• Zoé

  • Beküldte:
  • Zoé reagálása

    Kedves "Akai"! :) Nagyon szépen köszönöm a kedves irományodat. Sok szeretetettel várlak máskor is. Csókollak.

  • Egyeztetés:

    Az általam ajánlott időpontot elfogadta, így a telefonálás után pár órával már nála is voltam a megadott címen.
  • Megközelítés:

    Kocsival közelítettem meg , ismerve a környéket nem volt gond . A főútvonalon a Spar elött álltam meg , ugyan fizetős ,de nem kell helyet keresgélni , mindig van .
  • Helyszín:

    A fókuszom a lányra volt kihegyezve , de amennyire a lakást szemügyre vettem , teljesen rendben volt .
  • Lány külseje:

    Zoé nekem élőben sokkal szebb volt mint a képeken. Ez valamennyi testtájékára igaz volt. Az arca különösen tetszett (általában mindig lutri az arc nélküli hirdetés és valahogy az esetek többségében másra , szebbre számít a vendég annak ellenére, hogy legtöbbször szépek és helyesek a lányok. A tekintete egyszerre volt huncut hívogató és hűvösen elegáns. A szemei "tutajosak" és beszédesek egyszerre. Komolyan néztem én is és közben vigyorogtam magamban, mert alig tudtam betelni a látvánnyal.
  • Action:

    Érkezés után a lehetőségek végleges megbeszélése után kötelező fürdőszoba mustra összekötve fürdő és száj higiéniai termékek kipróbálásával. Ahogy mellém feküdt megszépült a világ egy csapásra , és olyan lett mintha valósan két egymást kedvelő ember áldozna néhány percet a szerelem oltárán. Mivel hasra feküdtem ezért Zoé elkezdte a hátamat masszírozni. Érdekesen csinálta , mivel az ujjaival végezte azt . Nagyon klassz volt valahogyan olyan érzés volt, mint egy gyógymasszázs és egy relaxáló masszázs közötti átmenet. Kifejezetten jól eset. Jó sokáig csinálta közben beszélgettünk. Elbírtam volna viselni akár egész nap, de momentán nem ezért jöttem ezért javasoltam, hogy én is kényeztetném, mire Zoé megkérdezte , hogy én is meg fogom masszírozni? Mondtam, hogy igen de nem csak a kezemmel. Elkezdet simogatni és csókolni. Föntről haladtam lefelé csókoltam a mellét lábát a szemérem dombját, míg elértem az igazán szép illatos szerelem nyílását és az azt övező szirmokat. Minden tevékenységemnél lehetett érezni a nonverbális visszajelzéseit. Ez nagyszerű volt, mert jelezte felém , hogy merre és hogyan haladjak. A legvégén franciázni kezdtem amit szinte abba sem tudtam hagyni. Zoé közben kétszer is megfogta a fejemet és pici mozdulattal irányította a tevékenykedésemet, mint a végén kiderült (, hogy jól éreztem) mindkét esetben orgazmusa volt. Kedvesen megkérdezte, hogy ezt hol tanítják mire én rávágtam annak az egyetemnek a nevét ahol valamikor réges-régen koptattam a padokat. Kicsi pihenő után ő kezdett el direktebb módon izgatni. A franciájára én is megkérdezhettem volna, hogy hol tanítják ezt, mert ez olyan volt amit én szeretek. Lassú gyors elnyelése a kicsi énnek közben a makk nyelvel való külön izgatása. Kézzel szájjal a golyók kényeztetése is mindvégig megvolt párhuzamosan. Vészesen közeledett az óra vége ezért kértem a vegyvédelmi eszközt. Misszionárius pózban lettünk eggyé. Zoé mindvégig kontrollálta a gumi fennlétét, de ezt olyan ügyesen csinálta, hogy nem volt zavaró alig lehetett érezni. Van amikor ez kontroll zavar, de most inkább azt erősítette bennem , hogy ő mellette biztonságban vagyok, mert vigyáz magára és azon keresztül a vendégek egészségére és ez nagyon fontos. Eljött aminek el kellett én meg ezáltal elmentem. Irány a fürdő aztán el, közben meg beszéltem hosszan Zoéhoz , hogy még egy két röpke ellopott percet tölthessek vele, de egyszer csak mégis elértünk az ajtóhoz és nem maradt hátra csak egy búcsú puszi és kiléptem azon, vissza a szorgos hétköznapok világába.
  • Elszámolás:

    A megbeszélés után a fürdőbe menetel elött adtam oda .
  • Összkép:

    Egész biztos vagyok abba, hogy meg fogom még látogatni. Fantasztikusan jól éreztem magam végig .
Happy Massage