• Ashley

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem elsőre nem vette fel gondoltam épp munkában van pár óra múlva vissza hívom. Meglepetésemre ő csörgetett vissza szigorúan csak egyszer hívtam is időpontot kérni, tájékoztatás nem kell minden tudok már. Meg is beszéltük 10 óra ház előtt hívás kódot úgyis tudtam de menjen minden formálisan.
  • Megközelítés:

    Parkolásról annyit, hogy kegyetlen nehéz helyet találni autóval mentem szóval tudom. A kerületből adódóan fizetős is de nem vészes, ez legyen a legkisebb gond. Kényelmes ember vagyok. Tömegközlekedés szempontokból Nagyvárad tér onnan egy 10 perc séta. Mindenki maga tudja, kinek melyik a jó. Egyértelmű cím, mivel én már voltam ott és ismertem is csukott szemmel megtalálom.
  • Helyszín:

    Kis garzon, erre a munkára kitűnően alkalmas. Szoba tágas, nagy franciaágy plusz másik amolyan ruháknak hely. Kis fürdőszoba, választék van bőven tisztálkodni, szájvíz is rendelkezésünkre áll. Törölköző ki készítve frissen, irány a tusimusi.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel, semmi túlzás nincs. Kedves,pozitív lány. Mellek amik azonnal szembetűnőek bárki bármit mond én mondjuk érkezésnél azonnal megmarkoltam mondjuk szex közben is mert nagyon jó. Nem is szólt sőt el is várja!! Bemutatkozás már nem kellett tudtuk jól itt bizony dugás lesz de rendesen. Szereti is amúgy ha jól megrakják nem is titkolja.
  • Action:

    Kedvesem ágyon meztelenül várt le is ültem mellé amolyan pornó film forgatás szerűen. Simogattuk egymást, néztünk egymás szemébe majd csokolozással kezdtünk. Egyik keze gondolom nem véletlen eltévedt a farkamhoz, huzogatta ahogy szeretem. Kérdezte nem-e fekszem le hadd szopjalak le mondom egye fene majd nevetett és bekapta rendesen, jó tövig. Én csak néztem ahogy dolgozik, nyögtem is ahogy illik majd ilyet szólt ha gondolod élvezz a számba. Nem-nem! Majd a második menetben. De nehéz volt vissza tartani pedig. Gumit kértem amit fel is helyezett gyorsba és kértem is üljön bele, lovagoljon rázza a csipőjet mert azt nagyon szeretem. Szeretem ahogy húzza az agyam. Gondoltam nyújtsuk el ameddig lehet így. Ő neki nem volt probléma, szereti is. 20 percig birhattam majd nagy lövés a gumiba természetesen érezte hagyott is lenyugodni. Gumi le tisztogatás erő gyűjtés a következő körre, ondó tartály feltöltése. Beszélgetés, simogatás, csöcsök masszirozása után közösen úgy döntöttünk kezdjünk neki. Kaptam egy újbóli mélytorkos szopást igaz itt nehezen de felállt a zászló. Gumit kérvényeztem és kutyusba kértem, meg mondom miért ha élveznék el rögtön tudjam kirántani és szájába rakni. Mert megígértem a második ott fog végződni. Itt dolgoztam rendesen adtam neki ahogy csak bírtam. Éreztem jön a kilövés kihúztam egyből fordult szinte már várta gumi le kézzel vertem rajta és bizony bele a szájába sikerült. Szokás szerint hagyott lenyugodni kicsit húztam rajta párat minden cseppet kiszivta. Fürdőbe mentünk mind a ketten ő száját én pedig fürödtem le izzasztó egy menet lett így a vége. Közben beszélgetés, öltözés majd indulás elfele.
  • Elszámolás:

    Pénzt végén átadtam de amúgy szó sem volt róla végig. Én amúgy azt vettem észre nem is a pénz vagyis nem csak az motiválja hanem tényleg érezd magad jól. Egyébként az egy órás programból picit több is lett de nem szólt. Amit kiírt minden vállal probléma nélkül.
  • Összkép:

    Mit is mondjak?! Normális, korrekt, jó beszélgető partner, szeret dugni meg igazából nem lehet vele össze veszni meg lehet vele találni a közös hangot. Szinte lehetetlen vele haragban lenni. Tényleg!! Nem nyávog, pozitív, olyan pózban lehet dugni ahogy Te szeretnéd és így a jó,
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2023-01-31 21:29:36
Happy Massage