• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Drága Ván-dor! 😘

    Köszönöm szépen a kedves, őszinte soraidat! ❤️
    Örülök hogy a sokadik találkozásunk ellenére is jól érezted magad, mint ahogy én is veled!
    Várlak vissza nagy szeretettel! 🤗

    Szép napot Neked! 🌞
    Millió csók és ölelésem! 😘💋

  • Egyeztetés:

    Barbi régebbi kedvencem, többször élveztem vendégszeretetét varázslatos kis birodalmában. Váratlan programváltozás miatt elegendő szabadidőhöz jutottam, igy kattintottam kedvencemre mikor is több kellemes meglepetés is ért. Éppen hivható volt, örömmel fogadta hivásomat, rövid időn belül tudott fogadni is, ráadásul most kivételesen volt nála VTR-kedvezmény. Egyeztettünk, bejelentkeztem, visszaigazolt és már indultan is.
  • Megközelítés:

    Szokásos útvonal BKV-val az ismert cimre (Kondorosi, OMV-kút), parkolás viszonylag egyszerűen megoldható.
  • Helyszín:

    Többszöri vendégeskedés után is még mindig elbűvöl a környezete is. A preciz rend, tisztaság, az izléses berendezés, dekoráció, (aminek fő része maga Barbi), ami az ő egyéniségét, igényességét sugározza. A dekorációkat az évszakoknak megfelelően változtatja, -igy jelenleg még a téli miliőben fogad, de már mutatja a készülő tavasz csodákat, amiket márciusban tesz ki. A kis lakás minden szeglete hangulatos, nyugalmat, békét sugárzó.
  • Lány külseje:

    Barbi tökéletesen illik a fentebbi képbe, mindig megcsodálom karcsú alakját, magassarkú cipőbe bújtatott izmos lábai mindig magukhoz láncolják tekintetemet, igy rendszerint nem tudom visszaidézni fogadószettjét, de természetesen biztos az is tetszett hiszen ő "töltötte ki". Okulva legutóbbi látogatásomon, minél előbb a lehető legközelebb akartam kerülni hozzá - talán kicsit sürgetőbb voltam - de megnyugtatott, hogy van időnk egy kis beszélgetésre, egy korty pezsgőre, - hiszen éltem a VTR bónusszal. Már tudja, hogy számomra nagyon fontos az összehangolódás is.
  • Erotikus masszázs:

    Ezek után igénybevéve a tökéletesen előkészitett, gazdagon felszerelt/ellátott fürdőt már csak egy lepelbe burkolózva mentem Barbihoz, aki egy fehér bikini szettben várt, majd bevezetett a kis hálófülkéjébe. Erotikus mozdulatokkal előad egy kisebb "sztriptizt" azaz megszabadul a lepleitől, szemem elé tárva vonzó értékeit. Kissé elterelve figyelmemet magáról mutatta, hogy egy szép - plusz - párnát is odakészitett, tudja hogy folyamatosan szeretek gyönyörködni izmos kis testében, mozgásában, tevékenykedésében - amit nagy gyengédséggel örömeim fokozására - folyamatosan végez. A masszázst most csak háton fekve fogadom, aminek több előnye is van - többek között a vizuális élmény folyamatos megélése, Barbi testének szépen ivelt vonalainak kézzel történő követése, - lehetőséghez képest - csókolgatása. A masszázshoz egész testét beveti, minden porcikámat végig simogatja formás, kislányos kebleivel. Időnként kialkudok tőle néhány csókot amit mindig megkapok, de mindig kevésnek találok. Helycserét kérek és kapok, nagy örömmel találkozom újra az "aranyháromszöggel" , kis rejtett titkával. Remekbe szabott tökéletes alkotás, csábitóan "okos" (erre mondják, ha nyelv lenne benne talán még beszélni is tudna). Ez utóbbi valóságát nem tudom megerősiteni, de nagy élmény kóstolgatni, simogatni a rózsaszinű redőket, a lassan nedvesedő, megnyiló, virágsziromszerűen kibomló csodát.
  • Levezetés:

    Egy idő után ismét helyet cserélünk és Barbi minden figyelmét rám koncentrálja. Puha kis kezei feltérképezik combjaimat, majd találkozásuknál összetalálkoznak kezei és megosztoznak a lehetőségeken, teret engedve ajkainak is. Egyik kezével a golyókat simogatja lágyan - nem kihagyva a gát masszázst sem - másik kezével az egyre vágyakozóbb főszereplőt, aminek érzékenységét forró ajkai közé fogva, nyelvével lágyan simogatva csak tovább fokozza. Időnyerés és élményfokozás céljából időnként egy csókot kérek, de hamar visszatér áldásos tevékenységéhez. Lassan befordulunk a "célegyenesbe", pontosan érzi a közeledő katarzist, kissé gyorsit, majd nálam filmszakadás, igy teljes egészében az ő kezei, felügyelete alá kerülök. Hogy mennyi időre azt sosem fogom megtudni, de bizom benne, hisze minden "értékem" az ő kezében van. Mikor látja, hogy újra élek, megtörölget, vizet hoz amit - nagy pohár - egy hajtásra kiiszok. Nehéz visszatérni, de Barbi még kis odabújással segit. Hát igy zajlott le egy találkozás, ami után már higgadtabban már csak a zárójelenetek következetek, fürdés, öltözés, záróbeszélgetések és végül búcsúzás a viszontlátás reményében.
  • Elszámolás:

    Előre elhelyezem a boritékot, soha nem kerül szóba. Extrák nincsenek nem is igényelném a kategórián belül.
  • Összkép:

    Személyisége és környezetének összhangja újra és újra elvarázsol. Szivesen töltenék vele több időt az élménysorozattól függetlenül is. Emlitésre került már itt az oldalon valamiféle "Barbi varázs". - valóban létezik.
Happy Massage