkal vékonyabb volt, most a rendes étkezés és rendszeres mozgás miatt nagyon kívánatos, ruganyos és fiatal testtel örvendezteti meg a látogatókat, kerek és feszes popsival és finom combokkal - tényleg olyan, mint a reklámplakátokban a stilizált női sziluettek, meg amit elégedetten mi férfiak a levegőbe rajzolunk, mikor csinos nőkről beszélünk.

    Cicije lágy ívű, csepp alakú és ruganyos, tényleg olyan, mint a képeken. A bimbója szép és kívánatos is. 2 nagyobb piros pötty is volt a bal oldalin, egy kérdés után nem feszegettem, hogy az mi, de semmi higiéniás problémát nem tapasztaltam.
    Szerencsére nem maradt fenn a fehérneműje, így volt alkalmam megcsodálni teljes Éva-kosztümben is. Az öle szigorúan tabu nála, így azt nem is érintettem, viszont szépen, bár nem frissen borotváltnak láttam és éreztem. Puncija elől zárt, hátul szép sötét és pillangós-fodros, feneke vágatában a háta felől apró fekete pihéket találtam. Teljesen higiénikus volt, de ezeket sem elérni, sem látni nem nagyon lehet, ha az ember lánya magát szőrteleníti és nem szalonban gyantáztat.

    És akkor a szubjektív rész:
    Eszter néhány vonása élőben már nagyon emlékeztetett egy volt csajoméra, akivel még középsuliban próbálkoztunk egymással, de nem lett semmi némi kósza tipitapin kívül. Ugyanez a mélyebb hang, állandóan kicsit fáradtabb stílus, szép cicik, jó fenék, kicsit sötétebb és erősebb testszőr, kicsit szabálytalanabb fogsor, stb. Én a punciját is így képzeltem el annak a csajnak, úgyhogy teljesen bele tudtam feledkezni a jelenbe és a nosztalgikus múlt egyvelegébe. Olyan volt a randi, mintha egy alternatív valóságban mégis összejött volna valami azzal a csajjal.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből visszatérve megbeszéltük a menetrendet és elmondtam, hogy amolyan "irodista masszázst" kérnék, mert a nyakam és a vállövem van most beállva. Megmutattam/elmagyaráztam hol fáj, illetve, hogy én szeretem, ha meztelenül rám ülnek és úgy jobban hozzám is fér. Eszter figyelmesen végighallgatott és a szeánsz során a kívánságaimat végig figyelembe vette, szó nélkül alkalmazta őket. A masszázshoz olajat használt, amit most nem bántam.

    Elhevertem a tatamin, kis csúszkálás után, amit a védőfilc és a bőrhuzat támogatott. Végül aztán megtaláltuk a mindenkinek megfelelő pózt és elkezdődött egy élvezetes 30-40 perc, ami alatt szépen kimasszírozta a nyakam, a csuklyásizmom és a derekam is. Mozdulatai inkább ösztönösek és gyakorlatban elsajátítottak, mint tanultak. Mondjuk én nem mondtam volna meg, csak közben beszélgettünk és kiderült, hogy ő még nem végzett ilyen tanfolyamot, de mivel tetszik neki a masszőrködés, gondolkodik rajta, hogy belevág. Egyébként is éppen az útját keresgéli, szerintem ehhez nagyon jó érzéke is van, úgyhogy bátorítottam.
    A jobb hozzáférés miatt a masszázs során jórészt meztelenül rajtam ült és közepes erősséggel gyúrt, ami nekem nagyon jól esett, pont erre volt szükségem.

    Egy ponton túl a beszélgetésből lehetett érezni, hogy elfáradt/elgémberedett kicsit, úgyhogy megbeszéltük, hogy nem utasítja vissza, ha meg akarom masszírozni. Még tisztességből megkérdezte, hogy hátra vagy hasra feküdjön-e, de mondtam, hogy ha masszázst szeretne, akkor a hátára. Illetve megbeszéltük, hogy náluk csak a lingam masszázs opció, a yoni nem (próbáltam a szalon logikáját követni). Így deréktájon elkerültem, pedig istenien nézett ki a szép sötét fodros puncija. De jófiú maradtam.
    Néha kérdezgettem, hogy jó-e neki így vagy úgy, de egyébként csöndben és lehunyt szemmel sziesztázott a kedves, én meg kb. 20-25 percben viszonoztam neki az átgyúrást, amennyire tőlem tellett. Még elpoénkodtunk, hogy fordulás után kér-e tőlem egy csúszka-masszázst, így sikerült tényleg megnevettetnem.
    A masszázs második fele egyébként jó hangulatban telt, mondtam, hogy nagyon élvezem hallgatni a hangját, úgyhogy mesélt is egy kicsit magáról.
  • Levezetés:

