• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    Drága Csana!
    Hálásan köszönöm az élmény beszámolódat! Megtisztelő, hogy annak ellenére, hogy nem szoktál írni most mégis kivételt tettél velem, meg is leptél vele 😊 Fantasztikus érzés, hogy ilyen szépen vélekedsz rólam és olyan "emberi" dolgokat emeltél ki a randinkból ami szivet melengető ám 🥰
    Örülök, hogy rám találtál és olyan messziről meglátogattál! Remélem találkozunk még! 😘

    Ui:A tusfürdő fetisisztáknak üzenem, hogy csak a zuhany kabinban van 2 féle tusi gél, a polcon van több is 😁😜😘

  • Egyeztetés:

    Elöljáróban annyit szeretnék mondani, hogy ritkán írok beszámolót, csakis akkor, ha valami rendkívül különleges élményben van részem. És ma volt szerencsém Lottival eltölteni egy igazán különleges randit. Következzenek a részletek – már amit nem tartok meg magamnak…
    Mivel a nagy távolság miatt csak ritkán tudok lányokkal randit szervezni, és az időpontot tekintve rugalmatlan vagyok, ezért jó szokásomhoz híven most is jó előre, bő egy héttel a tervezett időpont előtt kerestem Lottit. Az első napon nem sikerült kapcsolatba kerülnünk, ezért üzenetben megírtam, hogy mikor szeretnék menni, továbbá, hogy fogom hívni, számítson rám. Nos másnap sikerült is beszélnünk, reggel hívtam, és amikor ráért visszacsörgött. Meg is beszéltük az egy héttel későbbi időpontot, azzal, hogy aznap reggel még dobjak egy megerősítő üzenetet, majd belső üzenetben megírta a pontos címet.
  • Megközelítés:

    A ház környékén volt néhány szabad hely (fizetős), kb. 20m sétára volt csak szükség.
  • Helyszín:

    A lakás kifogástalan. A fürdő kicsi, de a célnak megfelel. A tusfürdő fetisiszták lehet, hogy csalódnának, mert „csak” két fajta tusfürdő volt – de az is pont egyel több mint amit én általában használok. Viszont a fürdő éppen a szobából nyílt, ami rendkívül praktikus. A tetthely Lotti személyiségéhez illő hangulatban úszott, mind fények, mind zene terén. A cipőn kívül mindent, még a kabátot is bevittem a szobába, ahol volt hely mindent lepakolni. ÉS VAN KANAPÉ! Ez nekem nagyon fontos, messziről érkezvén szeretek egy kicsit lerogyni, beszélgetni, ismerkedni a vendéglátómmal. De a kanapé még más szerephez is jutott ma…
  • Lány külseje:

    Lotti külsejét más kollégák már elég jól leírták, én egy kicsit más megközelítést írnék. Mivel elég magas vagyok, ezért általában kerülöm az alacsonyabb lányokat (nagy tenyérrel simogatni pici női testet nekem néha fura képzeteket ad, hát ez az oka) De Lotti esetében szerencsémre kivételt tettem – rendkívül nőies és formás. Az arckitakarás nekem a másik mumus, de az egyik képen a blőrözés ellenére lehet sejteni a hölgy arcvonásait, ezért kb pont azt kaptam amire előzetesen számítottam ennek alapján. De amire nem számíthattam az Lotti szemei: olyan tekintete van, hogy órákig tudnám csak nézni, olyan hogy belenézel és beleszédülsz. A másik pedig Lotti hangja, amit már a telefonbeszélgetésünkkor is hallhattam. Van egy apró jellegzetesség a beszédében, amit én őrjítően szexinek tartok. Hogy mi az? Hívjátok fel és kiderül!
  • Erotikus masszázs:

