• Mária

  • Beküldte:
  • Mária reagálása

    Szokás szerint késve reagálok, most is csak azért, mert egy másik kedves vendégem szólt, hogy van új beszámolóm.. 😅🙈☺️ Bocsánat..
    Hála a jó Égnek, annyira le vagyok foglalva, elfelejtek belépni az oldalra. 🤷‍♀️
    De micsoda meglepetés ez!!! Pedig azt írtad a legutóbbi beszámolódban, hogy utoljára írsz rólam, tehát most sokszorosan megleptél, és az örömöm is hatványoztad! 😄🤗❤️ Nagyon köszönöm, bearanyoztad a napom, ahogy olvastam! ☀️🥰🙏🏻

    Ölellek ✨
    Mária

  • Egyeztetés:

    Mint a karikacsapás, úgy ment ezúttal is. VTR a legjobb módszer és én azt is használtam a találka időpontjának lefoglalására. Mária hamar visszajelzett, így tudtam, hogy hamarosan újra élvezhetem áldásos tevékenységét.
  • Megközelítés:

    Most autóval jöttem, mert az éjszakát (bár családi okokból nem alvással, de...) a bűnös városban töltöttem. A zűrös éjszakám és nem különböző reggelem miatt kicsit megkésve érkeztem, amit persze előre jeleztem és ő elfogadta azt. Volt bennem dilemma, hogy a nagy kígyóval jöjjek-e át Budára a közeli bevásárló központig, de mivel volt esélye, hogy tovább kell majd rohannom tőle inkább az autózásnál maradtam. Parkolóhely szokás szerint a ház előtt..:)
  • Helyszín:

    Már szinte hazajárok a kis kuckóba, ami praktikusan lett át-, és kialakítva erre a célra. A masszázs az egyik szobában folyik, ahol már kellemes páratartalmat biztosító kis eszköz dolgozik, a padra kikészítve a törölköző, a ruháim a kis fotelra kerülnek, én pedig húzok a jól befűtött fürdőszobába, hogy a forró víz kicsit lazítson az idegeimen, mielőtt Mária kezei alá adom magam...:) Minden tökéletesen tiszta és patyolat rend amerre az ember néz.
  • Lány külseje:

    Vendéglátóm egy szépséges lány, aki ebben a tevékenységében nyilván nem a testi adottságaival akarja lenyűgözni vendégeit. Megtehetné, mert csodaszép arca, szemei és különleges haja vonzza a tekintetet, valamint alakja is szépséges a lenge ruházata takarásában, de itt ez teljességgel másodlagos, hiszen itt minden csakis a páciensről szól. Mindenesetre öröm ránézni, a társaságában lenni esztétikai értelemben is.
  • Erotikus masszázs:

    Ez most is a megszokott koreográfia szerint alakul, amit már én is, mások is többször bemutattak itt. Amiért mégis minden alkalom egy kicsit más, az a padon fekvő vendég aktuális lelki és testi állapota. Épp ettől válik itt minden perc, óra olyan különlegessé. Ugyanis maga a kezelés mondhatni egy jól felépített koreográfia mentén folyik ugyan, de minden alkalommal és mindenben a páciens pillanatnyi állapota és/vagy igényei szerint. Én sem vagyok minden fájdalomtól mentes ma sem, és az idegeim is pattanásig feszültek az elmúlt órákban, ezért most kicsit lassabban adom át magam a tökéletes ellazulásnak, ami pedig általában percek alatt megtörténik itt.
    Amint a padra fektetem mezítelen testem, Mária a lábujjaimtól a tarkómig betakargat puha és meleg takarókkal, ami máris csillapítja feszültségemet. Halkan megszólal a kellemes indiai stílusú zene is, ami tovább fokozza a meghitt, kellemes hangulatot. Most a fájdalmas csípőtájékommal kezdődik a foglalkozás, ami tovább fokozza alakuló jókedvemet, szépen ellazulok a határozott, mégis kellemes érintések hatására. Aztán gyógyítóm elkezdi a lábujjaim, talpam nyomkodását és innen minden folyik tovább a már sokszor megtapasztalt módon. Az éppen kezelt testrészemről félrehajtja a takarást és kellemesre melegített olajjal dolgozik rajtam. Egymás után kerülnek sorra lábaim, fenekem és csípőtájékom, a forgóim, ahol a legnagyobb örömmel észlelem a fájdalmaim csökkenését. Mindeközben lassan "átszellemülök", azaz teljes nyugalom vesz rajtam erőt, már felejtem a korábbi stresszes órákat, teljesen átadom magam a hangulatnak és az érintések varázsának. Azt hiszem, minden mellett ez az, ami rendszeresen Máriához vonz...ez a földöntúli béke és nyugalom, amihez persze a remek test-kezelés is hozzá tartozik. Lassan halad felfelé testemen, már a derekamon és hátamon dolgozik, időnként felcserélve az oldalakat, ahonnan a legjobban hozzám fér. Én utazom már, időnként másodpercekre vagy akár percekre is bealszom, tökéletesen működik a mágia. Nyakam és karjaim is sorra kerülnek szép sorban, amikor megkér, hogy forduljak a hátamra. Szégyentelen meztelenségemet most is visszatakargatja és tulajdonképpen a korábbi koreográfia ismétlődik meg, csak most az elülső felemen. Imádom, ahogy a lágyékom környékét zsiger-masszírozza, minden nyomással csökkentve fájdalmaimat. Aztán sorra kerül a hastájékom körkörös, viszonylagos erővel történő masszírozása, amit mellkasom és vállaim követnek. Végignyomkodja karjaimat, ujjaimon is elidőzik, majd a fejem mögé állva nyúl nyakam alá és kapok egy remek nyakmasszázst, ami fantasztikusan felfrissítő amellett, hogy a mozgásában is felszabadítja a csigolyáimat. Kapok kis arcmasszázst, de még a fejbőrömet is átmasszírozza alaposan....mennyei érintések! Végül lelassulva, mellettem állva ad-nyer energiát a tenyerét hasam és mellkasom felett nyugtatva, majd egy finom cirógatással az arcomon kívánja az egészet egészségemre. Ma is le vagyok nyűgözve és el vagyok varázsolva, mint minden alkalommal, nem tudok elég hálás lenni a sorsnak, hogy ez a délelőtt így alakulhatott. Bónusz: a késésem időtartamával meghosszabbíthattuk a találkánk idejét, így most is teljes három órán át élvezhettem ezt a gyógyítást! :)
  • Levezetés:

    Erotikus kényeztetés itt nincs és fel sem merül annak lehetősége. Valószínűleg ez azon kevés helyek egyike és azon kevés szépség társasága, ahol az embernek nem is jut eszébe az. No, nem mintha partnerem nem lenne izgalmas, vágykeltő fiatal nő, de ő azt a létezését szigorúan a magánélete részének tartja meg. Ő így is csodálatos élményt kínál annak, aki tudja, hogy miért érkezik hozzá.
  • Elszámolás:

    Az időtartamhoz, de még inkább a kapott élménynek és a testi kezelés minőségéhez és hatásosságához mérten "gombócok" az elvárt ajándék mértéke....
  • Összkép:

    Mária unikum az oldalon fellehető masszőzök körében. Van más erotika-mentes kezelést kínáló hölgy is, akiknél még nem jártam, de abban biztos vagyok, hogy ő felveszi a versenyt bármelyikük tudásával és hozzáállásával. Az pedig, hogy a személyisége is varázslatos, csak a legfelsőbb szintre emeli az élményt, amit minden találkozás jelent vele. Nagyon szeretek vele találkozni és remélem, hogy jó sorsom még további alkalmakat is megenged majd nekem a jövőben.
Happy Massage