    Erre eléggé a program végén került sor. Miután végeztünk az ő masszázsával engem vezényelt a hátamra és némi olajjal bekente a hasamat, majd szépen elkezdett oldalvást csúszkálni rajtam a cicijeivel. Namost nem tudom, hogy lett volna-e valami koreográfiája erre, de a kerek fenekének és a kinyíló pillangós puncijának a látványát nem tudtam szó nélkül hagyni, úgyhogy kérésemre főleg ebben a pózban kaptam egy olajos kézi lingam masszázst. Vagy legalábbis gondolom, ez lehetett az, mert sima farokverésnél bőven több volt, de az idő rövidsége és a póz megkötései miatt nagy cifrázást nem tudott tartani Eszter, de a lehetőségeit jól kihasználta. Volt tenyérrel izgatás, hengergetés, dörzsölgetés, golyósimi, stb. Én közben foghattam a fenekét, simogathattam a combjait és a hátát is.

    Mivel az időkeret és az engedélyezett ingerek az én lőcsömnek kicsi kevesek voltak, így felajánlottam a segítségemet önmagam boldogítására. Eszter továbbra is a punciját a lehető legjobban a tükör felé fordítva a fülemhez hajolva mélyen sóhajtozni és szuszogni kezdett (tehát emlékezett a program elején megbeszéltekre).
    Így ért a vég, amíg én nem szólaltam meg addig ő is folytatta a hangulatkeltést, majd utána kedvesen elkezdett letakarítani. Ebben is segítettem neki, majd kérdésemre biztosított, hogy még zuhanyozhatok egyet, csak meg kell néznie, szabad-e a fürdő.
    Az volt, új kilépőt is kaptam tőle, úgyhogy gyorsan lecsapattam magam. Kis öltözködés és beszélgetés után puszival váltunk el.
  • Elszámolás:

    Nincs extrázás csak kézimunka és fix árak, amik megtalálhatóak a honlapjukon. Eszter nem kérte előre, nem is célzott rá, én meg bár előkészítettem, de az elején a látvány és a külsőnél leírt szubjektív élmény annyira magával ragadott, hogy el is felejtettem előre kirakni. Így a végén a szobai hűtőre tettem le az elismerésem jeléül felfelé kerekített csokrot.
  • Összkép:

    Nagy kísérlet volt ez nekem, a szalon méltán híres és ismert az erotikus masszázsos körökben, patinás műintézmény, kipróbáltam és már tudom, hogy nálam nyugodtabb emberek a törzsközönsége. Most Eszter kedvéért kivételt tettem és egy jó élménnyel gazdagodtam, ami jórészt az ő kellemes lényén és a saját nosztalgiázós hangulatomon múlt.

    Szerintem Eszterben minden megvan, ami egy jó szolgáltatónak kell, kis hivatalos képzés a masszázs terén és egy másik helyszínen, valamivel bővebb étlappal (értsd: csók, kölcsönösség) szerintem tarolhatna. Okos lány, aki látott már karón varjút és sokfelé járt az életben. Ha megvárjuk amíg feloldódik, nagyon jó beszélgetőpartner is, csacsogás helyett a megfontoltabb, bölcsebb fajtából. Eddigi pályafutásom során rajta kívül még egy olyan lány volt, akinél a nekem szűk keretek ellenére jófiú tudtam maradni, de nem tudtam garantálni, hogy ez másodjára is menne. Annak a lánynak és Eszternek is annyit mondtam, hogy csak akkor látogatom meg újra, ha kicsit közelítenek az igényeink egymáshoz.
    Akkor viszont gondolkodás nélkül, többször is!
Happy Massage