• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolót! Várlak szeretettel legközelebb is! Puszi

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Evelinnel. Korabban már beszéltem vele, akkor részletesen elmondta a tudnivalókat. Ennek megfelelőes ismét nem beszéltettem. Hatékonyan az időpontra koncentráltunk.
  • Megközelítés:

    A belváros legközepe. A városházával szinte szemben lévő épületet kell megközelíteni. Közösségi közlekedőket szolgálja a kiskörúti és a Duna pesti oldalán futó két villamos vonal. De legjobb a Ferenciek teren lévő busz vagy metró állomásokra érkezni. Én autóval a Belgrád rakparton parkoltam.
  • Helyszín:

    A lakás szépen felújított polgári lak. Hatalmas, jól felszerelt fürdő lakájos szobai enteriőr jellemzi. Mindenütt makulátlan tisztaság, jó illat, finom textiliák.
  • Lány külseje:

    Evelin külsrjet jól adják vissza a róla készült képek. Kedves, mosolygós szemüveges arc, gömbölyded cickók, karcsú derék, íves csípő, ápolt, jó illatú punci, feszes fenék, hosszú combok.
  • Action:

    A megérkezésem után puszival köszöntöttük egymást. A szobába invitált. Lenge kis pongyola volt vendéglátómon. A fürdést követően először ismerkedős üzemmódban majd egyre hrvesebben csókolóztunk. Az ágyra heveredve finoman feltérképeztem testét a fülcimpától a bokáig. Láthatóan jólesett a kedves hölgynek. Hanyattfekvésemet követően csók, mellbimbó ingerlés, fallosznyalogatás után hosszú francialeckét kaptam. Élvezésközeli állapotig vitt el, de itt és most szerencsére nem men tovább. Kérésemre arcomra ült igy a mellei simogatása mellett rendkívül mélyen, alaposa ki tudtam nyalni kis mézescsuprát, melyet a hanghatások és a mellbimbó állapota szerint élvezettel fogadott.
    A gumihúzás nyomán előbb lassú ügetésben majd vágtában lovagolt meg. Szernencsére bírtam a tempót. Kérésemre misszionárius pózban vehettem birtokba testét lassan hatolva be hímtagommal nedves puncijába. Hosszan dugattyúzva éltük át a pillanatot.
    Újabb forduló nyomán kutyus formációt vettúnk fel. Pucsítva tárta fel kéjbarlangját, amit először alaposa körbe-és kinyaltam, majd hímszervemet betolva beléhatoltam. Némi kellemes dugást követően hasrafekvő pozitúrát vett fel a kedves nő, én rafeküdve toltam tovább boldogan. E stádiumban ért a vég, hatalmasat élveztem az óvszerbe. Magában tarta hagyott lenyugodni, elmondása szerint élvezve pulzálásomat.
    Tisztogatást követően egymás karjában pihentünk meg csendesen beszélgetve.
    Erős kezdés es tartalom nyomán is barátnöfeelingesnek ítélem a csodás órát.
  • Elszámolás:

    Előre helyetem el a ** virágszálat tatalmazó kis csokrot a komódon. Széles az alapkínálat, így extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Kedves, aranyos, dekoratív virágszálhoz volt szerencsém. A szemüveg ad egyfajta értelmiségi külcsint, a belbecs ezt erősíti és igazolja.
Happy Massage