• Blanche

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta szemezek Blanche hirdetésével. Mindig tetszettek a képei, de bizonytalan voltam, mennyire találnám meg vele az "összhangot". De a sok pozitív beszámoló egyre jobban felkeltette az érdeklődésemet. Először telefonon beszéltünk, ez megerősítette az elhatározásomat. Kedves volt a hangja, és nem csak a technikai részletekről lehetett vele beszélni. Aztán írtam neki vtr-t, de nem, volt jó az időpont. Mivel eléggé elfoglalt voltam csak kb 2 hét múlva találtam újabb alkalmat a találkozásra. Előző délután küldtem vtr-t, amire pozitív választ kaptam.
  • Megközelítés:

    Nem a legszorosabban vett belváros (Kodály körönd környéke), de nem a legegyszerűbb a megközelítése autóval. Legalábbis forgalmasabb időszakban. A parkolás megoldható, bár lehet, hogy kicsit körözni kell. Természetesen fizetni is kell érte. BKV-val is megoldható. Van a közelbe azt hiszem troli, meg kb 10 perc sétára villamos, vagy akár az 1-es metró. Én most az autót választottam, nekem az jött ki idő és költséghatékonyabbra. Szerencsére nem a csúcsforgalmi időszakban mentem.
    Egyébként a vtr-ben pontos címet kapunk, gps is ismeri. Sőt, mivel már jártam a házban korábban is, tökéletesen tudtam hogy lehet odajutni.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház a régi bérházak között. Kis lakás. Modern, egyszobás garzon. Elegáns berendezés, minden tiszta, rendezett. Fürdő közepes méretű. Kád, zuhanyfüggönnyel. Sok tusfürdő, szájvízből is van kettő. Sőt, még dezodor is. A törölköző nagy, tiszta, nedvszívó. A szobában a ruhákat tehetjük a kanapéra, de van egy szobainas is az ágy mellett. A cselekmények fő helyszíne egy hatalmas franciaágy, puha, de kényelmes matraccal.
  • Lány külseje:

    Azt hiszem Blanche azon kevesek közé tartozik, akik semmilyen meglepetést nem okozhatnak kinézet szempontjából. Rengeteg képe van fent, ruhában, ruha nélkül. Szinte minden porcikáját megtekinthetjük. Semmi szépítés, retus nincs benne. Azt kapjuk amit látunk a képeken. És ez bizony nem kevés. Blanche egy vékony, közepes magasságú, szép arcú, gyönyörű nő. Formás lábak, kerek fenék. Mellei nem óriások, de formásak és peckesen néznek előre a világba. A képein is különböző ruhákban láthatjuk. Engem az egyik, piros alapon mintás, testre feszülősben fogadott. Ez nagyon jól kiemeli az alakját. Amikor megláttam alig jutottam szóhoz.
  • Action:

