• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    Hűha! Nagyon szépen köszönöm az élmény beszámolódat, örülök, hogy jól érezted magad, jól esnek szavaid! Hamarosan folytatjuk 😉😘

  • Egyeztetés:

    Lottival a mi verbális ismeretségünk már tavaly Karácsony előtt elkezdődött, de akkor sajnos nem fértem be hozzá, viszont elmentette a számomat. Amikor nemrég újból hívtam, akkor sem értem el, de később, amikor szabad lett, egyszer vissza csengetett. Mivel a telefonját most már csak ő kezeli, ezért nehezebb elérni viszont később, minden érdeklődőt egyszer megcsörrent. Ezért nem kell óránként többször is hívogatni, sorra kerülünk nála mind, kéretik hát vele szemben türelmesnek lenni!
  • Megközelítés:

    Óbudán a Kolosy tér közelében található a bázis ahová mostanság egyre többen szeretnének eljutni. Optimális esetben, ha gépkocsival érkezünk, akár a liftes ház előtt is meg tudunk állni, 450 ft/h, de a környéket többféle színű tömegjármű is érinti. A megállóktól azonban még pár perc gyalogutat is be kell terveznünk mielőtt a gyönyörünk kapujáig eljutunk.
  • Helyszín:

    Szépen rendben van tartva ez a többszintes téglaépület. Mivel már a beszélgetésünk közben megadta nekem a kapukódot is, ezért magabiztosan léptem be a főbejáraton. A lakása ajtaja pedig résnyire nyitva volt, amikor felértem a megadott emeleti szintre. Több szoba is van itt és a cipőm levétele után mi balra tartottunk. Egy tágas, ízlésesen berendezett, led fényekkel, mécsesekkel díszített, félárnyékos, légkondícionált helységben folyt a kezelés. Balra a fal mellett egy vastag, kemény, nagyméretű, szövetbevonatú ágybetéten zajlanak az események, amit a tükörből is lehet majd szemlélni. Vele szemben öblös bőrkanapé van elhelyezve, mellette szék a ruhák tárolására. A kellemes relax zenét mobilról hallgattuk.
    Egy projektor lámpa segítségével, melynek különleges, színváltós fényeffektusai a sarki fényeket, éjszakai csillagképeket és más egyebeket vetítette ki a plafonra, ami az ottlétem alatt olyan bizsergetően bensőséges hangulattal töltötte fel a szobánkat. Az álló zuhanyzós világos és jól felszerelt fürdőben pedig minden féle higiéniás termék megtalálható. A tusoláshoz két darab száraz, méretes, illatos, színes törölközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Az én vendéglátóm a nyitott ajtó mögé húzódott be és megvárta míg belépek az előszobába, csak ez után vált számomra is láthatóvá. Nagyon kellemes, pozitív csalódás ért csupán amikor először megpillantottam. A képeken ő van, korban, súlyban, magasságban szerintem megfelel a kiírtaknak, de nekem most mégis valamivel vékonyabbnak tűnt, mint amit a fotói sugallnak. Piros színű, áttetsző selyem köntösben és a nyitó képén is látható szettben fogadott. Egy alacsony termetű, derűs természetű, kék szemű, értelmes okos tekintetű, hosszú kibontott fekete hajú, hetykén előre álló keblű, vékony derekú, formás popsis, frissen borotvált, zárt puncis, izmos lábú kis tündérke állt előttem. Pár tetoválást láttam csak a testén, ami engem nem zavart és szerencsére nem éreztem rajta bagó szagot sem.
  • Erotikus masszázs:

    A kanapén foglaltunk először helyet és egy rövid ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk. Nehéz lett volna nem észrevenni az erős nőies, szexuális kisugárzását ennek a rendkívül kívánatos, törékeny angyalkának. Ezért az első ölelések után már egyre hevesebben kezdtünk el csókolózni. Imádom az ilyen őszinte, meleg fogadtatásokat, mert ezzel már az előttünk lévő másfél órának is előre megágyazunk. És ugye a ruháim még mind rajtam voltak. Gyors fürdés hát, amíg a házigazdám teát készít nekem.

