• Sofia

 • Beküldte:
 • Sofia reagálása

  Köszönöm,hogy írtál :)

  Erre csak annyit szeretnék,hogy ha esetleg egy kicsit nyitottabb lettél volna,én is úgy állok hozzád..Nem mindig az adott hölgy a hibás,hogy rosszul alakul egy randevú.. egész idő alatt meg sem szólaltál,hiába probáltam nyitni feléd.
  Nem volt megbeszélve,se popsi,sem pedig mélytorok,másfél óra volt megbeszélve,amit te nem töltöttél ki,és mástól vetted el a lehetőséget,mégsem kértem el azt az összeget.

  Ha nem ez volt az elképzelésed,akkor már az ajtóban meg kellett volna mond,én megértettem volna,és most nem lenne,ez a kellemetlenség,ez ennyire egyszerű..

  A lakásról pedig csak annyit,hogy akkor dolgoztam ott előszőr,nem az én lakásom,nem én takarítom,probáltam,kicsit kitakarítani előtte,ezért elnézést kérek,ha esetleg valami higéniai probléma volt.

  A ruházatomra is szeretnék reagálni,a szomszédok miatt nem nyithattam sexy ruhában ajtót….Ez után át öltözve vártalak..

  További Szép Napot! :)

 • Egyeztetés:

  Franciával indított ami elment, de nem volt mélytorkos és viszonylag monoton volt ahogy csinálta. 69, itt kezdetben úgy éreztem hogy tetszik neki de utána gumit húzott, így minden bizonnyal nem értem el sikert.
 • Megközelítés:

  A XI-ben találkoztunk, Újbuda Centerhez közel egy relatív új tömbben. Annyira ideiglenes helyszín volt neki hogy egyrészt hirtelen a lépcsőházat se tudta, másrészt mondta hogy változtatja hogy hol fogad éppen. A lakás nagyjából rendben volt, fürdő lehetett volna tisztább, rendezettebb. Többet nem is érdemes írni miután jó eséllyel egy egyszeri location volt. Parkolás borzasztó. Nem fizetős, de nincs is szabad hely :)
 • Helyszín:

  Lásd fent, összességében rendben volt.
 • Lány külseje:

  Retusáltak a képek Hosszú haj, csókos száj és szép nagy cicik, ennek ellenére nem igazán jött be miután totál másra számítottam. Vastag zokniban és cicanadrágban fogadott.
 • Action:

  Erős a gyanúm, hogy régebben már összefutottunk és akkor sem volt katartikus élményben részem, nos ezúttal sem volt másként. Csókokkal kezdtem volna amit a telefonban is megerősített, helyette puszik voltak csak az is korlátozottan. Franciával indított ami elment, de nem volt mélytorkos és viszonylag monoton volt ahogy csinálta. 69, itt kezdetben úgy éreztem hogy tetszik neki de utána gumit húzott, így minden bizonnyal nem értem el sikert. Lovaglóban kezdtünk és a kezdeti impulzusok miatt hamar végem is lett. Totál érzelemmentes, passzív volt az egész. Telefonon állítgatta a zenét. A második kört franciával indítottuk de csak gumiban engedte, így nem is reagált megfelelően a műszer. Gyors zuhany, csokor aztán Tip Lee.
 • Elszámolás:

  Nem voltam ott egy órát de rendeztem az alap csokrot hiszen volt valami még ha közel sem az amiért mentem (DT, popsi pl.).
 • Összkép:

  Ilyen csokorméretnél ez kevés.
 • Webi megjegyzése:

  Eredeti beküldés dátuma: 2023-02-01 14:26:38
Happy Massage