    Érkezéskor telefonon hívtam a kapu elől. Megkaptam a bejutási és lakás paramétereket. Mire a lakásajtóhoz értem már nyitva volt. Blanche az ajtó mögött állva várt. Beléptem, becsukta az ajtót.- Megcsodáltam a ruháját, mely remekül kiemelte a kerek csípőt és a keskeny derekát. Bemutatkoztunk és kaptam két puszit. Levettem a cipőmet, kabátot és beljebb vonultunk a lakásba. Hellyel kínált a kanapén és megkérdezte kérek-e teát. Igenlő válaszomra egy hatalmas bögrében kaptam teát. Ő is hozta a magáét, leült mellém a kanapéra és beszélgetni kezdtünk. Először voltam nála, így kellett az ismerkedés. Érintettünk mindenféle területet az életből. Nagyon jól el tudtunk társalogni.
    Nem tudom mennyi idő múlva (órát nem láttam a szobában - vagy csak vaksi vagyok :-D )megitta a teáját és felállt, hogy lerakja a csészét. Én követtem, szintén letettem a sajátomat a pultra, jelezve, hogy a többit majd később fogyasztom el. Mosolygott, hozzám bújt és megcsókolt. Nem félénk, hanem igazi barátnős csók volt. Utána kérdezte, hogy itt vetkőzök, vagy a fürdőben. Mondtam, hogy itt is jó. Lepakoltam a a kanapéra plusz a szobainasra a cuccaimat. Újabb odabújás, alapos csók (a főnök kezdte érdeklődve emelgetni a fejét) miközben én felfedeztem a testét a kezeimmel, majd mutatta az irányt a fürdőbe. Megmutatta mit hol találok, letette a mosógépre a törölközőt és magamra hagyott. Gyorsan zuhanyoztam, törölköztem. Szájvíz és bevonultam a szobába.
    Kedvesem az ágyon várt, ezúttal egy piros melltartó-bugyi szettbe öltözve. Elfeküdtem mellette az ágyon. Újabb csókok következtek. Igazi barátnős csók ez. Kezemmel a haját simogattam, majd a testét ahol csak értem. Formás feneke, lábai, mindent végigjártam. Úgy tűnt szereti a csókot, mert jó sokáig csináltuk miközben ő igyekezett egyre jobban hozzám simulni. Közben valamikor levette a melltartóját. Előbukkantak a csodás, hegyes cicik. Finoman simogattam mindkettőt, Óvatosan a bimbókat, majd az egészet. Közben a csókot sem hagytuk abba.
    Pózt váltottunk. Kedvesem hanyatt feküdt, én fölé térdeltem és úgy csókoltam a ciciket és a száját, felváltva. Majd mellé térdelve ugyanezt csináltam, de így már a kezeimmel elértem a combjait, punciját. Finoman simogattam. Nem mertem nagyon heves lenni, annyira törékenynek hatott. Betérdeltem a lába közé. Újabb csókok, simogatások. Kedvesem gyorsan megszabadult a bugyitól és folytattuk. Néha feltérdeltem, a lábait, lábujját csókoltam, majd a vádlira. Nem tudom, mennyire jött be neki, most nem sikerült olyan hosszan csinálni, mint szoktam, mert mindig más részét kínálta nekem csókra. Lelkesen tárta szét a combjait, mozgott. Finoman elkezdtem simogatni a puncit is. Mellette a combok sem maradtak ki.
    Aztán úgy gondoltam, hogy ideje alaposabban megismerni a gyönyörök forrását. Felvettem a szokásos pózomat. Hasra feküdtem. fejem a combok között. Finom puszikkal kezdtem. Csiklóra, kicsit lejjebb. Aztán a nyelven jött. Óvatosan szánkázott végig a nyíláson, fel-le. Blanche lelkesen mozgatta hozzá a csípőjét, megkönnyítve a mozgást. Kezeim elkalandoztak a cicikhez. Simogatás, főleg a bimbóknak. Persze a nyelvem sem pihent közben. Kedvesem megfogta az egyik kezemet, rákulcsolt, majd letolta a combjához és rátette (legalábbis én így éreztem :-) ) Így aztán a combját, fenekét is simogattam, markoltam óvatosan. Ujjazás sajnos nincs, így ujjaimmal nem tudtam besegíteni. Egy ideig nem éreztem olyan nagy hatást. Majd egyszer csak Blanche ráfogott a kezeimre, mindkét kezével. Szorította, húzta magához, csípőjét a számhoz tolta és egyre hevesebb lett. Majd hatalmas sóhajok, szorítások a kezemen, a csípője megemelkedett, teste ívbe feszült, majd hirtelen elernyedt. Vártam kicsit, óvatos puszikat nyomtam a combjaira. Kivártam míg kipiheni magát. Mikor átemelte a combját a fejem felett, feljebb csúsztam, mellé heveredtem. Újabb szerelmes csók, majd Blanche feltérdelt. Szépen, széles terpeszben térdelve kezelésbe vette a főnököt, aki egy kicsit elpuhult a fekvő munkában. Lelkesen csókolgatta, nyalogatta, teljes hosszában. Bevette a szájába és úgy játszott vele. Nem veszi nagyon mélyre, ennek ellenére igen kellemes érzéseket tud előcsalni a játékszerből. Közben időnként rám mosolygott. Megkérdezte, hogyan szeretném tovább. Úgy éreztem, hogy most ennél többet biztos, hogy képes leszek nyújtani, így javasoltam a folytatást. Rövid idő múlva kedvesem szájában ért a vég. Kedvesen kivárta míg az utolsó rángás és lefut, feltérdelt, rám mosolygott, majd elfordulva a papírtörlőbe engedte az utódokat. Utána mellém feküdt és simogatni kezdett. Felé fordultam, viszonoztam a simogatásokat és beszélgetni kezdtünk. Beszélgettünk ismét az élet nagy dolgairól, majd finoman jelezte, hogy el kell engednie. Jól tette, hiszen fogalmam sem volt, mennyi az idő. Gyorsan lemosakodtam, öltöztem. Közben folytattuk a megkezdett beszélgetés. Felöltözve az asztalra tettem a csokrot, majd indultam az előszobába. Kedvesem hozzám bújt, átölelt, megcsókolt. És mielőtt elindultam még vagy háromszor. Tényleg olyan érzés volt, mintha a barátnőm lenne és nem akarna elengedni. De végül muszáj volt. Csók, ölelés, simogatás és kiléptem az ajtón. A kocsiban még pihentem egy kicsit.
  • Elszámolás:

    Azt hiszem extrák azok nincsenek. Sok lányhoz képest viszonylag rövid a vállalási listája, de az mind alapból jár a vendégnek. És ami jár azt nem is spórolja le. Mindent teljesen korrektül csinál.
  • Összkép:

    Blanche egy nagyon kedves, vonzó nő. Remek beszélgetőpartner, odaadó szerető. Úgy bújik az emberhez, mintha tényleg a barátnőm lenne. Búcsúzásnál is úgy érzi az ember, hogy mintha nem akarna elengedni. Abszolút otthonosan éreztem magam vele. Persze még javítható kicsit az összhang, meg kell találni a közös pontokat, de már elsőre is nagyon jó volt vele és már este úgy éreztem, hogy jó lenne megint nála lenni. Nagyon élveztem az együttlétet és remélem még sokszor eljutok hozzá.
Happy Massage