    Erre a részre, közös megegyezés után, csak a kényeztető részt követően kerülhetett sor. Meglehetősen nagy erő lakozik ám Lotti apró kacsóiban. A talpaimat masszírozta meg először és haladt felfelé, néha erősebb, máskor meg lágyabb gyúró mozdulatokkal. A vádlikat, combokat, derekamat, hátamat jó alaposan megdolgozta, miközben több témát is érintve diskuráltunk. Amúgy rutinos beszélgető partnert is, aki szerintem szót ért mindenkivel.
  • Levezetés:

    Törölközővel a derekamon visszaültem ugyan a kanapéra, de csak azért, hogy azzal a lendülettel magamhoz húzzam és a térdemre ültessem. Ő hozzám bújt, csókolt folyamatosan, miközben én levarázsoltam róla a fogadó ruhácskáját. Nyílván ehhez az is kellett, hogy mi viszonylag gyorsan egymásra tudtunk hangolódni és remekül működött közöttünk a kémia. Lassan lecsúszott a lábaim közé, haját a jobb válla elé dobta és bemutatta nekem a nem mindennapi francia tudását. Ekkorra már láttam és persze éreztem is, hogy a házigazdám bizony az erotikus kényeztetés egyik két lábon járó nagykövete! Gond nélkül és élvezettel nyelte el a tagomat, miközben a zacsimat masszírozta, mindezt természetesen állandó szemkontaktus mellett! Viszont ezt az intenzív kiképzést nem sokáig bírtam volna elviselni, ezért javasoltam neki, hogy most már én szeretnék neki örömet okozni.

    Ledőltünk a matracra a tükör elé, én pedig a hátán fekvő kívánatos testét kezdtem el felderíteni.Mondhatni könnyű dolgom volt, miközben ebben az erotikus dzsungelben legelésztem. Többször is sikerült őt a csúcsra juttatnom, de úgy ám, hogy az egyik kielégülését, rövid időn belül követte a másik! Több féle pózt is kipróbáltunk, a kereteken belül, de az egyre intenzívebb és tartósabb orgazmusai csak nem akartak alább hagyni. Engem a vég az egyik 69 formula közben ért, amikor egyszerre értünk fel a csúcsra, miközben az ajkai között kapituláltam. Hagyott a szájában lenyugodni és csak ezt követően szabadult meg a szökevényeimtől. Mellém bújt és tovább smároltunk. Ezt követően került sor a masszázsomra és az újabb fellángolásomra.

    Én, akit már évek óta csak egylövetűnek anyakönyveztek, a program vége felé, az egyetlen érzéki csókjától elkezdtem ismét merevedni! Nyílván ő is látta az állapot változásomat és egy hamiskás mosoly kíséretében, noszogatás nélkül, újból a szájára vett engem. Pillanatokon belül már álltam is, mint a cövek. A hálás Lotti mielőbb viszonozni akarta nekem, a korábban tőlem kapott gyönyör cunamit. Még mielőtt teljesen elvesztettem volna a maradék eszemet, fél szemmel a kanapé feletti órára pillantottam és akkor hoztam ott egy utólag, rossz döntést. Pár percünk maradt már csak hátra, nekem viszont családi jelenésem volt a város túlsó felén, ezért a legnagyobb sajnálatomra, de nem maradhattam tovább, vendéglátóm kéjbe csábító ajkai között. Megköszöntem Lotti odaadó gondoskodását és egy villám fürdés után mentem a dolgomra.

    Nyílván valóan a hatása alá kerültem ennek a buja bestiának, aki tökéletes vendég marasztalói képességekkel van megáldva!
  • Elszámolás:

    A csokor * szál rózsából lett fonva, amit én szokásom szerint, a találkánk végén tettem le a kanapéra. Nekem ez a randi annyira megérte, hogy már akkor, biztos ami biztos alapon, megbeszéltük a következő látogatásom időpontját is. Bízom benne ugyanis, hogy tudjuk mi még fokozni a mostani felejthetetlen élményeinket!
  • Összkép:

    Az ős gyönyörforrás Lotti, egyenlőre csak hétfőnként, Zuglóban kissé kibővítette a kínálati palettáját a négykezes kényeztetés terén, az elbűvölő és szintén flexibilis Linettel! Ezt a programot azonban az elmondása alapján, ők mindig élesben adják elő, amit viszont statisztaként mielőbb szeretnék majd én is, az első sorból élvezni!
Happy Massage