• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másodszor próbálkoztam nála, reggeli órákban értem el és nem sokkal később találkoztunk is.
    Telefonban kedves, informatív.
  • Megközelítés:

    Parkolás a közeli boltnál egyszerű (utcán simán szinte lehetetlen), onnan 3 perc séta.
    A lakás a telefonos instrukciók alapján könnyen megtalálható, a megközelítés az ezerlakásos társasházakhoz képest kifejezetten diszkrét.
  • Helyszín:

    Új építésű apró garzon, célnak megfelel, tiszta. Fürdő kulturált, van, ami kell, az akció egy franciaágyon történik.
  • Lány külseje:

    A képek valódiak, de a hölgyről a tipikusnak "azóta van rajta pár kiló" is elmondható. Nem vészes, de a "vékony alkat" túlzás.
    Az új, retusált fotók szerintem félrevezetőbbek, úgy érzem, hogy van bennük egy kis karcsúsítás.
    A cicik nagyok, de a puha és hanyatt fekve szétterülő típus :) A combok, popsi feszes, puha, finom.
    A hölgy külseje tehát teljesen rendben van, szomszédlányos típus, arcra helyes.
  • Action:

    Ruhában fogadott egy puszival, majd nagyon röviden egyeztettük a telefonban is elhangzott időkeretet és némi szokásos csevej után irány a fürdő.
    Már meztelenül várt az ágyban, ahol kérdezte, mit szeretnék. Emlékeim szerint én kezdtem csókolgatni szájra, majd szépen lefelé haladtam, illatos, csupasz puncija felé. Itt óriás sikert nem értem el, egy pár perc után megfordított és elkezdte viszonozni a franciát, nagyon kellemesen. Hamarosan jeleztem neki, hogy beljebb kéredzkednék, ezért védelmet varázsolt rám, és missziben folytattuk. Itt ért egy kisebb csalódás, valahogy hajlékonyabb lányokhoz vagyok szokva és kicsit passzív is volt. Közben azért a cicikben lehetett gyönyörködni, simogatni őket.
    Kérdeztem, közben, hogy hogyan szereti - itt érkezett a másik csalódás -, mondta, hogy mindenhogy, de maradjunk a misszinél, mert a "nagy méret" miatt hátulról ne. Ez teljesen meglepett, mert ismereteim szerint teljesen átlagos mérettel bírok, és semmilyen jelét nem mutattam, hogy durvulnék. Még megpróbálkoztam egy kérdéssel a lovaglásról, de ezt is udvariasan elutasította.
    Mivel a misszit ekkorra már meguntam, így kértem egy kis szopit, ami 69be fordult és így lett végem a szájában.
    A franciás részre tehát nincs panasz.
    Ezt követően kérdezte, hogy masszírozzon-e picit, amelyet örömmel fogadtam, közben csevegtünk a teljesen sablonos szokásos dolgokról, de nem volt kellemetlen, sőt a masszázs átlagon felüli volt. Mire észrevettem magam, már 15 perc se volt az órából, ami kicsit meglepett, és az is, hogy magától nem ajánlotta fel a második menetet. Bár szívesen fogadtam volna még egy franciát, de őrülten azért nem is vágytam rá, így szép kényelmesen elmentem tisztálkodni és a csokrok rendezését követően távoztam.
  • Elszámolás:

    Korrekt, extramentes szolgáltató, minden úgy volt, ahogy a telefonban mondta. ** szál rózsát vittem egy órára.
  • Összkép:

    A beszámolók alapján egy kicsit többet vártam, de összességében inkább pozitív a benyomásom. Talán az egymásra hangolódás hiányzott kicsit, de ezt nem lehet erőltetni.
    Mindenképp ajánlott meglátogatni Lottit, de nem volt felejthetetlen élmény.
Happy Massage