• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Most ehhez mit lehetne még hozzáfűzni? 🤷
    Mindenkinek minimum így kellene kezdeni a napokat és akkor nem lennének se háborúk, se válság, csak pillangókat kergetnénk naphosszatt szökellve a réteken 😂

  • Egyeztetés:

    Mikor novemberben visszajött, rögtön felismertem képeiről, hogy olyna nő jött vissza, akit anno sajnáltam, hogy elment és nem voltam vele együtt. Szóval amikor megláttam hirdetését, rögtön kedvencek közé került és néhány üzenetváltás november decemberben majd végre eljött a nagy levegővétel és hirtelen ötlet és konkrét időpont egyeztetés (rátett egy lapáttal, hogy Bébivel vannak párban és szeretnék majd velük egy párost, de előtte megnézem a csajokat, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak) Szóval üzenetben és VTR-ben egyeztettünk, szerencsére Dóri rugalmas volt és a kora reggeli (nekem munkaidő előtti) randit meg is tudtunk beszélni. Beszéltünk telefonon is majd a randi reggelén jeleztem SMS-ben, hogy érkezem és megyek.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, zero kocsi az úton, zöldhullámban végig a Hungárián. Elég gyorsan oda is értem, úgyhogy egy 20 perces sétát még be tudtam iktatni a randi előtt. Elég hűvös volt, úgyhogy eléggé lehűltem, de szerencsére Dóri jelzett kicsit hamarabb, hogy mehetek.
    A környéken elég sok a parkolóhely, fizetős.
    BKV-val is lehet menni Budapest leghosszabb villamos vonalán közlekedőt sárgát lehet használni legjobban erre a célre szerintem.
  • Helyszín:

    Panelprogramon átesett tömbről van szó. Lakás is felújított, célnak abszolút megfelel. Külön tetszett a baszobában a nagy tükör! Ez sokak kedvence biztosan, akinek nem annak majd lesz! A fürdő kicsi felújított, néhány tusfürdő és friss, jó minőségű törölköző.
  • Lány külseje:

    Combfixben, bugyiban és melltartóban fogadott, ami jelenleg a profilképe is, ha jól emlékszem. Karcsú, magas, telt keblű (brutál természetes), szép arcú, kék szemű démon. Haja szőke, oldalról felnyírt, vagányságot sugároz.
  • Action:

    Dórival nagyon könnyen ment az egyeztetés, nagyon rugalmas volt, amit itt is szeretnék megköszönni, hogy így munka előtt reggeli órában tudott fogadni.
    ************
    Szóval mivel korai időpontra foglaltam időpontot, és zero volt a forgalom, gyorsan odaértem és egy jó nagy egészségügyi séta után kaptam a jelet, hogy mehetek fel. Lifttel mentem a megadott szintre és már nyílt is az ajtó. Az ajtó mögött állt ő a nagy betűs NŐ! Szexi fekete szettben! nagyon csábító volt már az első pillanattól kezdve. Kölcsönösen szimpatikusak voltunk így gyorsan konstatáltuk, hogy maradok és maradhatok :D Átadtam a rózsaszálakat majd cipő le. Kérdezte, hogy reggeliztem-e vagy szoktam-e, mert akkor csaphatnánk egy reggeli pikniket nála :) mondtam, hogy nem szoktam, inkább most őt enném meg :D de egy kávét elfogadok, mert azt a reggeli induláskor nem ittam. Kaptam egy nyelves csókot megmarkolta egyik kezével a seggem, másik kezével a kezemet az ő seggére húzta és rámarkoltam, közben vadul csókolóztunk. áááá iszonyat ez a csaj! mit ki nem tud belőlem máris hozni! Elindított a zuhanyzó fele míg elkészíti a kávét kettőnknek. Egy gyors egészségügyi zuhany után már indultam is a baszobába. Nagy ágy tele tükörrel! fenomenális! ott térdelt két csésze kávéval és nyújtotta az egyiket. Megkérdeztem, hova tehetem a törölközőm, mondta, hogy csak dobjam le és a kávé már a kezemben is landolt a farkam meg a szájában!
    URAIM! Ha van dolog amiről nem is álmodtatok és mégis teljesül, akkor ezt a helyzetet a következő mód írnám le:
    Egy brutál szexi nagy cicis MILF, négykézláb szopja a farkad, miközben te kis terpeszben állsz mezítelen, egyik kézben kávé és lassan szürcsölöd, másik kezed a csaj fején pihen és élvezed a reggel! Gyakorlatilag ez történt, cska kiegészíteném azzal, hogy közben néha odapillantottam a tükörre és láttam magunkat. Szexi volt! Imádtam minden egyes pillanatát. Egy korty kávé, Dóri feje a hasamon kopp, még egy korty kávé, Dóri nyalja a farkam, egy pillantás a tükörbe és Dóri oldalra pillant és végig nyalja a farkam, egy korty és Dóri rámarkol két kézzel a seggemre és koppan az orra a hasamon, lenntartja picit majd vissza. Az utolsó kortyot úgy ittam, hogy néztem ki az ablakon és a világ királyának képzeltem magam. Ilyen reggele egyszerűen nincs és mégis van. Kezemmel a haját simogattam néha felpislantott rám és folytatta ténykedését. Intenzívre váltott én pedig a szájába élveztem... az utolsó cseppig mindent beleengedtem a szájába. Ez valami fergeteges volt! FENOMENÁLIS! Ez a csaj aztán tudja mi kell a pasinak!
    Elment egy kis időre a fürdőbe, én letettem a csészét a konyhában majd az ágyra telepedtünk szembeültünk a tükörrel és végre megihatta ő is a kávéját. Önző voltam tudom, de valahogy most ez jól esett és természetesnek hatott. Beszélgettünk picit, és ahogy befejezte a kávéját felajánlott egy masszázst , de mondtam h felfedezném inkább a testét. Amiből az lett, hogy megszabadult minden ruhaneműjétől és a cickók között kötött ki a fejem! Nyaltam-faltam azokat a brutál nagy természetes ciciket, közben olyan hirtelen álltam kész a második menetre, hogy a további kényeztetéstől eltekintettem és gumit kértem. Egyszerűen önző voltam ismét, de érezni akartam milyen a puncija. Gumit csattintottunk, és úgy helyezkedtünk el, hogy két párnát tett a falhoz, én neki támaszkodva ültem ő pedig beleült az ölembe. Változatos lovaglás vette kezdetét, cickói hol a kezemben hol a számban, vagy a szemeim előtt ringtak. Volt hogy a csípőjét kavarta a farkamon, volt hogy kicsit fel le mozgott, ez a csaj aztán érti a műfajt! a végén kicsit kiemelkedett és beleguggolt a farkamba. Aláfogtam a combjainak és moziztam ahogy a farkam elnyeli a puncija. Akkora ingerlöket volt, hogy ezt nem bírtam sokáig és elsültem gumiba. Hagyott lenyugodni és éreztem, hogy lüktet a farkam a puncijában ő meg még rá is szorít. Kiváló lezárása volt az együttlétnek. Megszabadultunk a gumitól, visszaültünk egymás mellé, néztük egymást a tükörben és beszélgettünk. Felajánlotta a masszázst, de nem éltem vele, inkább beszélgetésre vágytam. Majd legközelebb, mert ennek biztos, hogy lesz folytatása.
    Gyors zuhany még távozás előtt, felöltöztem és indultam melóba teljesen a felfrissülve, tele energiával! felspannolva indult a nap! Ahogy beértem, és leraktam a kocsit az volt az első, hogy megköszönjem ezt a felejthetetlen randit üzenetben.
  • Elszámolás:

    Előre adtam át, extrát nem vettem igénybe, nem volt rá szükségem. Dóri maga az extra!
  • Összkép:

    Micsoda sztori te jó ég! Mindenkinek ilyen reggelt kívánok legalább, ilyen nővel! Ha visszagondolok rá feláll a farkam! A páros egyik tagját már feltérképeztem ;)
Happy Massage