• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagy kedvencem volt Adel, akinek rövid tündöklése és váratlan visszavonulása után tanácstalanul álltam popsiszex terén. Aztán szemembeötlött Noya hirdetése, visszajött a beszamolok-ra is, már nem csak a másik oldalon hirdet. A beszámolóit olvasgatva egyértelmű lett, hogy análban komoly tapasztalattal rendelkező szexpartner., gondoltam teszek vele egy próbát.

    Telefonon egyeztettünk 2 alkalommal, másodjára már a konkrét időpontot beszéltük meg. Mindkétszer sikerült egyből elérnem. A telefonban közvetlen, lényegretörő, készséges, ez a randinkról is ugyanígy elmondható.
  • Megközelítés:

    Marina part széle, délelőtt lévén bőven volt parkolóhely, ami természetesen fizetős. Parkolóóra a hát előtt, szóval sokat nem kell sétálgatni. A waze ismeri a címet, könnyű volt megtalálni.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű a ház, a liftet viszont épp most újítják fel (OSB lappal volt fedve belülről, csak a vezérlőpanel volt szabadon hagyva, még nem láttam ilyet). A lakás jó állapotban van, berendezése igényes. A fürdőben minden szükséges dolog megtalálható, törcsi rendben, szájvíz van, stb. A baszoba kellően tágas, volt hely lepakolni a cuccaimat. Noya egyedül fogadja vendégeit, ezt nagyon szoktam szeretni.
  • Lány külseje:

    Pornós MILF, a képeknek megfelelően. Arckitakarás miatt picit féltem, de alaptalanul. Dögös, tuningolt szájú maca, műszempillákkal. Haja is szép selymes. A teste feszes, jó izomtónusa van. A kedvenceim a mellbimbói voltak, mindkettőben piercing, és kb. cseresznye-méretűek. Fantasztikusan lehet szopogatni őket. Egy pillanatig nem volt kérdés maradok-e. Szexi fekete cuccban várt, amiből majdnem kibuggyantak a cickók.
  • Action:

    Ajtón belépve puszikkal üdvözölt, majd a baszobában leültünk és elbeszélgettünk vagy negyedórát. Ez nem időhúzás volt részéről, bőven hozzáadta a randi végéhez ezeket a perceket is (sőt). Fürdés után már csak combfix volt rajta, elkezdtük az ismerkedést. Csókja leginkább "nyelvkardozás", nincs ezzel baj. Nagyon hamar elkezdett franciázni, csodásan, változatosan. Előtte nyalta-szívta-harapdálta a mellbimbóim, király volt. Szopi közben finom nyelvpörgetés, mélytorkozás, nyálcsíkokkal zsonglőrködés, herék ápolása, kéjes és olykor gurgulázó hangok, a csuromnyálas faszom mesteri verése kézzel. Közben a melleit gyömöszöltem, és mikor oldalt fordult akkor a piercingelt pináját és kedves kis segglyukát kezdtem túrni az ujjaimmal. Váltottunk 69-be, itt annyit kért hogy csak a nyelvem hegyével izgassam, közben viszont ujjaztam a popsiját. Az ánusza olyan szép akár egy szűzlánynak, meg nem mondaná róla az ember, hogy milyen elképesztő munkára képes!

    Mikor kiélvezkedtem így magam, kértem gumihúzást. Ezt és egy kiadós síkosítást követően missziben keztem tolni a rendkívül szűk pinát, közben jöttek Noyából a pornós hangok és beszólások ("ez az basszad!"), aztán oldaltfekve, majd kutyában farkaltam alkalmi partnerem. Nem nyafog, lehet küldeni rendesen. Kiadósan, lendületesen, jó étvággyal, nagy rössel, nagy garral basztam a tökéletes pináját minden pózban, Noya mindenben partner volt. Mikor kicsit elfáradtam kértem hogy ismét franciázzon, én addig fújtam egyet. Pár perc után pedig jött az anál...

    Itt is síkosított egy kiadósat, majd kutyában rátolatott a faszomra, és 15-20 finomabb bemelegítő lökés után nekiláttam izomból megbaszni a popsikáját. Magas percenkénti lökésszámmal, és tövignyomva a rudat élveztem seggének ölelését, itt Noya el is élvezett ha minden igaz. Lovaglóban is kipróbáltuk az analizálást, imádtam nézni ahogy a farkam eltűnik a hátsójában. Végül missziben toltam tovább, mindhárom pózban hosszan és nagyon intenzíven kúrtam a seggét. Tényleg durva volt a tempó és a mélység, emellett a higiénia maximális volt végig. Noya igazi análkirálynő. A végén missziben élveztem egy irtózatosan nagyot a seggébe, illetve természetesen a gumiba.

    Tisztálkodást követően még jót beszélgettünk, aztán zuhi, öltözés, lépőcki.
  • Elszámolás:

    Előre, a legnagyobb természetességgel. Végig ottmaradt az éjjeliszekrényen. Egy extrát vettem igénybe az anált, ezt nála ki ne hagyjátok.
  • Összkép:

    Análkirálynő, pornós MILF, kiváló ár-érték aránnyal. Ha rámtör a vágy egy jó popsizásra, tudom kit fogok hívni.
Happy Massage