• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Nagyon köszönöm a kedves beszámolót.. Isteni volt veled is … imádtam a vadító együttlétet Veled ! Csókok mindenedre :)

  • Egyeztetés:

    Több alkalommal próbálkoztam, több kevesebb sikerrel. A randi napján reggel elsőre felvette, és megbeszéltük, hogy egy délutáni időpont jó lehet.
    Ezt nap közben megerősítettem, visszaigazolta, és innentől kezdve zökkenőmentes volt a dolog. A telefonját maga kezeli, ezért lehetséges, hogy nehezen érhető el a hölgy.
  • Megközelítés:

    II. kerület igényes lakóparkja, a GPS pontos, nem lehet eltéveszteni, de a parkolás horror. Mivel a közelben voltam, ezért gyalog mentem. BKV néhány perc séta.
  • Helyszín:

    Tip topp lakás, igényes házban. Szerintem nem lehet több 2 évesnél. Az akció a nappli konyhában zajlik, azt hiszem egy kinyitható kanapén...de lehet, hogy egy franciaágy...de a célnak megfelel, tökéletes.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő dögös MILF. A képek, és a korábbi beszik alapján az a hölgy nyitott ajtót, akire számítottam. Köntösben fogadott, alatta csak egy "felső" volt, ami rajta is maradt. Feszes popsi, sima punci, ami szerintem folyton nedves, és remekmű cicik.
    Ami még említésre méltó, hogy Lara nagyon jó beszélgetőpartner, és igényes, kedves vendéglátó. Két akció közöttt kellemesen beszélgettünk, és itallal is kínált.
  • Action:

    Érkezésem után rövid beszélgetéssel indítottunk, de közben már elkezdtem vetközni. A lényeg, hogy amikor már csak egy szál semmiben álltam előtte meredező szerszámmal, akkor elzavart fürdeni.
    Az alapos tisztálkodás után az ágyon fekve várt. Törölköző le, és Ő az ágy szélén ülve, én pedig előtte állva bemutatta fergeteges francia tudását, amire már számítottam, és tudtam, az előző beszikből, hogy nagyon jó lesz.
    Engedte tépni a haját, Basz*i a száját, sőt...még bíztatott is. Nagyon kemény volt, és kiélveztem midnen percét. Kicsit később jelezte, hogy alaposan ****am meg a pináját. Kérésének eleget téve, missziben alaposan megdugtam...ez az egész lendület, no meg a verbális jelzések hamar a csúcsra juttatott, így hatalmasat lőttem a gumiba.
    Ezután egy hoszabb beszélgetés vette kezdetét...volt közös téme, érdeklődési kör, ez el is vitt egy csomó időt, de ezzel nincs baj...sőt,. Így barátnősebbre sikerült a randi.
    A második menetet Ő kezdeményezte...hadrendbe állítás után beleült...előlről, aztán hátulról....aztán adtam neki missziben is.....ezt mind láthatóan élvezte...utolsó póz a kutyus volt, ahol alaposan adtam neki...láthatóan élvezte....Az utódok az arcán landoltak: felálltunk az ágyról, Ő elém térdelt, és az arcára vertem a cuccot. Ez nekem nagyon tetszett, és szerintem neki is, mert ezerrel bíztatott, hogy kenjem szét az arcán...stb...
    Nagyon jó élményben volt részem, nagyon lelkes volt...már csak ez miatt a pornós feeling miatt is vissza kell térjek...:-)
  • Elszámolás:

    A csokrot az elején rendeztem, végig az asztalon maradt. Jó helyen, és átlag alatti áron dolgozó minőségi szolgáltató. Extrát nem vettem igénybe, de tudomásom szerint a popó az.
  • Összkép:

    Megint új élményekekl gazdagodtam, a bakancslistámon még van egy két hölgy a környékről, de ha pont kedvem szottyan egy kellemes óra eltöltéséhez, és Ő is ráér, akkor meglátogatom még.
Happy Massage