• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam reggel és aznap délre beszéltünk meg időpontot. A telefonban elég nehéz érteni ahogy beszél, de azért sikerült megállapodnunk. Kérdeztem, hogy esetleg előtte kis idővel küldjek-e megerősítő sms-t, de nem tartott igényt rá.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű. Kocsival mentem, a parkolás elég nehézkes, erre érdemes időt rászánni. Én egy párhuzamos utcában és egy keresztutcával odébb találtam végül parkolóhelyet, 5p séta volt onnan a helyszín.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen átlagos és úgy tűnik, hogy Berry valamiért erősen vonzódik a kádkilépőkhöz, mert a lakásban több is van és mindenféle felületen előfordulnak, kvázi szőnyegként. A fürdő normális volt, a tetthely pedig egy kisebb szoba, amit lényegében teljesen elfoglal az ágy. Volt még egy szék, ahová a gönceimet rakhattam.
  • Lány külseje:

    A képek Berryt ábrázolják. Vékony testalkat, vékony szálú, kicsit ritkásabb egyenes fekete haj, a kiírt koránál valamivel idősebbet mutató arc, eklektikus ruházat és mint kiderült, a helyszínen is alig értettem, amit mondott, szóval nem a telefonon múlt. Eleve elég halkan beszél, de időnként összemossa a szavakat, meg valahogy néha teljesen oda nem illő dolgokat mond vagy elkezd valami gondolatot és félbeszakítja magát és teljesen mással folytatja. Valahogy kicsit zavarosnak éreztem Berryt, de ez a szexre nem volt hatással.
  • Action:

    Zuhany után visszamentem a szobába és levettem a magamra csavart törölközőt. Berry megkérdezte, hogy mi a csillagjegyem (?????), de a válaszra sem várva rögtön elém guggolt és lendületesen szopni kezdett. Nagyon jól szopott, de sokat kezezett. Újra és újra kérnem kellett, hogy a kezével ne csinálja, csak a szájával. Ez egyébként későbbre is megmaradt, valahogy nem tudott leszokni róla, hogy kezezzen és vagy tízszer kértem, hogy inkább ne. Viszont szuper jól szopott, semmi fogazás, mélyre bevette, lendületesen csinálta. Időnként kivette a szájából és mondott valamit, ami nagyjából kétféle dolog egyike volt: vagy valami perverz szöveg, hogy majd hogyan basszam meg a pináját (így, konkrétan) vagy pedig valami teljesen oda nem illő dolog, pl. milyen bulikra akar menni vagy hogy fogorvoshoz fog menni (ööööööö.... OK..?).

    Közben sokszor bekente a farkamat testápolóval és a krémes kezével morzsolgatta-simogatta a golyóimat, ami iszonyú jól esett a szopás ideje alatt. Kis idővel később az ágyra kerültünk, én letérdeltem és Berry előttem feküdt meg néha szemből pucsított és úgy szopott. Tényleg nagyon jól szopik. Elkezdtem dugni is a száját meg ráhúzni a fejét a farkamra, iszonyú jó érzés volt. Semmi nyafogás, keményen lehetett dugni a száját és közben izgatta a golyókat, ami szédítő volt. Kérésre sokszor meg is nyalogatta őket. Ha nem lett volna az állandó kezezés, amiért unos-untalan szólni kellett, akkor talán életem egyik legjobb szopatása is lehetett volna, de így is nagyon izgató volt. A sok duma meg az ismételt krémezések miatt sokszor kivette a szájából, ilyenkor mindig lejjebb tudtam jönni a csúcs előttről, ami jó volt, ezzel jól elhúztuk a dolgot. Végül addig szopattam, hogy szólnia kellett az idő miatt, hogy már csak 15 percünk van. Erre mondtam, hogy nosza, akkor rakjuk be gyorsan és jól megbaszlak. "Na végre", mondta és rögtön felgumizott és már nyomta is oda a seggét (miután a pináját is bekrémezte). Alaposan megdöngettem a pináját doggyban és utána fekve hátulról is, ami nagyon jól esett. Végül a gumiba mentem el.
  • Elszámolás:

    Előre adtam, nekem ez nem probléma. Teljesen az előre megbeszélt összeg volt, extrákat (ha vannak) nem vettem igénybe. Az elszámolás minden szempontból korrekt volt.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam Berrynél és ha időm engedi, vissza fogok menni. A szopása földöntúli (mínusz az állandó kezezés), nagyon rendesen szájba is lehet dugni és a dugás is nagyon rendben van, keményen lehet adni neki. Bár kicsit furcsán viselkedik és néha nem értem, amit beszél, de alapvetőleg kedves, aranyos, törekszik arra, hogy a vendég jól érezze magát és ezt nálam totál el is érte.
Happy Massage