• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Shila-nak a hirdetési felülete nagyon felhasználó barát és tökéletesen átlátható, napra kész . Az sem elhanyagolható, hogy folyamatosan frissíti. Sms-ben vettem fel Vele a kapcsolatot, három nappal előtte.
    Utoljára a január 2.-án, másvalaki masszírozott meg és még sosem voltam a masszázs oldalon , így hosszas keresés után Shila-ra esett a választás.
    Válasz sms hamar megjött, hogy minden OK. Nem kérte, de előző nap sms-ben ráerősítettem látogatási szándékomra. Ennek nagyon örült mikor személyesen találkoztunk.
  • Megközelítés:

    A parkolás nem egyszerű ezen a környéken ezért egy közeli áruház parkolójába hagytam a kocsit és kb. 300 méter gyalogoltam. Sokat emlegetett XI. kerületi lakópark azon része Shila főhadi szállása, amelyet könnyen meglehet közelíteni és nagyon könnyű a helyszínre találni. Egyébként a GPS odavisz.
  • Helyszín:

    A lakás picike, de nagyon szépen be van rendezve. Nagyon jó illat és halk zene fogadott. Rend és tisztaság van az egész lakásban, látszik, hogy nagyon ad a higiéniára. Fürdő is tiszta, két ember befogadására alkalmas zuhany kabinnal, több fajta tusfürdővel, szájvízzel. Friss illatú, nagyméretű és persze nedvszívó törölköző áll a vendég részére. a Kilépő is száraz volt, ami növeli az ember komfort érzetét.
    Az ágy hatalmas és kicsit magasabb az elhelyezkedése a szokottnál de nem zavaró.
  • Lány külseje:

    Shila képei arc kitakarással vannak kint de nem kell izgulni, nagyon szép arca van. Csodálatosan fehér fogsor, csillogó szempár fogad. Shila egy "mosolygyáros", mindig mosolyog, csacsog. Teste vékony, feszes, makulátlan finom bőre van, hosszú lábai és csodás keblei vannak. Őrületesen szép lapos hasa van és formás feneke.
    Fehér színű fehér neműben és fehér színű combfixekben várt.
    Mindene tetszett!!!
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem után rögtön megölelt és puszit adott. Átadtam az ajándékba vitt gyümölcsöket, majd megbeszéltük az aznapi találkozónk tartalmát. Közös fürdés, majd orális kényeztetés, masszázs , majd újabb kényeztetést beszéltünk meg.
    Ha ide kell leírni a masszázs részt akkor a 3. ponttal kezdek.
    Teljes testem átmasszírozta , olajos masszázzsal . Talpaimnál kezdte, vádli, comb, fenék, hát , vállak és karokkal fejezte be. Vádlinál és combnál is érződött a kezeinek erőssége, de igazán a hátam kezelésénél éreztem a "csúcs" hatást. Még a kézfejemet is átgyúrta, nagyon finoman. Talál a talpaim kezelése volt a legjobban nekem tetsző.
    Masszázs közben végig beszélgettünk, kocsikról, autószervizekben szerzett "élményekről", nem rég történt karambolomról, meg sok másról. Nem volt semmi kapkodás fölösleges mozdulat. Minden az én kényelmem szolgálta.
  • Levezetés:

    Gyümölcsök átadása után csókot kaptam, pontosabban hosszant csókolóztunk. Közben bal kezemmel kikapcsoltam a melltartóját, amin csodálkozott hogy sikerült egy kézzel kikapcsolnom. majd én is levetkőztem az Ő segítségével. Mikor már úgy álltunk ott mint Ádám és Éva, mentünk egy közös fürdésre. Hát egy ilyen bomba testű nővel együtt fürdeni az felemelő. Bevizezett és magát is majd egymás testét lemostuk a tusfürdőkkel. Persze külön figyelmet fordított a legérzékenyebb részemnek, amivel teljesen felhúzott. Persze én is nagyon finoman kezeltem a csodás borotvált punciját. Lemostuk magunkat a tusfürdőtől és szinte végig csókolóztunk, majd egyszer leguggolt és szájába vette a férfiasságomat. oly lágyan izgatott, hogy azt hittem ott lesz végem.
    Szerintem Ő érezte , hogy kész vagyok és kimentünk megtörölközni, majd az ágyon kötöttünk ki egymás mellett fekve csók csatáztunk. Közben kezeink a másik ágyéka táján kalandoztak, majd egyszer újra orálisan kényeztetett. Javasoltam a 69 és már meg is érkezett a számra csodás kelyhe . Férfi szemnek nagyon szép és nagyon finom puncija van. Finom nyelv játékkal kezdtem, kezeim pedig mesés testét kutatták, közben eszméletlen franciás kényeztetést kaptam. Néhány perc múlta folyamatos nyelv játékom mellett, feneke elkezdett mocorogni a számon, nyelvemen. Csiklója megduzzadt az izgalomtól, hangja megerősödött annak ellenére , hogy egy másodpercre sem engedett ki a szájából. Vonagló testének látványa, annak mozgása , erősödő hangja, majd bekövetkező orgazmusa annyira felizgatott, hogy én is elélveztem a szájacskájába. Szinte egyszerre élveztünk el.
    Hagytuk egymást lecsillapodni, "sírós"papír zsebkendőbe kerültek az utódok, majd rendbe szedtük magunkat.
    Tusolás után jött a fent részletezett Masszázs.
    Masszázs végén egyszer csak megpuszilta a tarkóm, nyakam, kicsit bekapta a fülem , ami jelezte nekem, hogy fordulni kell. Olajat tett a kezére, majd cicikre, majd péniszemre és egy kiváló csúszkás test kontaktust kaptam. lassan , nem kapkodva, folyamatos szemkontaktust tartva. Nagyon felizgatott amit csak azzal fokozott, hogy vizuális hatás növelésének érdekében kihelyezett tükörben láthattam formás fenekét, miközben ajkaival kényeztetett. Újabb roham, de most olajos kézzel készítette elő a kivégzésem. Újabb pózváltás, újabb erogén zónáim bevonása az elkerülhetetlen kiteljesedésem felé. Annyira érzékien juttatott el a csúcsra újból, hogy tényleg kiesett jó néhány másodperc.
    Teljesen kikészített. Semmi sietés, hogy legyünk túl rajta, csak a vendég a fontos a számára.
  • Elszámolás:

    Elragadó személyiség. Nincs extra, nem is kell. Ő maga az extra. Végtelenségig korrekt.
  • Összkép:

    A legjobb érzésekkel távoztam Shila-tól. Nagyon csinos Nő, 10-15 évet simán letagadhatna. Ő volt az első masszázs élményem és nagyon örültem, hogy Őt választottam.
Happy Massage