• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés könnyen, 1 nappal előtte, de másnap SMSben megerősítettük. Korrektül elmondta a részleteket.
  • Megközelítés:

    Parkolás 100 méteren belül sikerült, Bécsi út mellett egy kis utcában.
  • Helyszín:

    Régebbi épület, de a tetthely masszáságy, rendezettség maximálisan OK. Fürdő is rendben.
  • Lány külseje:

    Magas vékony, kicsit szikárabb alkat, látszik hogy foglalkozik a testével. Arcra helyes negyvenes hölgy, alakra korosztályában top kategória. korát pontosan megmondta, de ha 6-8-cal kevesebbet mond, azt is elhiszem. Semmi felesleg sem fenéken, sem feljebb.
  • Erotikus masszázs:

    Első erotikus masszázs élményem, ezt leszögezem, összehasonlítási alapom nulla. Alapos hátmasszázsra vágytam, elég sok beszit olvastam végig, nem is kellett csalódnom.
    Blankánál megvan a menetrend.
    Elmondja mi fog történni, majd az opciókat.
    Lehet kérni végig masszázst, vagy kombinálva levezetéseel. Nyilván opció 2.
    Levezetés lehet kézzel, szájjal, nyilván opció 2 megint :)
    Zuhanyra el, majd ágyra fel. Kicsit katonás, kicsit szigorú, egyértelműen nem lehet ellenvetés, az van amit ő mond, de ez rendben is van így.
    Masszázs csillagos 5ös, alaposan megadta a hátamnak ami kellett neki.. Közben kicsit közvetlenebb, még azt is elmondta, hol gyógymasszőr, hány éve, milyen betegei vannak, melyik kórházban, stb..
    Ez a rész kb 45 perc, ahogy ezt az elején mondta is. Masszázs során semmi erotika, fegyverzet végig letakarva. A vége kar, illetve nyakmasszázs, profin kivitelezve.
  • Levezetés:

    Masszázs végén kérdés, hogy szeretném, persze hogy szájjal mértem. - Sejtettem.. - mondta, kb. itt volt részéről az első mosoly, az a nézése nagyon tetszett..
    Fél percre kiment, majd kérte, hogy támaszkodjak a masszázs padnak. Letérdelt és nem teketóriázott, lendületesen szopni kezdte a farkam. Nem kellett tízig sem számolnom, kőkemény lett a farkam. Kicsit még mindig szürreális volt az élmény, hogy kapok egy katonás, profi, erős masszázst, majd ugyanez a hölgy minimális átmenettel előttem térdelve lendületesen oboázik. Mondta , nyugodtan irányítsam a fejét, de durvulás, vagy komolyabb torkoztatás azért nála nem játszik. Álló tükör balra, mozizni lehet, aki szereti. Közben Blanka csak úgy mint a masszázsnál, ellentmondást nem tűrően, maximalistaként ment a cél felé - sikerrel. Beletáraztam a szájába, hagyott lenyugodni: piros pont. Törölközővel megtörölte a száját, az utódok talán ide távozta, talán lenyelte - nem tudom biztosan..
  • Elszámolás:

    Elszámolás telefonon beszéltek szerint, a francia miatt ** virágszál volt az egyórás szeánsz tiszteletdíja. Francia nélkül pár szállal lett volna szerényebb a csokor.
  • Összkép:

    Abszolút pozitív érzésekkel távoztam, mondjuk nekem az élmény is új vol: profi masszázs, majd mikor felizgulsz a csinos masszőrre, eléd térdel, és kényeztet - végig. Hm. Ismételnem kell hamarosan, érzem, hogy megint kezd beállni a hátam :)
Happy Massage