• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el a lányokat, mivel egymásnak is felveszik, nem garantált, hogy a célszeméllyel beszélek, de a logisztikát viszik a lányok ügyesen így nem volt gond. Aznapra jelentkeztem be este 8-ra.
  • Megközelítés:

    Parkolás egyszerű a közeli utcákban vagy a plázában, erre érdemes némi extra időt szánni. BKV esetén, busz, metró, villamos mind 10 percen belüli séta. Épület a sétány és a Futó utca sarkán, el se lehet téveszteni.
  • Helyszín:

    Lakás tip-top, higiénikus, tiszta, a lányok figyelnek az állapotokra, nem volt még okom panaszra ilyen téren. Szobában matrac (tatami) a földön, tükrök a szélen, színes LED adja a hangulatvilágítást. Törülköző mindig friss, üde, száraz. Zuhanyzóban rengeteg tusfürdő, valamint szájvíz van kikészítve.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő latinos testalkat, szép kerek popsi, széles csípő, tenyérbe illő cickók. Szép barna szeme, barna haja, és izgató húsos ajkai vannak, melyek rögtön csókra csábítják az embert. Belépéskor köntös volt rajta, mely éppen csak eltakarta az testét, valamint fekete tangabugyi. Mellek néha kikandikáltak a köntös alól.
  • Erotikus masszázs:

    Két lányos felállás volt, Evelin és Natasa személyében, már nem először. Zuhany után a hölgyek a szobába érve ledobták a textilt, volt mit nézni, el sem hittem, hogy ilyen bomba testű nőkkel lehetek együtt. Gyorsan ledobtam én is a törölközőt majd hasra vetettem magam, hogy némi masszázzsal (mármint a hölgyek részéről) oldjam tovább a hangulatot. Kedvesen csacsogtak mindenféléről, mi a kedvenc italom, szeretek-e bulizni (igen, de már kissé öregecske kecske vagyok, persze a sót még jól megnyalom), stb... Evelin elmondása szerint fogyni akar (vajon miből??), hát megbeszéltük, hogy ajánlok edzőtermet ha legközelebb meglátogatom.
    Csacsogás közben Natasa keze már eltévedt párszor a farkam felé, így a hason fekvés egyre inkább kényelmetlenné vált.
  • Levezetés:

    Meg is fordultam hát, hogy a lányok a következő szintre léphessenek. Natasa a farkamra koncentrált pornós módon mélytorokkal igyekezve eltüntetni a dákót, szegény majd' megfulladt néhányszor, amin (bár gonoszságnak hangzik) mind Evelin, mind jómagam jót derültünk (persze csak miután meggyőződtünk róla, hogy jól van, bár a kacajából ítélve egyszer sem volt veszélyben a hölgy). Meg is jegyeztük mindketten, hogy ez a lány aztán tényleg próbálkozik... Evelint se kellett félteni, számba adta csodálatos cickóit, rájuk tapadtam mint kisbaba az anyja keblére, ki nem engedtem volna a kezeim illetve a szám szorításából. Bimbói rendesen megkeményedtek az akció hatására, egyik cicijét a nyelvemmel izgattam, míg másikat a kezemmel markolásztam, masszíroztam, elmondása szerint nagyon is jólesően.
    Natasa tovább ügyködött rajtam, Evelin pedig megunva, hogy csak a testével játszom, csókolózni kezdett velem. Azok a húsos puha ajkak úgy fonódtak az ajkaimra, mint vattacukor a hurkapálcára, én pedig olvadtam a csókjától. Kezeivel eljátszott a mellbimbómon extra izgalmakat adva. Natasa felgyorsult a háttérben és végül egyre gyorsuló bólogatásának eredménye, hogy a száját megtöltöttem az utódokkal. Megvárták míg lenyugszok egy ilyen facsarás után, majd elmentek felfrissülni.
    Visszatérve kis simi, beszélgetés volt ismét, majd kezdetét vette a második kör, melyben Natasa ismét a lábam közé helyezkedett (nagyon tud ez a lány), Evelin pedig egy egészen új oldalát mutatta meg (beszélgetés közben kiderült, hogy részemről fétis ha kicsit erősebben izgatják, szívják, harapják a bimbómat, ő pedig közölte, hogy neki pedig domina hajlamai vannak ezen a téren így találta meg a kereslet a kínálatot).
    Szóval Natasa ismét a farkamnak esett, Evelin pedig elkezdte a mellbimbómat harapni, izgatni, csavarni. Édes kín felül és édes élvezet alul. Sajnos a második lövés már nem jött össze de a lányok mindent megtettek a dolog érdekében.
    Evelinhez biztosan visszatérek még felfedezni domina képességeit.
  • Elszámolás:

    Corvinos körökben szokásos csokorral érkeztem a lányoknál mindkét extrát igénybe véve. Teljesen korrektek a lányok, nem volt még okom panaszra ezen a téren sem. Mindig előre rendezem a számlát, tudom, megkapom érte ami jár :P
  • Összkép:

    Evelin és Natasa párosa nagyon összeszokott, profi páros, olyan élményekkel ajándékoztak meg amikről eddig nem is reméltem, hogy "elszenvedője" lehetek. Külön izgató örömforrás volt Evelin pajzánul "sötétebb" oldalát is megismerni. Ezt a részét még erőltetni fogom nála, van is tervben egy látogatás ahol csak vele szeretnék lenni 1-1,5 órában, hogy kicsit kihasználjam a potenciális lehetőségeket.
Happy Massage