    Őszintén szólva ezen a téren nem egészen azt kaptam, mint amiért mentem, de ez egyáltalán nem volt baj. Sőt! Elsősorban a tantramasszázs miatt szerettem volna Lottival találkozni, mert nagy híve vagyok a finom, hosszas kényeztetésnek. De hazudnék, ha azt mondanám, hogy a korábbi beszámolói alapján ne gondoltam volna, hogy Lotti a finom érzékiség mellett a szenvedélyes bujálkodásban is partner lehet. Szóval elsősorban tantra, de ha más sül ki belőle, háááát…
    Szóval ott tartottunk, hogy megérkeztem, cipő, kabát, pulcsi le, és leültünk a kanapéra beszélgetni egy kicsit. Vendéglátóm innivalóval kínált, csak vizet kértem. És a kanapén ülve egyre közelebb kerültünk egymáshoz, egyre több apró érintéssel közeledett, aztán egyszer csak beült az ölembe és megcsókolta a fülemet. Én ettől totál kész voltam! (Ugyanis fül fetisiszta vagyok – oda vissza imádom, de hogy honnan sejthette?) Na ekkor már tudtam, hogy a tantrának annyi, itt és most belendülünk. És így is lett, elkezdtünk csókolózni ott a kanapén eleinte felöltözve, közben Lotti vetkőztetett és egyre kevesebb ruha volt rajtunk. Lotti úgy csókolt, de úgy, hogy a fülem is ketté állt, simán eltöltöttem volna a teljes randinkat csak ezzel, ott a kanapén. (De aztán később még folytattuk a tatamin is.)
    Aztán egy ponton egy pillanatra visszatért a józanság és mindketten jobbnak láttuk, ha elmegyek zuhanyozni.
    Zuhany után egy kicsit lehiggadva arra gondoltam, talán mégis adjunk egy esélyt a masszázsnak. Hasra feküdtem, Lotti pedig immár pucéran tollakkal és a haját is használva rendkívül finoman kezdett elvarázsolni. Később olajat használva megmasszírozott, de szerintem mindketten vártuk már mikor hangzik el a bűvös „fordulhatsz”.
  • Levezetés:

    Nos ez a rész egy kicsit összefolyik, nem is próbálom sorrendben leírni, inkább csak úgy ömlesztve. A következő kb 1 óra főként két részből állt, amit felváltva ismételtünk különböző pózokban: Csókolóztunk, Lotti szájjal kényeztetett, ismét csókolóztunk, újra francia és így tovább. Imádtam csókolni a lucskos ajkait, és őt is izgatta, hogy én imádtam ezt! Észvesztő! Azért mindeközben volt olyan is, hogy viszonozhattam a kényeztetést. Természetesen csókolóztunk, aztán cicijét nyalogattam, miközben kezem a punciját kezdte felfedezni. Egyre jobban megjöttek a sóhajai, egyszer csak lenyúlt, és az ujjamat betolta a puncijába. Na innentől igazán beindult és nem kellett neki sok, hogy elreppenjen. Kis pihi után újra ő vett engem kezelésbe a fenti koreográfia alapján, de az időnk vége felé rádöbbentem, hogy még nem is kóstoltam meg a kelyhét – igazán kár lett volna kihagyni. A francialeckét én is próbáltam némileg viszonozni, és így is sikerült remegésre bírnom. Végül, mivel jeleztem, hogy a franciás módon nem igazán tudok elmenni, megkegyelmezett, és olajos kézzel kivégzett. Úgy kész voltam, hogy esélye sem volt, hogy lássam pontosan mit ügyködik rajtam a végén.
    Ezután hozzám bújt és így nyugodtunk le.
  • Elszámolás:

    A végén tettem le a komódra.
  • Összkép:

    Ahogy korábban is írtam, nem egészen azt kaptam, amiért mentem. De ez így volt pont jó! Olyan 2 órát tölthettem el egy tüneménnyel, amire igazán nem számítottam. Egy intim együttlét – számomra legalább is – nem attól lesz igazán kivételes, hogy ki, mijét hova teszi és hogyan teszi. Hanem attól lesz igazán nagyszerű, ha érzed a másik fél részéről a gondoskodást, az odafigyelést irányodban. Ha azt érzed, hogy igazán rábízhatod magad a másikra. Nos ez a randi Lottival ilyen volt, vibrált köztünk valami, amitől számomra igazán felejthetetlenné vált ez a kis idő. Még az ajtóban is csókólózva búcsúztunk egymástól – nehéz volt az eltávozás. Kedves Lotti, lett egy újabb rajongód!
Happy Massage