• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, és smsben értekezünk. Nem volt nehéz elérni, amikor nem vette fel visszacsörgetett és mindent leszerveztünk. Nagyon kellemes vele beszélgetni, lágy nőies hangja nagyon szépen csilingel a telefonban.
  • Megközelítés:

    Parkolásról nem tudok nyilatkozni mert tömegközlekedéssel mentem. Egészen jól megközelíthető metróval és villamossal is. A cím pontos, odavisz a GPS, csak a betűkkel kell egy kicsit vigyázni. Nincs messze az óbudai bevásárló központtól.
  • Helyszín:

    Lakás új építésű, fürdőszoba tiszta, higiénikus, felszerelve minden jóval. Elegendő tüsfürdő közül választhatunk. BASZOBA nem nagy, de a célnak megfelel. Ágy úgyszintén nagyon kényelmes. Jól lehet a lepedőt gyürkészni..
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. Azt kapjuk amit látunk a képeken. Az azúrkék csipkés melltartó és a tanga nagyon jól állt neki. Igazi bomba nő, aki után azonnal megfordulnak a férfiak. Szőke haj, szólis barna bőr. Sportos alkat.
  • Action:

    Kicsit nehezen találtam meg a tömböt, de sikerült. Beinvitált a szobába, azonnal tudtam, hogy itt minden rendben lesz. Bemutatkoztunk, azután megbeszéltük a randi menetét, és átadtam a virágszálakat, majd gyors tusolás. Ennek végeztével, már az ágyon várt rám. Gyorsan lekerült a kis fehérnemű, majd simogatásokkal, puszikkal, csókokkal fedeztük fel egymás testét. Csókolózás közben, le le kéredzkedtem a gyönyörű cicikhez.Finoman kezelésbe vettem őket, amíg kezeim fenekével foglalkoztak. Majd újra és újra csókokban forrtunk össze, igazán jó volt csókolni, és szivogatni a melleit. Mondtam, próbáljuk ki az ágyat is, ekkor elkapta a farkamat és izgató szopásba fogott. Finoman, bőnyálasan a makktól le a tövéig, majd cirógatta finoman a heréket is. Igazán jó teknikája van, jól tudja az ajkait használni. Nagyon belemelegedett, mondtam is neki, hogy most én jövök. Ráültettem nyelvem hegyére, és végignyaltam a mézescsuprot, felülről alulról. Szopogattam a kis lepkéjét,majd megtaláltam a gyenge pontját, és ott jártattam nyelvemet, amíg talán el is ment. Igazán szép volt látni, ahogy vonaglott. Majd még következett még egy kis szopás, amiben örömmel gyönyörködtem az oldalt fellelhető tükrökben. Rövid idővel később gumit húzunk és meglovagolt. Finom puncikája van, tövig bele kéredzkedtem. Elsőként lágyabban majd egyre hevesebben lovagoltattam. Amikor kicsit elfáradt, akkor én diktáltam a tempót alulról. Néha szopogattam még melleit, és csókoltam a nyakát, és az ajkait, nem engedtem levegőt venni. Jó kis tempót diktáltunk így közösen. Nem volt ellenére a kicsit hevesebb szex, inkább élvezte nagyon, meg is jegyezte, hogy nagyon jól bírom. Ezek után finom sikolyok, és heves nyögések közepette elélvezett. Ekkor mondtam, hogy feküdjön csak le a hátára, és majd én jól megdolgozom. Így is lett, misszionáriusban csattogtunk tovább egy darabig, dugtam a puncikáját ahogy lehetett,ő közben a karjaimba kapaszkodva csókolt, amíg újra el nem élvezett. Majd ekkor már én sem bírtam tovább a heves véremmel és tele lőttem a gumit. Kis tisztogatás és zuhany után kicsit még beszélgettünk öltözködés közben. Meg is kérdezte, hogy mit sportolok, mert egész jónak találta a fizikumom, és keménynek az izmaim. Mondtam, hogy egy kis fitness csodákra képes. Jól estek ezen szavai, kérdései. Búcsúzáskor még egy jót csókolóztunk és adtam puszikát a cicijére.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem. Nem tudok róla.
  • Összkép:

    Igazán igényes, finom, csajszi. Szilikon cicis bomba csaj, akit mindenki meg szeretne dugni. Korrekt, igazán ajánlani való. Aki szereti a minőséget annak bátran ajánlom, nem fog csalódni😋
Happy Massage